Kako popraviti sustav Sprinkler

Posted by sorav at 17:21

Sunday 11 September 2011

Sprinkler sustav je osnovni nužna za održavanje sjajan zeleno travnjak. Iako postoje i drugi modeli navodnjavanje, većina krajobraznog entuzijasti vole instaliranju sustava travnjak prskalica za vodu na travnjaku. U stvari, uniforme i redovito zalijevanje travnjaka trava je lakše zbog intervencije sprinkler sustava. S pravilnim fiksacija travnjak prskalice, te pravedan morati prebaciti na sustav za navodnjavanje travnjak ili vrt.
A sprinkler sustav se sastoji od cjevovoda, vodovod komponenti i kontrolu armatura. Cijevi su spojeni na izvor vode pomoću kanalizacijskom sustavu, a kontrolori reguliraju otvaranja i zatvaranja od ventila za opskrbu vodom prema rasporedu skup. Slično bilo druge vrt alat ili strojeva, sustav sprinkler svibanj postati manje učinkovita tijekom vremenskom razdoblju. Razumijevanje osnovnih savjeta za sprinkler sustav popravak će vam uštedjeti vrijeme i novac u slučaju jednostavnih kvarova. Let's pogledajte kako za popravak sprinkler sustav.
Kako to Utočište System Sprinkler
Govoreći o popravku sprinkler sustav, metodologija vratiti jedinice ovisi o vrsti strojeva, da li je u zemlji ili sprinkler mlaznica kraju prskalica. Također, razina mehanizacije, treba smatrati dok popravljajući prskalice. Neke od tih vrtu jedinice su potpuno automatizirani, a drugi su polu-automatizirani zahtijevaju pažnju korisnika za rad jedinice. Nakon kratke znanja sa neke osnovne savjete o sprinkler sustav radni mehanizam, možete započeti s popravka.
Sprinkler glave Popravak, jedan od najčešćih problema sa sprinkler sustav je šteta u sprinkler glave dok košenje travnjaka. Glava za prskanje popravak, kopaju tlo okolo oštećene glave i odvrnuti nuts da učvrstiti glavu. Pritom, zadržati vertikalu u svom izvornom položaju. Također voditi brigu da se ne prašinu ili trave krhotine ući u sprinkler glave, inače to može dovesti do blokada u protoku vode. Postavite novi sprinkler glavu i vijak dolje na ustaje. Provjerite da li je novi sprinkler glave radi ili ne prije nego što pokrivaju rupe.
Sprinkler Riser popravak: u slučaju da je bilo problema u sprinkler ustaje, kopati zemlju oko prskalica glave i izvadite glavu odvijanje matice da ga držite. Polijetanje vertikalu koliko je god moguće pomoću bradavice extractor. Za bilo tragova teške ustaje, možete koristiti kliješta to maknuti njima. Tada mount novi ustaje u sprinkler sustav. Uvjerite se da nema krhotine ući u sustav, a popravak sprinkler ustaje. Pričvrstite sprinkler glavu na direk i provjerite rad novog ustaje.
Glavni Line Repair; Drugi je mogući razlog za sprinkler sustav je neispravan razbijanje glavne linije, što se može dogoditi tijekom travnjak aeracija. Prije gašenja izvor vode, ispitati defekt mjesto u glavne linije. Otkopati tla u tom području doći do cijevi, i pobrinite se da iskopaju strane cijevi. Nakon toga, ravnog kroja oštećeni dio i položaj širenje popravak spojke na glavnoj liniji. Nakon što rezati cijevi i mjesto sprežnik, jasno prljavštinu iz cijevi i primjenjuju se plave PVC ljepilo da se pridruže slomljena krajevima cijevi. Ostavite ljepilo da se suši 10-15 minuta i provjeriti propuštanje vode prebacujući na glavnoj liniji. In slučaju sve radi u redu, pokriti rupu.
Ovo je pregled o tome kako popraviti sprinkler sustava. Slijedeći ove jednostavne metode možete popraviti sprinklers i nastaviti sa svojim normalnim travnjak skrb savjete. Popravak prskalice je prilično jednostavan, ako ste identificirali problem ispravno. U cilju smanjivanja kvarova sprinkler sustav, to je uvijek bolje obavljaju redovite servisiranje prema uputama proizvođača. Pogledajte upute za upotrebu pod uvjetom sa sprinkler sustav za čišćenje i održavanje uređaja na redovnoj osnovi.

0 comments: