Kako to Uvesti koga u službu pločice kupaonica

Posted by sorav at 11:07

Tuesday 13 September 2011

Učinkovit način kupaonica pregradnja je ugradnjom kupaonica pločice. Postoje razne pločice koje se mogu koristiti u kupaonici, uključujući keramika, porculan, mramor i granit pločice. Među njima, keramičke pločice parketi željena za kupaonicu podnice, jer se lako čisti i time pomaže u održavanju higijene. Mramor pločice su najskuplji one. Let's pronaći način instalirati kupaonica pločice, tako da možete prepraviti Vaše kupaonice.
Kupaonica pločica instalacije - Odabirom pločice kupaonica, dobar izbor boja i dizajna pločica može pomoći postaviti pravi izgled kupaonice. Odabirom odgovarajuće pločice za kupaonicu podnice je vrlo važno. Morate biti vrlo oprezni u svim aspektima, kao materijal pločice, boja i veličina pločice. Nemojte se odlučiti za jarke boje pločice kupaonica, a neutralne boje za kupaonicu podnice bi trebao biti željena. Što više debljina pločica, bolje prilagođen su pločice za kupaonicu podnice. Postoji nekoliko mogućnosti dostupne od kojih možete izabrati pločice za svoju kupaonicu.
Kupatilo Crijep Instalacija - Priprema Kat, napraviti kupaonicu zidovima i podu bez pozadina, stari podovi kupaonica, ljepila i nokti da bi površinu stana. Ako je bilo popravak rad je potreban, ona završiti prije instalacije kupaonica pločice. Čisto zidu i podu temeljito i neka ih se potpuno osuši. Ako je potrebno, kat također treba izravnati šireći lateks katu nivelator cijelom podu. Mjera području vaše kupaonice. To će vam pomoći da kupite točan broj kupaonica pločica i druge potrebne materijale. Uvijek biste se trebali kupiti veći broj pločica nego što je potrebno, kako bi se izbjegle nestašice. U slučaju manjka, morate napraviti veze s pločicama različitih dizajna, koji ne mogu dopuniti i na dizajn kupaonica ste odlučili. Dodatni kupaonica pločice mogu se koristiti za popravak bilo oštećenih pločica u budućnosti.
Kupaonica pločica instalacije - Polaganje pločica, kada na površinu je spreman, započeti stavljanje pločica na površini. Početak rada iz središta poda ili zida i pomicanje prema van smjeru. Ako postavite pločice u dijamant uzorak na podu, to može učiniti vaše kupaonice izgledati veći. Nakon što su postavljene pločice, provjeriti svaki crijep pažljivo pronaći bilo kakvu štetu bilo kojeg položio pločice. Držite neki jaz između dviju pločica za razmaka. Za dobivanje bolje izgleda, koristite dizajna pločice kupaonica rotacijski ili staviti dvije različite dizajne kupaonica pločice ili alternativno boje.
Instalacija Kupaonica pločica - Primjena ljepila; Javi se svaki crijep malo od poda i dodati neke ljepilo na tom području. Također primjenjuju ljepilo na donjoj površini pločica koristeći gleter i postavi ih na podu. Zatim ih pritisnite na terenu Obrišite extra ljepilo koje se može izaći na rubovima pločica. Stavite pločice razmaka, i na rubovima pločica prije nego što prešli na sljedeći jedan. Dok je polaganje rad se događa, pobrinite se da visina svakog pločica ostaje ista. Kompletan cijeli kat prvi prije premještanja na ivice poda ili zidova, kao i rubove može potrajati dosta broj dana. Nakon instalacije, da ne bi trebali hodati na pločice, barem za jedan dan.
Instalacija Kupaonica pločica - postavljanje pločica na granici, sljedeća stvar koju trebate učiniti, je izrezati pločice popuniti praznine na rubovima. Pločice treba smanjiti nakon uzimanja mjerenja, tako da se uklapaju u jaz ispravno. Ako je potrebno, poduzeti mjeru jaza i označite svaku od pločica, s olovkom prije rezanja. Pločice se mogu rezati uz pomoć mokrom vidio. Pobrinite da čak iz oštrih rubova nakon rezanja svake pločice. Rasporedi dijelove pločice u jaz na način takav da rez rub nalazi prema zidu. Zatim, nanijeti ljepilo na ta djela podizanjem svaki dio jedan po jedan.
Kupaonica Crijep Instalacija - Primjena injektiranje; Jednom polaganjem zadatak potpuni i pločice su set s ljepilima, uklonite crijep razmaka. Onda zamuti grout kao po uputama i primijenite ga uz pomoć fleksibilnog rasipač. Cover jedan odjeljak po vrijeme kao si učinio za primjenu ljepilo. Uklonite bilo kakve dodatne injektiranje s površine pločica tako da ih wiping off s gustom krpom. Ostavite talog da liječe u potpunosti, a zatim ih pečat sa silikonskim injektiranje punila. Držite područje netaknute najmanje 48 sati, tako da novi pločice firma gore dobro i možete početi koristeći.
Vidjeli smo kako instalirati pločice kupaonica i jasno je da nema posebnom tehnikom ili profesionalni pomoć je potreban za instalaciju kupaonica pločice. Čak i ako nemate bilo prethodnog iskustva, možete poduzeti ovaj zadatak nad bilo vikenda i dobiti savršen Izgled vašeg osobni izbor za svoju kupaonicu.

0 comments: