Čišćenje keramika keramički podovi - Kako očistiti keramičkih pločica

Posted by sorav at 09:53

Saturday 17 September 2011

Keramičkih pločica etaže su popularna vrsta podova koji dodaju ljepotu i eleganciju u vaš dom. Keramičke pločice su njegovala svoje trajnosti i neusporedive ljepote. Oni su zapravo su izrađene od gline, pijeska, kvarc i materijala na bazi željeza. Tvrdoće i trajnosti keramičkih pločica može se pripisati proizvodnom procesu, u kojem su sve ove tvari se drobi, a zatim spalio u peći na vrlo visokoj temperaturi. Osim svoje trajnosti, još jedna prednost keramičkih pločica je da oni također mogu koristiti u kupaonicama i kuhinjama, jer oni mogu podnijeti vlagu.
Keramičke pločice su dostupne u širokom raspon uzoraka i boja u skladu s svom stilu i modi. If održava pravilno, oni mogu trajati nekoliko godina i još uvijek zadržati svoje egzotične izgled i glazura. Važan dio opće njege i održavanja za bilo koju vrstu podnice je pravilno čišćenje. Čišćenje keramičkih pločica je usporedno relativno lako i jednostavno. Ovdje su nekoliko jednostavnih savjeta o tome kako očistiti keramika keramički podovi.
Kako za Čist keramičkih pločica
Redovito čišćenje i održavanje je od primarne važnosti zadržati ljepote i glazuru svoje keramičke pločice i također da ih zaštiti od oštećenja i ogrebotina. Prvi korak pravilan čišćenje je da uklonite sve vrste abrazivnih tvari poput prašine, prljavštine, pijeska ili strašan da mogu napraviti pločice dosadno. Za to možete koristiti mekanu metlu ili usisavač, ali ne koristite privitak gonič bar, jer oni mogu izgrepsti površinu. Redoviti vlažnom grimase s toplom vodom je vrlo bitan za čišćenje keramičkih pločica etaže. Ponekad možete također koristiti malu količinu blagog deterdženta zajedno s vodom, kako bi grimase na podu pločice. Ali zapamtite da isprati pod ponovno sa slatkom vodom kako bi uklonili ostatke lijevo. To će vam pomoći izbjeći formiranje tankog sloja na površini, obično uzrokovane korištenje bilo kakve čišćenje ili deterdžente.
Iako mnogi proizvodi za čišćenje su dostupni na tržištu, trebali biste odabrati blago sredstvo za čišćenje za vaše keramičkih pločica. Nemojte koristiti bilo kakve oštre čišćenje, pogotovo kiselog, alkalna, izbjeljivač i amonijaka bazi proizvodi za čišćenje podova keramičke pločice. Također izbjegavajte korištenje sredstva za čišćenje poput čeličnom vunom i bičevanje praha, jer oni mogu izgrepsti površinu. Prije nego što odaberete određenu vrstu proizvoda, trebali biste proći kroz proizvođača smjernice i upute da biste dobili ideju o vrsti čistač pogodan za vaš pločica kata.
Za uklanjanje sapun šljam, možete upotrijebiti malo abrazivna krpom da se pročišćavati tom području, ali pobrinite se da ne završiti grebanje površine. Čišćenje pločica mase, posebno u kupaonici, može biti najteži dio za čišćenje keramičkih pločica etaže. Ocat se može koristiti za čišćenje tih pločica mase. Primjenjuju se samo ocat na području i neka ga i dalje za neko vrijeme i onda ribanje četkom. Umjesto ocat, možete koristiti pastom od soda za pečenje i vode za istu svrhu. Također možete razmotriti mogućnost zatvaranja pločica mase kako bi ih zaštitili od prljavštine i mrlja, koja će proces čišćenja lakše.
Njega i održavanje keramičkih pločica
Pravilna čišćenje keramičkih pločica trebala biti dopunjena primjerenu njegu i održavanje kako bi ih zaštitili od mogućih oštećenja. Tako se doormats na svakom ulazu sadrže prašinu i prljavštinu, ne odvucite namještaja preko etaže, mjesto plastični štitnik pod nogama namještaja i slijedite upute proizvođača da izaberu bilo koje vrste čišći za vaše keramičkih pločica. Također ne zaboravite čistiti tekućina spill odmah spriječiti keramičkih pločica podovi od uzimajući zamrljana.
Prateći ovih jednostavnih savjeta o tome kako očistiti pločice, možete ih zadržati lijepe i bez mrlja i ogrebotina.

0 comments: