Što nositi dok Pješačenje

Posted by sorav at 22:32

Friday 23 September 2011

Pravi ljubitelji prirode uvijek naći načina da provedete vrijeme usred zelenila. Planinarenje je jedna od najviše volio aktivnosti za sportski osobi! Ništa se ne može usporediti s uzbuđenje pustolovine vrhu sa svježim zrakom i prekrasnom hladu zelene sve oko sebe. Planinarenje i kampiranje su stoga idealan način da osvježite svoje raspoloženje dati pauzu od mondene rutinu uredskih poslova! Međutim, dok ste izvan planinarenje, morate biti dobro opremljeni da obrađuju različite situacije koje se mogu pojaviti. Osim za kuhanje i druge osnove, odjeća koju odlučiti za planinarenje su jednako važna za učiniti Vaše putovanje uistinu užitak. Ako imate često pitali što će nositi, dok planinarenje onda možete zaviriti u neke od ovih korisne savjete i ideje za odjeću prikladna za tu djelatnost.
Što nositi dok planinarenje:, Vrijeme uglavnom bi diktirati vrstu odjeća koju paket. Ako je vrijeme Ispada da se nepredvidljiv, kao što su sunčana jutra i kiša za večeri, onda bi trebao odlučiti za slojevitu odjeću. Slojevita odjeća će vam pomoći da se prilagode promjenama u različitim raspoloženjima od majke prirode! Uvijek bi se osiguralo da nosite baze sloj odjeće izrađene od tkanina koje apsorbiraju znoj. Ovaj sloj je najbliže vašoj koži, dakle, tkanine koje se ne apsorbiraju znoj i ne dopustite da ispari će učiniti ako se osjećate znojan tijekom dana. Poliester mikro vlakna pogodna za toplo ljeto gdje je kao polipropilen je poželjno za cool zime.
Ako vrijeme okreće malo hladnije, provjerite imate košulje i hlače izrađene od vune ili runo materijala. Možete odlučiti za cijelu dužinu hlača koje se mogu dijeliti kao Capri kada je to potrebno. Duga duljina je korisna kako bi se izbjegle ogrebotine uzrokovane bodljikavo grmlje, ili dosadnih komaraca bites. Ako to može biti pretvoren u Capri, bilo bi korisno kada se vrijeme pretvara toplo ili kad morate preći preko potoka.
Vanjski najviše slojeve treba dokaz vjetar i vodu ako ste planinarenje tijekom kiša. Potražite labavo jakne s hrpe džepova koji mogu vam pohraniti sve knickknacks potrebne dok planinarenje.
Izbjegavajte traper hlače na planinarski izlet. Umjesto toga, odlučiti za planinarenje posebne hlače koje su lako dostupni na mnogim trgovinama. Ove hlače su sastavljene od prozračne tkanina. Za monsun sezone, čak možete naći hlače koje su sastavljene od vodootporna tkanina? Kratke hlače su u redu ako znate teren na području dobro. Kratki filmovi mogu doći u ruci tako da uvijek držati dodatni par u svojoj torbi.
Planinarenje prsluk također je važan dio kao sportske opreme. To su postavljeni i bez rukava i dolaze u pobuni boja! Odlučite se za lagane tkanine posebno dizajniran da bude vjetra dokaz, kao i otporna na vodu.
Vrstu obuće se odlučiti za iznimno je važna, dok planinarenje. To bi također uvelike ovisiti o klimi i vrsti terena koju želite istražiti. Ako planirate hodati po nekim prirodnim stazama, možete se odlučiti za cipele na lakši sorti. To bi trebao biti udoban, tako da zaista možete uživati ​​u ljepoti prirode, bez neugodno noge. Za monsun sezone, odabrati vodootporni cipele s krupan jedini koji može Vam omogućiti da dobijete bolje prianjanje dok hodate.
Uvijek traže jastuk u obuću. Stiff cipele su dužni izraditi tvoj noge ozlijeđen. Gležanj visoke čizme su često preferirani. Ne kompromis o udobnosti za svoje noge. Uostalom, šetnja će biti moguće samo kada se noge su ugodno u odgovarajuću obuću.
Par čarapa također može učiniti svijet razlika. Potražite čarape izrađene od tkanine pogodan za planinarenje. Postoje tapaciran čarape koje su dizajnirane da bi se nogama topla i udobna. Inače, čak možete se odlučiti za čarape od dva sloja koji su posebno dizajnirani za smanjenje trenja. Čarape dati koji jastuk je potrebno za umorna stopala.
Također odlučiti za šešire ili kape kako bi zaštitili sebe od vrućine. Knit kape su idealni za cool zime. Glares su itekako potrebne za držati tvoj oči zaštićene od prodora zraka sunca.
S desne planinarenje odjeće, svoje putovanje će biti ugodna bez zapreke u pogledu udobnosti. Pravo odjeća može vam pomoći suočiti bilo kakve promjene u vremenu s osmijehom!

0 comments: