Frizure za drugo lice Oblici

Posted by sorav at 16:16

Friday 16 September 2011

Dobar frizura u potpunosti možete transformirati iz Plain Jane osobi s elegantnim persona. Pa, što su stvari koje trebate uzeti u obzir za dobru frizuru osim stručne frizer? Vaš oblik lica je jedan od glavnih faktora koji pomažu u određivanju vrste hairstyle ste odabrali. Pa, prije nego što Tromp off za frizerski salon, znam o obliku vašeg lica, a onda ići u za odgovarajuću frizuru. Ovdje su neke ideje za frizure za različite oblike lica.
Frizure za drugo lice Oblik:
Frizure za Ovalni oblik lica:; ovalnog oblika smatra se da je većina svestran oblika za styling desno od frizure u odabiru pravo vrstu sunčane naočale. Ako imate ovalni oblik lica možete isprobati različite duljine od duge kose i srednju duljinu kose. Osim toga, možete se odlučiti za bilo koju teksturu, od valovita to kovrčavu kosu! Bobs, slojevi, divan kovrče, dugi valovi sve odgovarati ovalnog oblika lica.
Frizure za srce oblik lica:; u obliku srca lica izgledaju bolje s frizurom koja omogućuje kose na okvir lice nježno. U obliku srca lica uvijek imati istakao bradu, tako da možete ići u za naletima slojeva dodati više dimenziju frizuru. Morate osigurati gornje slojeve su styled dobro, a jedan od slojeva pada odmah ispod jawline. Duge šiške su također idealne i stilski izbor.
Frizure za Square oblik lica:; Trg oblik lica će zahtijevati od vas da odaberete frizuru koja će omekšati rubove lica. Možete se odlučiti za dugo hairstyles da uokviruju lice i zadržati strane rastanak. Također možete pogledati na frizuru koja dodaje visina do tjemena. Trg obliku lica imaju jak jawlines tako, ti bi trebao ublažiti jawline s nekim dugo šiške ili odaberite slojeva koji počinju na jawline. Izbjegavajte kratke frizure izbora, jer će samo učiniti vaše lice izgledati squarer u formi.
Frizure za dugo lice Oblik:; Dugo obliku lice će zahtijevati od vas da odaberete frizuru koja dodaje širinu više na oblik lica. Za ovu oblik, kovrčava i valovita kose bi bilo idealno jer dodaje širinu više na obje strane. Možete se odlučiti za više natrag duljine i kraće slojeva gornjem dijelu lica. Kratki naletima frizura također odijelo dugo u obliku lica.
Frizure za okruglo lice Oblik:; Za okrugli oblik lica, morate odabrati hairstyle koji dodaje više dužina na lice. Duga kosa je idealna za žene koje su oblika okruglog lica. Duga kosa također će pomoći da dodate na dužinu lica. Pramenast rubova ili konusne kraja niti su najprikladniji za duge u obliku lica. Kada se odlučite za slojeve, izbjeći duljinu koja završava u blizini svoje obraze, jer će samo dodati na težinu lica. Možete čak i odabrati hairstyles da bi dodali visinu na krunu području. To će pomoći da se stvori balans efekt.
Ovi savjeti za frizure za različite oblike lice će vam pomoći odrediti vrstu frizure možete se odlučiti za. Uvijek imajte neki fotografija u ruci kada svojem frizer.

0 comments: