Drvo Namještaj Care

Posted by sorav at 16:54

Sunday 18 September 2011

Izbor namještaja u vaš dom govori o stilu vaše osobne izjave. Ništa ne može poboljšati izgled interijera projektiranje s tvojom kućom kao lijep komad drveta namještaj. Ako ste ponosni vlasnik takvog namještaja, morate uzeti posebne napore za njegu drveni namještaj, jer bez da namještaj dobiva oštećen i da će izgubiti svoju ljepotu. Najčešće, drveni namještaj dobiva oštećeni elementi i također krivo metode čišćenja.
Kako se zaštititi Drvo Namještaj od oštećenja?
O izloženosti suncu, ultraljubičasto zračenje sunca uzrokuje teška oštećenja drvo namještaja. Stoga, morate držati tvoj drveni namještaj u sobi daleko od direktne sunčeve svjetlosti. Kad intenzitet sunčevih zraka visoka, prikrije, prozori pravilan prozora tretmana tako da sunca ne može ući u sobu. Višak vlage nije pogodan za drvo namještaja kao oni imaju tendenciju da nabubri i pokvariti oblik drveta. If je vlaga niska, onda to izaziva podjele i pukotine na površini drva. Tako je vlažnost prostorije treba biti konstantna uz pomoć ovlaživače zraka u zimi i klima uređaja u ljeta.
Tekuća izlijevanja može uzrokovati znatnu štetu na drva namještaj. Čim tekućina izlijevanje pojaviti na drveni namještaj, trebate ga potopiti sa čistom mekom pamučnom krpom. Nemojte trljati krpom kao što će širiti prelijevanja veće površine. Kad god se čuvanje bilo cvijet vazu, čašu pića ili šalice na drveni namještaj, stavite podmetač za čaše u nastavku, tako da čepić ne pokvari drva. Visoka temperatura također nije pogodno za drvo namještaja. Stoga, zaštitne jastučići moraju biti postavljeni na drveni namještaj prije nego stavite vruće posuđe, aparati za kuhanje, itd., na njih.
Pravilno čišćenje Drvo Namještaj
Sastavni dio drvo namještaja skrbi je korištenje prava tehnike čišćenja i pravi proizvodi za čišćenje. Za potrebe redovitog raspoznavanje drva namještaj, koristite meku, čistu komad pamučne tkanine. Trljati krpom prašinu u istom smjeru kao da od drva, a također čine kreće u ovalni uzorak. Tijekom brisanje prašine, ako ustanovite da je vaš platno dobiva vrlo prljav, zamijenite ga s drugom čistom krpom. Koristite kist boje s prirodnim bristles očistiti kutovi i rezbarija u drvu namještaja učinkovito. Nikada nemojte koristiti pero dusters što oni ne uspijevaju temeljito čišćenje prašine s površine. Ne koristite vodu za čišćenje prašine iz drveta kao vode će se apsorbira na drva i uzrokovati oštećenja na njega. Ako je potrebno, koristite vlažnom krpom trljati prašinu.
Kada odaberete proizvode za čišćenje za drveni namještaj, učinite to vrlo pažljivo. Trebate poliranje Vaše drvo namještaja s namještajem ulja redovno održavati svoje sjajan izgled. Namještaj ulja koja sadrži lanenog ulja ne smije se koristiti u više navrata kao i oni skloni zatamniti drva. Jedna od zajedničkih sastojak većine namještaja sprejevi is silikonskim uljem. Takve proizvode Treba izbjegavati kao što čini drvo površinu, tako sjajnu that završnu obradu drveta će postati teže u budućnosti. Možete napraviti domaće poljski namještaja miješanjem jednog dijela limunovog ulja s 3 dijela maslinova ulja, i primijeniti ga na drvo namještaja redovito. Ne mijenjajte često proizvode za čišćenje. Čak vrstu poljski koristite na drvo mora biti u skladu.
Briga za drvo namještaja
Mjesta vode na drvo stol je uobičajena pojava. Da biste dobili osloboditi takvih žigova, možete primijeniti neke majoneze na drvo uz pomoć pamučnom krpom. Kada se neki vosak kaplje na površini drveta, to bi trebalo biti dozvoljeno da se ohladi, a zauzvrat teško. Zatim stavite kocka leda na to za nekoliko minuta. Tada ostrugati krhki voska uz pomoć lopatice. Nakon toga primjenjuju neke Poljski na zahvaćena područja. Držite sve namještaj drvo daleko od kamina, radijatora i sl., kao i toplina presuši drva.
Trebate biti vrlo oprezni dok kreću namještaja jednom mjestu u kući na drugu. Ne gurati ili povlačiti namještajem to može oštetiti noge od namještaja zbog pretjeranog stresa. Podignite namještaja za svoje noge, a ne njihov vrh, te ih premjestiti. Nemojte pokušavati učiniti ovaj zadatak samo ako su teški. Ako imate prijevoz namještaja iz jedne mjesta na drugo, onda im mjesto na vrh ili natrag, a ne na noge. Za potrebe skladištenja namještaja drva, trebali biste odabrati na hladnom, suhom mjestu gdje je mogućnost promjene u vlažnost zraka je minimalna. I posljednje, stilskog namještaja treba obraditi i očistiti čak i više njege.
Briga za drvo namještaja nije lak zadatak. Međutim, morate slijediti smjernice za drvo namještaja njegu temeljito, tako da oni mogu koristiti za mnogo godina.

0 comments: