Living Room Interijer Dizajn Ideje

Posted by sorav at 21:58

Friday 30 September 2011

Unutarnjih projektiranje vašeg dnevnog boravka je vrlo važno kao dnevni boravak je glavni fokus vaše kuće. Veliki obličje sobi dnevnim definitivno će unaprijediti ukupno ljepotu svog doma. Ovdje su dnevni boravak dizajn interijera ideje imati savršeno obličje prostor. Vi stvarno će ga pronaći uzbudljivo ukrasite dnevni sobi kao postoji toliko stvari možete učiniti u njemu.
Odabrati pravu boju sheme: Morate popraviti shemu boja za vaš dnevni boravak. Ne možete imati sobu pun boja koje ne odgovaraju jedna s drugom, umjesto misliti sobi sa samo nijanse jednobojne; izgledat će mirno i classy. Čak i ako odaberete dvije boje za interijera slikarstvo, oni moraju oblik dobra kombinacija. Zapamtite, ti si idući koristiti iste boje cijelom svoju sobu, zidovi, tkanine i tako dalje. Dakle, vrlo gizdav boja je ne ne. Dnevni boravak mora gledati mirno ali ne i dosadan i elegantan, ali ne i jazzy. Vi svibanj biti osjećaj određenu boju će izgledati savršeno na zidovima, u ovom slučaju možete imati suđenje tog hladu i zatim poduzeti konačnu odluku. Boje vam predočiti će izgledaju drugačije u boje obliku.
Odlučite Izgled: Završiti stavke u svojoj dnevnoj sobi. Prvo, odlučite što je sve "mora" biti postavljeni ovdje. Sada, odlučiti dnevni izgled sobe namještaj i drugih home dekor stavke previše. Možete koristiti olovku i papir kako bi vidjeli neke aranžmane, umjesto koji se kreće teške predmete. Odlučite konačni aranžman, vidjeti kako to zapravo izgleda. Sada, vidi preostali prostor i odlučiti što sve možete dodati u vaš dnevni boravak za ukras svrhu. Provjerite sve prazni zidovi, kutovi i velikih praznih mjesta. Pronađite savršeno mjesto za svaku od ukrasni predmeti, vidjeti što uklapa najbolje u kojem mjestu. Vi svibanj ostaviti neki mjesta za neke nove ukrasne komade ili namještaj skladu s tim.
Se selektivno: Ne ispune svoju sobu samo zbog izrade ga pogledati dodatnu trendy. Budite selektivan u koristeći ukrasne stavke i odabrati jedinstveni home dekor samo. To će vam pomoći da označite dom dekor i dati prostrani izgled u sobi. Stavljanje nepotrebne stvari popuniti prazna mjesta će samo učiniti vaš soba izgleda zagušen i svibanj propast cijeli napor.
Izaberite Focal Point: Odaberite žarište svoje sobe. Sad što je žarište? Ništa se odnose na znanost. To je stvar ili područje u vašoj sobi kojoj želite istaknuti ili fokus pozornost prema. Poput lijepa prozor, Awesome kauču ili kamin. Ovo je jedan od dnevnog boravka dizajn interijera ideje koje mogu dati uistinu jedinstven izgled vaše sobu. Možete odabrati pribor i rasvjeta koje unapređuju tu točku fokusa.
Rasvjeta: Svjetla igraju izuzetno važnu ulogu u interijera dekoracija i ukupni izgled sobi. Dajte ekstra pažnju ovom i odlučiti rasvjete bodova. Također, uzmite u obzir prirodna svjetlost ulazi u sobu tijekom dana. Ovisno o duljini svoju sobu, vidjeti broj bodova koje zahtijevaju za osvjetljenje. Možete zadržati bodove za večer svjetla različite kao oni će biti različitih boja. Izaberite ukrasne nijanse tinjalica za elegantan izgled.
Morate dati pozornost do manjih detalje dok ste planirati dizajn dnevnog boravka. Navedene osnovni dnevni boravak dizajn interijera ideje sigurno će vam pomoći u izradi svojoj dnevnoj sobi prekrasan izgled i classy. Dovoljno je pomiješati i odgovaraju dnevni ideje boravak dizajn i mišljenja svakog člana obitelji i stvoriti jedinstven sobi, svatko će ljubav vidjeti i potrošiti vrijeme rezervirati

0 comments: