Travnjaci gnojiva

Posted by sorav at 00:16

Monday 19 September 2011

Neophodno sredstvo za primjenu gnojiva preko travnjak na jedinstven način, gnojiva su naširoko koristi travnjak vlasnici danas. Ovi posipači sprječavanje nastanka gnojiva razredi tijekom primjene. To je zato što način na koji đubriva su šire, ima značenje iz aspekta pravilnog rasta travnjak.
Travnjaci gnojiva
Postoje različiti tipovi travnjaka gnojiva dostupni na tržištu. Razlika između tih gnojiva temelji na čimbenicima kao što su područje na travnjak i način primjene gnojiva.
Emitiranje Rasipači, ona se koristi za travnjaka proširila na velikom području. Emitiranja posipača je također poznat kao obrtni rasipač, s obzirom na disk koje zapošljava. Disk se pomaže u širenju gnojivo uz pomoć svojih predenje pokreta. Tijekom procesa gnojidbu, stvar pada u disk, a zatim se ravnomjerno raspršena preko travnjaka. Jedan može kontrolirati količinu gnojiva koja se prenosi putem elektronskih rasipač.
Drop Rasipači: "Ovo rasipači su točniji u svojim distribuciji gnojiva u odnosu na emitiranje gnojiva. To su koristi za gnojidbu travnjaka koje imaju malu površinu, općenito manje od 5.000 kvadratnih metara. Kontejner u kojem se nalazi gnojiva, podsjeća na kantu i kotače koji nam omogućava da ga lako kretati. Jedna od prednosti korištenja kap gnojiva je da oni mogu koristiti u uskim zavojima ili sličnim neugodan položaj na travnjak. Pad posipač je jeftin u odnosu na druge mazalice, što je dodani prednost. Za razliku od emitiranja hvataljkama nema rasipanja gnojiva tijekom korištenja kap gnojiva.
Centrifugalne Rasipači, Ovaj tip posipača je sličan pad rasipač, osim zbog činjenice da je područje pokriva centrifugalne posipača je veće. Put u kojem se distribuira razbacivanje gnojiva se širi u odnosu na pad posipača i 8 inča u širinu. Ovi posipači time se smatra da se bolje nego kap gnojiva. Međutim, iako širenje gnojiva, postaje teško držati ih stalni. Mnogi današnji centrifugalne dolaze s gnojiva deflektor instaliran. To ga čini lako za gnojiva će se primjenjivati ​​zajedno cvjetnjaka i pješackih nogostupa.
Aerator razbacivanja; aerator posipača je alat koji kombinira funkcionalnost oba travnjaka spreadera i aerator. The posipač posjeduje zupcima which pomoći prodrijeti na površine tla do dubine od 2 cm, koja je prava dubina za stavljanje hranjiva. Budući da je gnojivo primjenjuje u 40 inčni široki put uz pomoć ovog rasipač, moguće je pokriti veliko područje. Montaža aerator posipača iako je zahtjevan posao. Sposobnost posipača držati gnojiva, je oko £ 100, pa se može koristiti za velike travnjake.
Top Iza razbacivanja emitiranje, a to može držati upto rasipač 80 £ gnojiva i nalazi se u prilogu iza travnjak traktori. Mazalice su mehanizam koji pomaže u kontroli stopa gnojidbe. Širina staze u kojoj gnojiva primijenjena je 10-12 stopa. Ona omogućuje stroj da pokrivaju površinu od 25.000 četvornih metara u jednom pokretu. Dakle, moguće je da prevladaju problem dodavanja rasipač često.
Umjeravanje i uporaba Travnjaci gnojiva
To je važan korak u procesu korištenja gnojiva. Upute za umjeravanje jedan travnjak rasipač gnojiva mogu se dobiti u obližnjem vrtu centar. Iako je travnjak rasipači obično su umjereni od strane proizvođača, potrebno je prilagoditi svaki stroj uvjetima u kojima se mora koristiti.
Dok koristite travnjak gnojivo, perifernog područja na travnjak bi trebao biti pokriven u samom početku. Unutarnji prostor treba biti oplođena pomicanjem posipača natrag i naprijed. Ovaj postupak pomaže pokriti cijelo područje ispravno. Treba biti pažljiv da koristite gnojiva koja su sigurna i neće uzrokovati štetu, čak i ako konzumiraju kućne ljubimce.
Ako su gore navedene korake i procedure slijede pravilno, oni mogu pomoći travnjak gnojiva dati izvrsne rezultate.

0 comments: