Kako se brinuti za kosu ekstenzije

Posted by sorav at 13:34

Friday 16 September 2011

Kose ekstenzije su napravljene od sintetičke kose i prirodne ljudske kose. Oni su koristi od strane mnogih žena dodati duljine svoje brave ili sakriti loše frizure. Kose ekstenzije su također korisne u težak vanjska strana mnogo frizura i novi izgled za svoju osobnost. Žene često misle da njegu ekstenzija zahtijevaju puno truda i održavanja. No, to nije slučaj kada je riječ o njegu kose ekstenzije. Jeste li pitali o tome kako briga za kose ekstenzije? Ovaj članak će pokušati dati sve kose ekstenzije njegu savjeta koje možete koristiti.
Kose ekstenzije Care Tips; kose ekstenzije su skloni oštećenja poput naše prirodne kose. Razlika je da oni ne mogu popraviti štetu, naravno, raste kosa može provesti. To je vrlo važno da opere kosu i držati ga čistim. Kose ekstenzije upijte prirodna ulja proizvodi na kožu i imaju tendenciju da postanu masne. Oni su također postali prljavi nakon vježbanja, plivanje, putovanja na otvorenom, itd. Dakle, to je vaš posao kako bi se spriječilo nepotrebno oštećenje svoje lijepe kose ekstenzije uzimanjem nekih njegu kose ekstenzije. Sljedeći njegu kose ekstenzije savjeta će osigurati dugovječnost na svoju kosu ekstenzije život. ; Pred pranjem kose, uklonite bilo koji tangles i čvorova prisutan u kosi četkanjem. Koristeći kvalitetan šampon, operite kosu dolje gibanje. Te bi trebao postupno mokro kosu kako bi se spriječilo suhu kosu od oteklina i dobivanje tangled. Ne češalj ili četka za kosu ekstenzije kada je mokro, jer to može potegnuti kosu i šteta ih.
Trebali biste koristiti mekom četkom, iz krajeva kose. Nježno četka kosu 2 ili 3 puta na dan. Ne koristite pretjeranu puhati za kosu i brenšere kao i toplina mogu smanjiti vijek trajanja vaše kose ekstenzije.
Hidratantni je važan dio njege kose ekstenzije. Nanesite ostaviti u uređaj za kosu nakon što se posuši. Trebali biste ga primijeniti u vrlo manje količine kao kose ekstenzije imaju tendenciju da postanu masne. Trebali biste koristiti samo one proizvode kose koje su preporučene od strane vaše kose stilista za kosu ekstenzije njegu.
Ako planirate za kupanje, a zatim provjerite jeste li pokrivaju svoju kosu s kapicom. Nemojte dopustiti kosu da smočiti u vodi bazena. Klor i sol voda uzrokuje kose ekstenzije dobiti zapetljanih i mutan gore.
Kose ekstenzije za njegu također uključuje nošenje kosu u konjski rep, ali samo ako su izrađeni kako bi se nosili u konjski rep. Mnogi kose ekstenzije jesen osim kad vezan u konjski rep. Trebali biste pročitati upute na nova kosa ekstenzije napomenuti ovu činjenicu.
Te bi trebao spavati samo ako vaša kosa je potpuno suha. Njegu kose ekstenzije također preporučuje wrapping kosu zajedno ili lagano vezanje to spriječiti zamršene i čvorova.
Drugi njegu kose ekstenzije ne uključuje perming, bojenje ili primjene bilo koje druge kemikalije za kosu ekstenzije na svoju vlastitu. Te bi trebao konzultirati svog frizer za provođenje takvih frizura i bojanje kose aktivnosti. , A to su svi savjeti o tome kako da se brine za kosu ekstenzije. Slijedite ove ekstenzije njegu kose savjete i vidjeti vaše kose ekstenzije zadnji dokle god treba. Ako slijedite ove jednostavne kose ekstenzije za njegu savjeti, nećete morati trčati u salon za njegu kose ekstenzije. To će vam pomoći uštedjeti mnogo novca i vremena. Možete isprobati različite vrste kose ekstenzije za dodavanje novog izgleda i stila na svoj šampanjac sebe. Malo za njegu kose je sve što je potrebno za održavanje prekrasan kose ekstenzije.

0 comments: