Kako izgraditi Swing Trijem

Posted by sorav at 21:25

Thursday 29 September 2011

Trijem ljuljačke postala je popularna diljem Amerike u sredinom 1800s, kada su ljudi kupovali kuće s ogromnim prednjim dvorištima, a izgrađen ljuljačke, u kojoj su proveli puno slobodnog vremena, ljuljanje i uživajući uz čašu ledenog čaja ili limunade. Trijem ljuljačke su vrlo popularan kao odmor namještaja u mnogim kućanstvima. Ako se pitate kako izgraditi trijem ljuljačka, samo slijedite ove jednostavne upute dane u nastavku. Jedan može koristiti iste tehnike za izgradnju manjih ljuljačka setovi za djecu.
Koraci o građevinskim trijem Swing; Trijem zamasi mogu uglavnom sjedalo do četvero ljudi. Oni su obično pet do šest metara dug, a oko četiri do pet metara širok. Dubine se temelji na individualnom uvjet, ali ima tendenciju da varira 20 - 40 inča. Dizajn i stil mogu biti uključene u jeku leđa i naslon za ruku. Neki preferiraju držanje jednostavna, a drugi ljubav da bi umjetnički izradom ukrasnih natrag i nasloni za ruke. Dok zgrada trijem ljuljačka, treba dati prednost utjehu u svom dizajnu. Dok se većina trijem ljuljačke od drveta, metala ljuljačka setovi za trijem također postali su prilično popularan ovih dana.
Materijali Potrebno:; liječenih daska daske (Duljina i širina kao i po potrebi); Rust dokaz spajala, zagonetka, Kružne pile, čekić, tape measure, Electric bušilice, vijak, matica i vijaka, pocinčani lanac, uzeti tri pravokutna duga 5 metara dug i jednoga podnožju širok komada drva, a koriste bušilice, a pocinčanog vijke ih osigurati zajedno u obliku velikog pravokutnika. To je sjedište. Uzmi četiriju ili pet (ovisno o željenoj duljini ljuljačka's back) duge pravokutne komade 5 metara dug i širok 1 korak drvenih dasaka, te ih priključiti na isti način ste učinili za sjedalo. One mogu dobiti konfekcijski ukrasni leđa i naslon za ruku za trijem ljuljačka, ili izboriti dizajn sebe. Montirajte sjedalo i natrag okvira ih osiguranje zajedno s orasima i bolts na pet inča intervalima između uglovima.
Za izgradnju ruke ostatak, izrezati dva komada drveta oko 1 stopalo dugo, a drugi dio tri noge dugo. Kratka komadi drva su potpore za naslone za ruke, dok je više djela su ruka počiva. Izrezati drugi set od tri drva djela za drugu stranu. Osigurajte komada zajedno i priložite ga na ljuljački. Nakon trijem ljuljačka je učinio, to je vrijeme za laka ili boje njega. Use laka ili boje, zajedno s anti-termite liječenje produžiti zamah život. Dopusti da se osuši do ljuljačka u potpunosti prije nego spaja. Odrediti položaj vaše ljuljačka, to će osigurati da, dok ste swinging, ljuljački ne pogoditi zid i dobiti oštećena. Pričvrstite dva velika kuke uz pomoć vijaka u predvorje strop i pod trijem ljuljačka je okvir (prema stranama naslon za ruku). Pass pocinčani lanac kroz strop i swing-a kuka i učvrstite.
Važno je da imaju plan za izgradnju vaše ljuljačka postaviti prije nego zapravo sebe stavljaju u zadatak. Postoji nekoliko važnijih stvari treba imati na umu dok zgrada trijem jeku. Krivulja se svim rubovima pomoću papirom do glatke iz oštre rubove kako bi se spriječilo cijepati ozljede. Osigurati mjere opreza prilikom rada električnih alata, i nikada napustiti bilo koje druge alate kao što su pile, vijci, itd. unattended, pogotovo ako ima djece okolo. Sada da znate kako izgraditi trijem ljuljačka, uživati ​​u povjetarcu i ljuljačka daleko!

0 comments: