Eksterijer Paint boja Ideje

Posted by sorav at 01:16

Tuesday 27 September 2011

Iskreno rečeno, to je zapravo uzima stručnjak da sudim pravo boja i materijala koje se mogu pretvoriti novoizgrađenoj kući u san kući! Jedan pogrešan izbor je napravio s vanjske boja može uništiti ljepotu te oduzeti sva slava iz vaše kuće koje bi mogle utjecati negativno na vaše uređenje interijera kao i. Odabir pogrešne boje pogrešno kombinacija može pogreška biti skupo da nitko ne želi počiniti. Naravno, to ne znači svih onih koji su navodno nije 'stručnjaka' u odabiru pravo boje, treba samo kap ramena. Sljedeći članak definitivno će vam pomoći da se stručnjak pri odabiru boja karoserije za svoj novi dom.
Vanjski dio vaše kuće je prva stvar da Vaši posjetitelji upoznati vas. Vanjski dio kuće govore izjavu o vašem stilu i prenosi opće ideje do posjetitelja. Budući da je ponosni vlasnik, malo logičkog razmišljanja je ono što se očekuje prije nego što boje kuće.
Odabir Kuća Eksterijer Paint, dobro, ima puno stvari koje mora uzeti u obzir kada je riječ o odabiru boja eksterijera kuće. Odabir vanjske kuće boja, što odgovara te u isto vrijeme ističe u skladu sa svojim susjedne kuce, da previše bez dopuštajući susjedne kuće da nadvlada šarm koji odražava vaše kuće. Kad je riječ o vanjskim kuća boje, mnogi ljudi s estetskog ukusa vole tipične sive, ten boje i bijele kuće. Radije bih predložiti kao vlasnici biti podebljano i inovativne over odabirom vanjske boje za njihovu kuću.
Dok odabirom vanjske boje kombinacija kuća, najvažnije je razmotriti okruženje svoje kuće. Kuća u tropskom području izgleda trendy when boji s reflektirajuća i svijetle boje sheme, dok kuće u ostalim mjestima izgledaju sjajno kada obojen u pastelnim tonovima. Boje koje ste odabrali mora gel s okolnim svoje kuće. By okolica, ja također znači nasada i vegetacija da ste u Vašoj okolini. Dosta kontrast boja mora biti održavana prema boji vaše nasada i vanjske strane kuće.
Eksterijer Paint boja Ideje, sve je postavljen i boje su spremni, još jedno pitanje o kojem ostaje boji i ide s prozorima i ono što boje trebam slikati moje krovište? Pa, ne brinite tu su neke vanjske boje boje kuće ideje.
Eksterijer Boja Boja Ideje: Windows; Ako je vaš dom ima vinil prozore, onda uopće ne razmišljati o slikati u tamnim bojama. Vinyl teži proširiti se u suncu, a to će proširiti više kada oslikana s tamnim bojama. Moj prijedlog, odaberite bijele boje za vinil sidings, kao i obloge, koji će dati svoje prozore elegantan izgled jednako kao i dobri stari drveni prozori. ; Slikarstvo prozor s svjetlija boja nego vanjski zid će unaprijediti izgled eksterijera, kao i samoga prozora. Ali ne pokušavaju boja prozora u bijeloj boji, ako ste odabrali puno tamniju nijansu na vanjski zid jer će stvoriti previše kontrasta. Moj prijedlog, odaberite badema ili bilo koje takve boje i prozor će izgledati više nego samo atraktivne. ; Windows s metalnim odjeven ili drva imaju mnoge druge opcije, kao što su ovi prozori izgledaju sjajno s opeke zidova. Moj prijedlog, pokušajte sredine ton tamne boje kao za prozore, oni će sigurno gela s atmosferom i eksterijera kuće shemu boja kao dobro. ; Vanjski boje boje Ideje: Roofing, krov je najpoznatiji učvršćenje svoje kuće. Odaberite boje poput smeđe, za krovove kuće koja je oslikana s toplim bojama. : 'Ako ste odabrali boje poput zelene, masline ili plavo, a zatim boja krovova s ​​sivom bojom. ; Ako imate metalne krovove, pokušati izbjeći tradicionalni eksterijera kuće boje. ; Ne ostavljajte zidovi od cigle plain samo zato jer su cigle. Ako niste znali, neka mi reći da slika opeke svakako dodati glamura u svojoj kući. Možete dodati akcent boje istaknuti nekoliko područja u kući. Uvijek imajte na umu da akcent boje mora biti u svjetliju nijansu od izvornog eksterijera kuće sheme boja. To će unaprijediti jedinstvenost vašeg doma.
Pratite slikarstvo savjete i tehnike i koristiti bilo koju boju koja odgovara vašem ukusu. Ako slijedite iznad vanjske boje boje ideje onda sam siguran da je vaš dom će biti pravo iznenađenje kad ste završili it bojanje. Tako? Koje su još čekate? Idi i boje vaš svijet!

0 comments: