Posude Perilica i sušilica osvrti

Posted by sorav at 19:23

Monday 19 September 2011

Perilice su integrabilnih dio svakog kuća danas. If svoj stan nema dovoljno prostora za puni veličine stroj za pranje i za kosu type za pranje rublja, onda je alternativa stackable Perilica i sušilice postoje. Postoje prijenosni perilica sušilica combo jedinice previše, koji može poslužiti istoj svrsi. Korištenje prostora u stanu učinkovito je vrlo važno, jer ostavlja prostora za puno drugih stvari. Aparati često uzeti puno prostora premijera u svojoj kući. Dakle je bolje planirati i kupiti proizvode, koji su prilagođeni uklapa vašim potrebama. Ovaj članak će vam dati neke recenzije stackable suđe i sušilice za vaše lektira i pomoći Vašu odluku odluka.
Best Posude Perilica i Dryer osvrti; Ovdje su recenzije nekih odabranih stackable suđe i sušilice, ocijenjeno visok tržištu specijalisti. Kao što ime upućuje, ove strojeve zasebno have složeni pranje i sušilice, što ih čini vrlo kompaktni, u odnosu na druge vrste perilice rublja. A stackable pranje & sušilica je dobar izbor za prvostupnika apartmani i ljudi koji žele uštedjeti novac i prostora. Ovdje je popis popularnih recenzije Perilica i sušilica u silaznom redoslijedu rejtinga i popularnosti.
Frigidaire GLEH1642F; Pros: Od svih stackable pranje i sušenje rublja, to je vrh pokupiti od puno. To je pune veličine rublja centar. Ona koristi vrlo razumna, koja je manje količinu vode kao i moć. Ona također ima velik kapacitet. Kontrole su lako dohvatljiva. Ima senzore vlage, koja joj omogućiti da uštedjeti puno energije.
Cons: To je vrlo glasna zujalica i ukupno vrijeme koje je potrebno je prilično dugo!
Cijena: 1019 dolara
GE WSM2420D; Pros: Ovo je jedna kompaktna i quietest od puno. Lako može stati u malim mjestima. Vrlo je pouzdan i robustan u izgradnji. To je auto-suho značajka koja olakšava rad.
Cons: Glavni con je da ovaj stroj ima vrlo mali kapacitet. Ostale nego da, odsutnost vlage senzor je drugu minus točka.
Cijena: 1.146 dolara
Frigidaire GLTF2940F; Pros: Ovo je punoj veličini stackable perač s podudaranja kosu i jedan je od najjeftinijih parcele. Jedinstveno obilježje je da ima 14 oprati ciklusi! Drugi pro je da je iznimno energetski učinkovit. To je činjenica koja vaš račun za struju će priznati.
Cons: Teško za čovjeka kratkih stas do kontrole kosu stog na vrhu. Gumene pečat perilice mogu dobiti vrlo pljesniv!
Cijena: $ 650
Kenmore 88732; Pros: Ovo rublja centar je vrlo kompaktan, a samo 24 centimetara širok. Jedinstvena značajka je da se lako može raditi na 110/120 volti moći. To je vrlo lako do kontrole. Rezultati su joj na cijenu prednjoj previše.
Cons: A glavna minus točka je da ne možete pokrenuti Perilica i sušilica istovremeno zbog niske ulazne snage. Drugi nedostatak je malog kapaciteta stroja!
Cijena: 874 $
To je bio pokušaj vam pružiti jednostavan za čitanje i pokupiti stackable Perilica i sušilica gostiju. Hope, to će pomoći odabrati pravu stackable perilica & sušilica točno pogodna za svoju kuću i zahtjev.

0 comments: