Kako izgraditi Custom Kutije Speaker Car

Posted by sorav at 04:19

Monday 19 September 2011

Prije znajući kako izgraditi prilagođene speaker kutije za vaš automobil, ovdje je kratak ideju o automobilu speaker kutije i njihovi tipovi. Vrsta bas ste primili od vašeg automobila audio sustava ne ovise isključivo na zvučniku. Za optimalan speaker performanse, vi zahtijevaju jaka i čvrsto izgrađen speaker kutije. Zvučnici bez speaker kutije ili kućišta su u mogućnosti isporučiti puni bas kao i zvuk iz stražnjeg zvučnika poništava neke od niskih frekvencija u nastajanju s prednje strane zvučnika.
Sealed kućišta ili prilagođeni automobil speaker kutije su manji od svih druge vrste subboxes, ali većina naširoko koristi i lako konstruirati. Oni ne dopuštaju zrak pobjeći iz kutije, čime ga teško za zvučnik kretati unutra i van. To je, kao rezultat toga, poboljšava odziv, tj. čvršću bas i bolji zvuk točnost. Ti okviri imaju dobre sposobnost moć rukovanje i njihov čvrsto zapečaćena dizajn sprečava govornik's motor strukturu ohladi poput drugih kutije. Osim zapečaćene kutije, postoje portan kutije koje koriste oduška da učvrsti dublje i snažan bas. Pojasni kutije su drugu vrstu automobila speaker kutije koje su dizajnirane za maksimalnu Slam. Oni rade super za rap, reggae i rock glazbe kao zvuk koji izlazi je agresivna i glasna, unutar uskog frekvencijskog raspona.
Korak izgraditi Custom Speaker Kutije
Slijedeći su neke osnovne korake koji će vam pomoći izgraditi zvučnik kutije za Vaš automobil:
Stvari Obavezno: ¾ inch high-gustoće Iverice, moć bušilica, auto stereo subwooferi, jigsaw, subwoofer kutija, Swiss Army Auto Alati, usmjerivač, datoteku, ¾ inčni malo, dolje spiralni malo, šmirgl papir, žilet, traka mjeru, vijci, olovke, silikon, lem, lem pištolj, sprej ljepilo, kalkulator, scratch papir, tepih.
Upute:; Konzultirajte subwoofer ili govornik prodavača saznati odgovarajuće dimenzije kućišta. Imajte na umu na račun ¾ inch za debljinu Iverice. ; Uz pomoć olovke i trake mjeru, privući uzorke zvučnika kutiju na Iverice, koji bi trebao uključivati ​​šest strane okvira, i centar šestar za unutarnji okvira za odvajanje dva zvučnika. Cut out trag uzorak uz pomoć ubodnom pilom. ; Primjenom rešetku pokriće za subwoofer, nacrtati vanjski i unutrašnji područjima na lokaciju ploči gdje želite poziciju zvučnike. ; Uz pomoć rutera vlasništvo ¾ inčni zalogaj, ruta out područje između unutarnjeg i vanjskog krug na rezanja dubini od 3 / 8 inča dubina. Uz ovaj okviru zvučnika počivat će na vrhu kutije. ; Drill veliki rupu i uz pomoć jigsaw cut rupe za zvučnike. Glatke rubove i preusmjeren područje s datoteke ili brusnim papirom. Izrežite 2-inčni rupu na svakoj strani ploče za priključak zvučnika. ; Postavite kutiju s vijcima i pečat zglobova sa silikonskim tako da ne propuštanja zraka van, ali ostavite prednjoj ploči stranu kao da će se držati zvučnika. ; Nanesite ljepilo na vanjskom dijelu kutije i leđa tepih, a zatim stavite tepih čvrsto na kutiji. Uz pomoć žilet, izrezati vertikalne, horizontalne i kutna linije u dizajnu zvijezda u tepih koji obuhvaća priključak rupe za zvučnike. ; Stavite konektori kroz rupe, na takav način da dvije zubac terminali su unutar okvira. Škripac konektori sa vijcima i pečat okolno područje s silikon. ; Solder priključak, a kabel zvučnika, odnosno pozitivne žice na pozitivne vodstvo zvučnika i negativne žice na negativan vodstvo od zvučnika. ; Postavljanje prednju ploču na kutiju s vijcima i pečat silikonskim. Mjesto svaki zvučnik u zvijezdu dizajn izrezati na tepihu. Konačno, instalirajte ograde u vašem automobilu. , Ja sam siguran do sada, morate imati fer ideju o tome kako izgraditi zvučnik kutije za vaš automobil. Custom kutije speaker bilo mogu učiniti ili break savršen postaviti svog sustava automobila zvučnika, stoga postupak za izgradnju speaker kutije za vaš automobil treba biti proveden pažljivo i savršeno.

0 comments: