Pitanja pitati Djevojka

Posted by sorav at 05:53

Monday 26 September 2011

Disclaimer: nekoliko minuta da provedete čitajući ovaj članak svibanj dobro odlučivati ​​tko ste se kao ruka bombon - Eva ili Steve. Ako je večer, dobro učinio! Ukoliko se Steve, imate samo sebe kriviti!
Premlaćivanja No oko grma. Ja ću doći ravno do točke. Ja sam nema ljubavi guru, niti sam ja ću Smith iz Hitch. Ja sam samo još jedna Adam koji je ogorčen što su vidjeli kolega Adams izradi budale od sebe ispred svojih potencijalnih Eve, uvijek iznova. Stoga, odlučio sam pojačati i učiniti moj bitni za muške zajednice. Većina dečki ne znaju zilch o tome pristupiti djevojku, kako napraviti potez, kako početi razgovor, a što pitanja pitati djevojka (da bi osuditi razgovor, zaboravite na jačanje jedne šanse).
Obrazovni broj 1: Misli o tome kao vožnju automobilom:; singl i spremni miješati = auto u dobrom stanju; uočavanje lijepa djevojka = Početak u auto, čineći oku contact = okretanje na paljenje, približava djevojka = prebacuje na prvi brzina, što je potez / s slatka kurva line = kreću do drugog zupčanika, počevši razgovora = treću brzinu (good. .. sad si što neki napredak), postavljanje pitanja i vođenja razgovora živ = do četvrte ( super! Držite ga ide), ostavljajući s novostečene ruku bombona = Bingo! Top gear! , A iznad je bio idealan scenarij. Sada ovdje je ono što 'zapravo' događa. Svaki čovjek dobiva u njegov automobil. Najviše uključite sustav paljenja. Kod nekih, motor požari u život, za druge, to backfires i ide kaput. Dosta se na prvi zupčanik, nakon čega motor sputters i umire. Some hrabrih duša uspjeli doći do drugog i trećeg zupčanici. Nekoliko sretnika ga na četvrto, što je gdje svi pakao razbija labav. Umjesto nastavka dobro djelo, a prebacuje na top gear, oni počiniti harakiri, a auto završi u obrnutom umjesto!
Dakle za sve vas hrabrih muškaraca vani tko je cilj za top gear neizbježno ali ne na četvrtom mjestu, obratite pažnju! Pored redovnih dating savjete, vi ste također u strašan potreba za dobrom početak razgovora. Ovdje se pravo pitanja pitati djevojku ako užurbano je ono što ste u cilju.
Pravo pitanja pitati Djevojka; Sljedeće su skup pitanja koja možete pokušati kad na prvi dan. Oni služe da bude dobar led-prekidači i mogu držati tvoj razgovor živ.
Što vaše ime znači:? Siguran način da biste započeli. Ako ona zna odgovor, to je dobro jer se utire put za neke više chat na ili oko subjekt.
Koje je vaše horoskopski znak: Još jedno pitanje koje osigurava nekoliko redaka brbljanje. Što god se znaku da ona kaže da joj pripada uvijek djelovati iznenadila. Reci nešto o tome joj ne podsjeća na svojstva tog znaku, itd. To će da joj se otvoriti i opisati sebe nešto više.
Gdje si? ​​Uobičajeno pitanje, ali ga možete koristiti kao backup ako sve ostalo ne uspije. Stvar je, jednostavno morate osigurati nekoliko minuta brbljanje prije premještanja na sljedeći srednjeg nivoa pitanja.
Pa što radite na vikendom:? Budite casual i izuzetno opušteno while molba to pitanje. To je važno pitanje (vam) jer to može Vam pružiti tajnu savjeti da odgovore na puno pitanja poput kao svoju ideju o zabavno, mu se sviđa i što ne voli, joj hobije i aktivnosti, i najvažnije, hoće li ili ne ona je datiranje netko drugi ili je samac i spreman družiti se! (Smile)
Što je Najsmješnije koja je ikada desilo da vam: postaviti ovo pitanje tek nakon što ste vi ili je imati napuknut to šala ili imaju zajednički dobar smijeh. Vrijeme to pitanje je vrlo važna, stoga ne postaviti ovo pitanje iz plava (osim ako ne želite upropastiti svoje šanse). Također možete zamijeniti ovo pitanje s onim što je najluđe što ste ikad učinili?.
Do sada, imat ćete prešli prvi kritičnoj zoni. (Postoje dva kritičnim zonama - prijelaz s drugi-treći zupčanik, i sa četvrtog na vrh brzina). Vaš fokus bi trebao biti na tome da razgovor zanimljivi kao moguće. Ako je zadano, djevojke će se dogoditi da bude pričljiv jedne, pola svoj posao obavlja, kao i daljnje teme razgovora će se pojaviti na svoje vlastite. Ako ipak, ona nije točno mitraljez, probati neke od sljedećih pitanja:; Kakve filmove volite? ; Tko je vaš omiljeni glumac? , Koja je tvoja omiljena TV show? ; Koju vrstu glazbe volite? , Koji vam je omiljeni pjevač? : 'Ako ste imali milijuna dolara, što će vas učiniti s njom? , A sada je vrijeme da donijeti odluku. Ako nakon pričajući sve to dok, morate doći do zaključka da se djevojka nije sasvim tvoj tip, možete izgovor sebe (uljudno) i hoda. No ako mislite da je prilično draga i ti mogao napraviti dobar par, te moć ištanje to probati i provesti što više vremena kao što možete s njom i nju da vam se sviđa. Ako vam se dogoditi da posjedujete lijep sportski automobil, pokušajte moleći ako ona želi osjetiti vjetra u svom kose i kapi kiše na licu. Ukoliko ona odgovori na potvrdan, ima te ići! Ti si jedan korak bliži se užurbano. Bike vlasnici ne treba uzrujavati. I vi možete koristiti to pitanje na svoju korist. Samo budite sigurni da vaš's je brz, dovoljno bicikl, a ne trom mopeda. Za one bez vrstu vozila, mislim da je to kao blagoslov u maskirati. Što bolje nego lijepo duge šetnje u večernjem povjetarcu uz prilično djevojka?
Nakon što doseći fazu gdje su obje od vas nisu baš stranci više, možete pokušati klizanje na sljedeća pitanja:; Kako romantično ste? , Koja je Vaša ideja lijepi datum? , Što tražiti u čovjeka? , Biste li se Vaš tip će se spontano ili stabilne? , Koja je Vaša definicija ljubavi? , Koji je bio vaš prvi dojam na mene? , Ako ste već počeli prikazuje dvije o vama kao Monsieur and Mademoiselle, pokušajte moleći na ova pitanja, bez previše nametljiv. , Kakve života želite živjeti? , Što bi vaš san destinacija medeni mjesec biti? (Pitam ovo jedino ako ga možete skinuti!) , Što bi ti radije? Urbani apartman, vikendica sela, plaže, strani vile i kuće u brdima? , To je uzorak popis različitih vrsta pitanja pitati djevojku. To nije univerzalni popis na bilo koji se protežu od mašte, a zasigurno će se razlikovati od osobe do osobe i djevojka djevojka. Na taj bilješka, ja ovime se odjaviti s tim malo rastanak savjeta. Uvijek zapamtite, morate platiti minute pozornost na svaku riječ da je djevojka kaže, jer u većini slučaja, to će imati skrivene pojma o sljedeće pitanje koje treba pratiti. Nemojte je bombardirati s pitanjima. To je trebala biti razgovor, a ne saslušanja. Također, važno je da se održavati kontakt očima tijekom razgovora, pa molimo pogled na nju, dok govorenja i slušanja. Gledajući je ne buljim, pa se ne ponašati kao glupan. I molim vas, kada pogledate u nju, pogledati u oči i ne bilo gdje drugdje!

0 comments: