Kako smanjiti keramički crijep

Posted by sorav at 19:27

Sunday 11 September 2011

Keramičke pločice su made by pečenje smjese gline, kvarcni slomiti, pijesak i nemetalnih materijala na temperaturi od 1800 ° celzijusa u peći. Ovaj proces bi ih teško i otporni na vodu. Njihova tvrdoća postaje problem kada se javlja potreba da ih izrezati na veličinu i oblik. Možete preuzeti zadaću rezanje keramičke pločice pristojno, uz pomoć nekih alata za rezanje. Evo nekoliko savjeta o tome kako smanjiti keramičkih pločica.
Kako Cut keramičkih pločica?
Prije nego naučiti kako instalirati keramika keramički podovi, morate prvo naviknete na tome kako ići oko rezanje keramičke pločice. Sljedeći opis je neke informacije o alata za rezanje, koji može vam pomoći u rezanje keramičkih pločica.
Alati za rezanje keramičkih pločica
Ako se ne ide instalirati keramičkih pločica u bliskoj ili daljoj budućnosti, onda je bolje da ne kupuju alata za rezanje. Možete raspitati o njima iznajmljivanju na lokalnoj hardvera trgovine. Ne ustručavajte se shell out ekstra novac u najam good alata za rezanje, jer alati koji se mogu kupiti jeftino, možda nema dovoljno snagu rezanja, služiti svoju svrhu smanjenja keramičkim pločicama. Slijedi popis alata za rezanje pločice:; Carbide vrhom olovke: Kada je broj pločice rez je mali, a posjekotine, dužni ste izvršiti ravna i jednostavna, zapošljavaju karbidnim vrhom olovkom postići glazirana stranu pločice. Korištenje pločica momak je lijep čeljusti, koristan alat za rezanje, razbiti crijep duž zabio linije. Ralje pločica momak make kružni odmor uz osvojenih linije. Da bi se postigla glatka ruba morat ćete postaviti malo dodatnog rada i strpljenja. ; Keramički crijep rezača: Keramička pločica rezač je jednostavan za upotrebu i može se koristiti kada imate više smanjiti broj pločica. Lay crijep označena vodič linije, koja je nacrtana olovkom, uz crijep da se zabio. Budite oprezni oko zaključavanje pločice čvrsto na mjestu. Postići staklenoj površini crijepa duž linije za rezanje pločica operativni kolu s vrhom karbida. Nanesite pritisak na pločice rezača je polugu premjestiti dolje. Ručicu prenosi pritisak na pločice, što sjedne uz zabio linije u dva dijela. ; Pila za metal: hacksaw je korisno napraviti 'L' tip izrezati na pločice. Hacksaw, opremljen s oštricom koja ima karbidnim vrhom zuba, je jednostavan za korištenje i traje duže od standardne. While izvršavanju 'L' obliku izrezati na pločice, koristite karbidnim vrhom pila za metal izrezati uzduž vertikalne ruka 'L' obliku rez. Izvršiti drugi izrezati, što je manje u dužinu, pomoću rezača pločica. ; Drill: Power bušilice ili ručni pogon bušilice se mogu koristiti kako bi rupa u keramičkim pločicama. Dok ide kroz teška, ostakljena dio pločica, djeluju snaga bušilice pri maloj brzini. ; Karbid Rod Blade: Ako imate rezati crijep za postizanje zakrivljene rez, a zatim blade karbida štap je koristan. Nacrtajte oblik na pločice, i vidio crijep koristeći isti štap karbida oštrica. ; Keramički crijep Ideje
Ako razmišljate ugradnje keramičkih pločica podnice, uređenje zidova s ​​keramičkih pločica uzoraka ili backsplashes, ili poboljšanje vaše kuhinje dizajn dolazi s nekim kuhinja backsplash ideje, onda evo par keramičkih pločica dizajn ideja koje vam mogu pomoći:; zidne: Proizvođači keramičkih pločica mogu prenijeti crteža ili slike koje ste dali na keramičke pločice. Te pločice mogu se koristiti kako bi zid murals. , Portret: Proizvođači mogu stvoriti pločice s fotografijama, tiskani ekran na njih. ; Nakon instaliranja pločice postaviti poda ili backsplash, morate instalirati keramičkim pločica obloge, da biste dovršili postupak instalacije. Nanesite ljepilo na poleđini pločice i staviti ga kao poštanske marke, u pravo mjesto pažljivo.
Jedan zadatak da većina ljudi ne uspijevaju predvidjeti u cijelosti, kada se odluče za instalaciju keramičke pločice na vlastitu je rezanje keramičke pločice. Su teške Keramičke pločice, potpuno nepraktičan i oni pretpostavljaju da oblikuju po svojoj želji kada su ih rezanje da stane vaš zahtjev.

0 comments: