Čišćenje Kava makeri - Kako očistiti jedan aparat za kavu

Posted by sorav at 09:47

Sunday 18 September 2011

Kava je oduvijek bio jedan od najboljih osvježenje. Za većinu od vas, sunčano jutro počinje s osvježavajućim šalice kave i sadržajan dan uvijek s dodatkom onima osvježavajući gutljaja kave. Iako kave može biti pivo na razne načine, jedna aparat za kavu je danas važan i najpopularniji način za skuhati kavu. Dakle, to je morati-imati za vas. Učestalost uporabe mogu razlikovati od osobe do osobe. No, svatko preferira da ostane daleko od čišćenje aparat za kavu. Kako oprati jednom aparat za kavu u savršen način? To je pitanje u svijesti većina od vas ljudi. Možda neki od vas već pokušao čišćenja, no nisu bili zadovoljni s rezultatima. Uredu. Ili, misliš da li je zaista potrebno očistiti aparat za kavu? Onda je vrijeme za davati to jedan probati i okus kave u svom najboljem.
Iako koristite aparat za kavu rijetko, trebali biste ga čistim s vremena na vrijeme. Dakle, to ide bez rekavši da česti korisnici moraju ga čistim svaki mjesec bez iznimke. Čišćenje će ukloniti sve nečistoće i starih depozita iz aparat za kavu. Ti ostaci dovesti do gorak okus u kavu. Dakle, treba je redovito čistiti kao bilo koji drugi pribor u vašem domu. Iako je postupak drugačiji od koji se koristi za redovite posuđe u kuhinji, to uopće nije teško. Čišćenje će se također povećati vijek trajanja aparat za kavu.
No, prije no što započnete postupak, samo sjetiti da nikada ne koristiti sapun za čišćenje cijeli aparat za kavu. Sapun i deterdžent mogu ostaviti ostataka iza njih uzrokuje štetu na aparat za kavu i kava čineći vaš ukus strašno. Neke komercijalne setove su također dostupni u tržištu za čišćenje isti, ali možete samo slijediti jednostavan postupak na vlastite i imaju čistu aparat za kavu i ukusnu kavu naravno!
Deset koraka do čišćenja aparat za kavu, stvari će vam trebati:, Voda, Bijeli ocat. ; Korak 1: Izmiješati jedan dio vode s jednog dijela bijelog octa.
Korak 2: Stavite filter u filter koš. Ako je vaš stroj tipa koji ne uzima filter papir onda preskočiti korak 2 i slijedite korak 3.
Korak 3 Vratite posudu na aparat za kavu.
Korak 4: Ulijte u smjesu vode i bijelog octa u vodu rezervoar aparat za kavu. Uključite aparat za kavu.
Korak 5: Neka rješenje odvod u lonac. Ocat djeluje i kao sobni dezodorans tijekom ovog procesa.
Korak 6: Sada isključite aparat za kavu. Izvadite smjesu i pričekajte 15-20 minuta za lonac da se ohladi.
Korak 7: Isperite lonac i filter temeljito. Koristiti toplu vodu tu.
Step 8: sipati čistu vodu u aparat za kavu. Sada ga opet uključite.
Korak 9: Dopusti sve vode za ulazak u lonac. Neka lonac ohladi za 15 -20 minuta, a zatim uklonite vodu i ispiranje ispravno. Ponovite korak 8 i 9 korak još jednom da biste dobili najbolje rezultate.
Korak 10: obrišite s vanjske strane aparat za kavu mokrom spužvom. Također možete umočiti spužvom u sapun i voda ga koristiti. Ne zaboravite obrisati dnu površinu kao što je mnogo puta vrlo ljepljiv.
Je li čišćenje kavu dosadan zadatak? Siguran sam, to nije bilo više! Onda što čekate? Dovoljno je probati gore navedeni koraci i iskustvo svježe i mirisne kava svakodnevne.

0 comments: