Drveni Ograda privatnosti: Instalacija Ograda privatnosti Wood

Posted by sorav at 07:02

Thursday 29 September 2011

Fence doslovno znači, barijera koja služi za priložiti području. Privatnosti ograde, kao što ime označava, blokovi vašem području od očiju javnosti. Njima granice, povećavaju sigurnost i smanjuju vjetar. No, tu je mnogo više značenja pridaje drvena privatnosti ogradom. Ako instalirate ogradu drvo privatnosti, svoju kuću dobiva sasvim prirodan izgled. Osim toga, poboljšava ljepotu vašeg vrta i služe kao savršen granice za to. The drvenom ogradom dolazi uz razumnu cijenu i da je dostupna u mnogo varijanti.
Da li zapamtiti sljedeće stvari prije nego što počnete da instalirate ogradu drvo privatnost. ; Razmotrite svoje zahtjev prije nego što odaberete tip. , Provjerite i definirati vaše imovine granica. Nabavite nekretnine ankete učiniti, provjeriti pravo mjesto za instaliranje ogradu. ; Odlučiti koliko visina vaša ograda trebali imati. Također možete zadržati određenu krpa na manju visinu, ako je daje lijep pogled. ; Odlučiti broj vrata i gdje ih želite imati. Također, razmislite o broju vrata svaka vrata bi trebao imati. , Imate mnogo mogućnosti u ovoj kategoriji ograde. Možete provjeriti sljedeće stilove imaju fancy i jedinstven-fence izgleda:; Paint ili mrlja ploče drvo fence prema eksterijera vaše kuće ili ste svibanj također odlučiti zadržati prirodne boje kao što je to. , Možete se odlučiti za čvrste privatnosti fence dizajn koji omogućava potpunu privatnost iz susjedstva kao što su cigla zidu ne. Ali ovo zasigurno jedna dolazi na razumnu cijenu u odnosu na zid od opeke spoj. U ovu vrstu, sve ogradu paneli su čvrsto pričvršćena zajedno na jednoj strani horizontalne tračnice. Mokro vrijeme može dovesti do oticanja od panela i kao rezultat toga, oni svibanj pop-off tračnice. U tom slučaju, slika i bojenje je potrebno. ; Možete napraviti pas-uho oblika na vrhu krajevima svakog panel oblika jedinstvene drvene privatnosti dizajna fence ploči. ; Postavljanje drvene daske na alternativni strane horizontalnih željeznica je također dobar izbor. Evo, jedan drvenu ploču je fiksiran na unutarnje strane tračnice i sljedeći je fiksiran na vanjskoj strani željeznicom. To stvara klasičan uzorak koji omogućuje protok povjetarac i održavanje privatnost kao dobro. Ovo je također dobar za vlažnim vremenskim uvjetima. , Drugi način je da hibrid privatnosti drveta stil fence ploča. U ovoj vrsti ograde, na dnu trima četvrtine ukupne visine može imati čvrste fence privatnosti i preostali dio iznad može imati rešetke ograde. Rešetkastih ograda je izrađena od dijagonale lajsne uređen u Criss-Cross način da se formira trg u obliku rupa. To će dati atraktivne pogled na kompletnu ogradu. ; Prilikom projektiranja vrata, možete imati drvene daske jednake visine ili postupno može smanjiti visinu zajednice kao što premjestiti iz centra prema kutu od vrata, gdje je priključen na ogradu. ; Gates može biti u boji distinktivno od preostalih ogradu kako bi ekskluzivni učinak. , Možete koristiti bilo koju vrstu drva, dok ste stavili gore drvenom privatnosti fence, ali možete provjeriti za neke od najčešće korištene šumi:; Crvena Cedar ili bijelo Cedar, drveta, Redwood, smreka, bor ili jela (To su obično poznat kao bijela šume zbog svojih bijelih izgled), Rotting je općenito problem na dnu ograde. U ovom slučaju, cedra, drveta ili crveno drvo dobre mogućnosti, oni se više truleži otporan u odnosu na bijelu šumu.
Važnost treba dati kvaliteti stavke koriste dok ste instalirati ograde drvo privatnost. Snažan i pocinčani metalni čavli, širok i krupan spojnica, kvaka je dobar brand s djetetom-lock i kvalitetno drvo će zajedno formirati trajan, atraktivno i najbolji fence drvo privatnost, koja će trajati dugi niz godina. Pa ići naprijed i istražiti gore navedenih opcija kako bi vaš svijet miran tako da instalirate strašan drvenom ogradom privatnost.

0 comments: