Oporavak od Affair

Posted by sorav at 06:54

Wednesday 14 September 2011

Koji god razlozi bili parove dio načine, bave traume odnosa raspada je stvarno težak. To može biti pojedinac odluke ili zajedničke odluke na kraju se postojeći odnos, ali bol je uvijek tu. Iako kombinirane odluka će povrijediti malo manje nego što uzeti vaš partner sama, u oba slučaja ti si lijevo pitate o svojoj budućnosti. Ako ste uhvaćeni u takvoj situaciji i nalaz je teško preživjeti s sve one mislima, ovdje su neke načine pomoći dođete iz nevolje.
Kako vratiti afera?
Iako se osjeća kao najnesretniji osoba na ovom svijetu u ovom trenutku, ali vjerujte mi ova situacija i ne ide na zadnji zauvijek, to je samo mali dio svog života. Imate dug život živjeti naprijed i mnogo lijepih stvari će se dogoditi u vašem životu naprijed.
Nemojte kriviti svog partnera, sebe ili svoje bogatstvo za ovaj dan u vašem životu. Nemojte sjediti pita za sebe ili Boga. Razmišljajući oklijevanja i izgovora nije od pomoći za vas za dobivanje preko raspada. Face istinu, razumijemo stvarnost. Neka bude jasno da se da ovaj odnos postoji više nema. Zapamtite da vaše afera bio jedan od mnogih poglavlja vašeg života. To je vrijeme da se prijeđe na sljedeću stranicu i prihvatiti do kraja tog dijela svog života. Prihvaćajući istina je najvažniji dio uzimajući više afera. Dok ne prihvatiti realnost, nećete moći oporaviti od ove traume.
Za svladavanje odnos demontaža, morate da se zaustavi one misli vezane za sjećanja na vaš posao, unijeti svoj um. Mislim, oni će biti tamo u vašem umu svaki sada i onda, ali morate pronaći način da se odvratiti od tih misli. Sada, tko zna bolje nego sebe. Onda zašto ne učiniti nešto što vas čini zaboravite na ostatak svijeta. Što je što ćete uživati ​​radiš najviše? Slikarstvo, čitanja, kuhanje, putovanja ili može biti ogovaranje, oh god, ide samo to učiniti! se uključiti u koje rade, rade što ste zaboravili da ste gladni, pa čak i žedan. Oh Daj razgovarate s partnerom nije bila jedina stvar, postoje mnogi drugi, tako da ih samo učiniti. Jednom kada otkrijete da ste bili u mogućnosti ostaviti postrani ocean frustrirajuće misli zato što ste bili uključeni u neke druge stvari, ti si na pravom putu oporavka od afera. Vjerujte mi, zaista ćete se osjećati opušteno nakon što se pomoći da se iz tih misli, tužna osjećanja i stres čak i za malu vrijeme.
Sada sve svoje uspomene, što učiniti s njima? Ne znam razlog za koje ste slomljen načine, tako da su dva načina da ide o uspomenama. Ako ste se rastali u dobroj bilješku značenje za neki dobar razlog i međusobno, onda nema zla u treasuring uspomene. Razlog je, zašto bacaju stvari i trenutke koje nam zadovoljstvo. Možda ste mnoge male i velike stvari koje podsjećaju svoje afere, njih prikupiti ih i paket i lijepo ih držati u torbi. Sjećanja? Da, njih paket, kao i držite ih po strani u svom umu. Zapamtite, oni su uspomene koje se možete sjetiti jednom u neko vrijeme, a ne svaki trenutak. Ako pokrenete ih prisjećanje, znate što učiniti. Oh! ići na neki shopping, sigurna sam, tim mislima neće unesite vašu umu dok pokušavate se uklopiti u jeans i pokušavate pronaći savršen par obuću. Um i da ne moraju dopustiti tim mislima propast svoju rutinu.
Što ako razdijeliše na loš bilješku, poput zbog nevjere ili to nije međusobnu odluku, onda definitivno morate biti puna ljutnje. Svaki trenutak morate biti razmišljanje kako ste bili prevaren ili niste bili cijenjena i nisu dano važnosti. Stop one misli, one će se pogoršati vaše stanje. To je vrijeme za omot sve one stvari koje podsjećaju o srodstvu i da ih odbaciti. Nema koristiti ih treasuring. Izaći tog svijeta i kao sam predložio prije, sebe uključivati ​​u nešto koje vas zanima, nešto što ljubav radiš. Upoznajte prijateljima, otići žurka, zabaviti i žive svoj život. Zapamtite da se jedan sada, samo razmišljam o sebi, nema zla sebična, razmišljajte o svojim sreće svaki zalogaj. To svakako će pomoći u oporavku od afera.
Učinite vaš planove za budućnost. Definitivno ti bi napravio mnoge buduće planove, dok ste bili uključeni u aferu. Svi ti snovi i planovi za budućnost su najbolji, da se zaboravi. Razmislite o svom životu u nastavku. Sada, ono što su tvoji planovi, snovi i ambicije? Mislite o sebi, ono što želite učiniti sada, gdje želite da se nakon nekoliko godina i početi planiranje o svom životu skladu s tim. Biti praktične i zadržati one emocije na stranu i koncentrirati se na svoje karijere.
Početi živjeti život u svoj vlastiti način i shvatiti da postoji toliko drugih stvari oko vas koji zahtijevaju Vašu pažnju i podršku. se uključiti u obiteljske aktivnosti i rad i vidjeti promjene u roku od vas. Zapamtite, nema najbolje pratitelji nego tvoj roditeljima i siblings, svibanj biti niste ostvariti ovaj prije, ovo je pravo vrijeme da to učinite.
Dakle, svoje vrijeme započeti novi hoda života, biti uvjereni i sami povjerenje. Nova faza u vašem životu će sigurno biti najbolji. Oporavak iz afere je stvarno nije teško kao čeznuti kao te imati vjerovanje u sebe i svoje budućnosti.

0 comments: