Fun Stvari učiniti za parove

Posted by sorav at 03:49

Sunday 11 September 2011

Blago jedni druge u priznanju da ne znamo koliko ćemo imati jedni druge.
Postoji nekoliko trenutaka u našem životu da smatramo da bi trebalo trajati cijeli život. Takvi trenuci su vrijeme proveli smo s ljubavlju našeg života. Ne žele vidjeti ništa, čujem ili mirisati ništa drugo nego naš partnerom. Ovaj romantični partner može biti naš datum, financijama ili supružnika. Mi volimo cijeniti svaki osmijeh, svaki smijeh, svako malo gestu naših partnera.
Mi ljudi vole da imaju element iznenađenja u našim životima. Ovaj element se mogu dodati za planiranje zabava bijeg sa svojim partnerom. Filmovi, igra događaje ili koncerte su najčešće stvari koje parovi raditi zajedno. Dakle, mislim da neke stvari jedinstvene zabave za parove za napraviti i dodati neke začin na svoj ljubavni život. Jeste li pitate što su zabavne stvari za parove učiniti? Pročitajte slijedeće savjete iz zabave stvari za parove učiniti.
Zabava stvari za parove za napraviti kod kuće, nove stvari zabave za parove da ne podiže očekivanja i pumpe do života u inače dosadni dan. Postoji mnogo jednostavnih stvari koje može učiniti kako bi dodati neke iskra u oku vašeg ljubavnika. Sljedeće stvari zabavno raditi za parove zasigurno će donijeti nova uzbuđenja na vaš odnos. ; Gladan? Cook egzotično jelo zajedno i uživati ​​u kulinarskim delicijama.
Idi plivanja zajedno, ili pogodak home gym. Jedan drugi zabava stvari koje treba napraviti za parove igra igra squash ili badmintona zajedno.
Igra istine i usuđuju igre s partnerom i dobiti što nestašan kao što možete.
Još jedna zabavna stvar za parove da ne pokušava srušiti međusobno dolje jastuk borba.
Davanje opuštajuću masažu da je vaš partner još zabavnih stvari za parove učiniti. Staviti neke meke, romantična glazba i osjetiti ljubav lebdi u zraku.
Igrajte igre na ploči ili kartice i uživati ​​u visi van zajedno. Možete čak i igrati neke igre iz djetinjstva i zabavite se unutra
Video igre je još jedna zabavna stvar za učiniti za parove učiniti u kući. Nađi igra u kojoj se borite jedni protiv drugih, to posredno će vas približiti.
Ako jedan ili oba od vas ima glazbeni stavom, pokušajte skladati pjesmu zajedno, koji će postati vaš 'posebne pjesme'.
Poboljšanje dom u kojem udio je još jedna zabavna stvar za parove za napraviti kod kuće. Možete rasprodati nereda i poboljšati izgled vašeg doma. Radeći zajedno pomaže vam stvoriti životni prostor koji odgovara i vašem stilu i ukusu. , Zabavnih stvari za bračne parove učiniti; zabavna stvar za bračne parove da ne uključuju uzimanje izlet u Safari park ili posjetite some povijesnih znamenitosti.
Biciklizam ili kuglanje su neke stvari zabavu za bračne parove da raditi zajedno.
Pjevajte karaoke zajedno.
Još jedna zabavna stvar za bračne parove da učiniti je ne yoga zajedno.
Bračni par može hraniti jedni druge fondi za zabavu.
Uzimajući svoju ženu za vožnju helikoptera je još jedna zabavna stvar za bračne parovi učiniti. ; Zabava stvari za mlade parove učiniti, a najviše romantična i zabavna stvar učiniti je držati ruke tvoje ljubavi i hodati niz park ili plažu. Ova jednostavna šetnja će se odvijati mnogo emocija i približiti ne samo fizički, ali i donijeti svoje duše zajedno. KOTLI, najromantičnije što možete učiniti je da hodaju dolje plaži držanja za ruke i odmara svoju glavu na ramenima.
Ako vi i partner vole živjeti život na rubu i ljubav avanture, a zatim idite bungee jumping ili rock climbing. Kako o automobilističkim utrkama? These avanturistički sport ne samo da bi vam dečki adrenalina, već i nalet oxytocins previše!
Pokušajte kampiranje. Osamljeni području kampa će vam dati priliku saznati nešto više jedni o drugima i dati Vam priliku izraziti svoju ljubav jedni za druge.
Još jedna zabavna stvar za parove zajedno učiniti je posjetiti rock koncert i vrištati iz pluća.
Idete na romantičnu večeru na jahti je još jedna zabavna stvar za parove da raditi zajedno.
Uzmite putovanje vikenda u obližnjim turističkim mjesto. Najbolji način za otkrivanje novih mjesta je zajedno sa svojim partnerom.
Pridružite hobi razredi kao što su slikarstvo, kiparstvo ili cooking classes. Još jedna zabavna stvar za parove da učiniti je pokušati salsa pleše i unesite plesni natječaj!
Idi za izlet na lokalnoj park ili u blizini farmlands. Možete čak i uzeti dugo putovanje cestu i zaustaviti više na romantičnom mjestu i uživati ​​u ukusnim Goodies piknik košara sa svojim partnerom. ; Postoje mnoge zabavne stvari učiniti za parove koji će se zadržati u iskru svoje romantike živ. Razmislite o onome što volite raditi zajedno. Pročitajte pjesme ili priče jedni drugima da ćete oboje uživati. Spavanje pod vedrim nebo i brojati zvijezde zajedno. Uživati ​​svaki trenutak kao da nema sutra. Čak i jednostavna stvar kao što su shopping može biti pretvoren u jedan od mnogih stvari zabave za parove učiniti. Držite kaže 'Volim te' na različite načine. Kako vam izraziti te tri riječi pismu također može pretvoriti u zabavne stvari za napraviti za parove.

0 comments: