Vanjski Francuski Patio Vrata

Posted by sorav at 02:17

Saturday 17 September 2011

Francuski vrata su u osnovi vrata koja su povezani s vanjskim palubama, balkonima ili patios. Francuska vrata su obično nizu vrata koji su priključeni na šarke ili pričvršćen na klizačima i poznati su kao klizna staklena vratima.
Eksterijer Francuski pacio vrata osnovi su spojeni na vrt koji je priložen kuće ili onaj nalazi u balkon. Tradicionalno, takve francuski vrata koji dovode do patios su sastavljene od drvenih okviri i imaju staklo panel između njih. Konvencionalno, ovi francuski vrata su priložene u skupovima od četiri ili sixes. Ovi tipovi francuski vrata su u prilogu, tako da osoba koja sjedi unutar kuće moći će uživati ​​u krajoliku, bez ide van. Ovaj koncept vjerojatno nastao tijekom renesanse u Europi gdje velika vile koja imala ogromne vrtova i patios bili opremljeni s vanjskim francuskim pacio vrata.
Prednost korištenja konvencionalnom dizajnu dok instaliranja eksterijera francuski vrt vrata je da izgleda jednostavno još elegantan. Ova vrata su sastavljene od odličan varijanta od drveta koje je krupan, a također je otporan na vremenske utjecaje. Jedina krhka dio vrata je staklo koje se koristi na vrata.
Mnogi dizajneri su došli s različitim idejama koje uključuju različite materijale i dizajne koji se koriste za eksterijer francuski vrt vratima. Jedan od najčešćih dizajn koji se koriste u modernim vremenima je vanjski francuski vrt vrata koje su izrađene od metala i montirani na valjak mehanizam. Tih vrata obično imaju aluminijski okviri i staklo između.
Odabir odgovarajuće Eksterijer francuski vrata
Zadatak koji možete naći jako teško je odabir odgovarajuće vanjske francuski vrt vrata. Osnovna stvar koju morate da odluče da li vaš dom ima moderan izgled ili vintage izgled. Ako je Vaš kuća ima moderan izgled, onda jednostavno ići u francuski vrt vrata koja su sastavljena od metalnih i imaju vrlo moderan, ali elegantan izgled.
Ako je Vaš Kuća ima vintage izgled onda bih predlažemo da se ići u dizajn koji je napravljen od drveta i ima dizajn koji je sličan na konvencionalni francuskim vratima. Naći ćete ogroman niz projekata na konvencionalni vanjski francuski vrt vrata. Najbolji način za odabrati pravu jedan je procijeniti vrata prostor, gdje ga namjeravate instalirati francuski vrata. U slučaju manjih dužina i širina, koristite dizajn koja ima manje stakla i transparentnost. Taj način on će izgledati više slična normalnim vrata, ali će imati šarm izvana francuskog vrt vrata. U slučaju da imate dobru znatan uzduž i poprijeko, koristite dizajn koja ima najviše staklenih i transparentnost.
Odabir odgovarajućih boja i drva hlad za francuski vrata je također izuzetno važna. Jedan od najboljih opcija je da odaberete nijanse drveta koje odgovaraju sobi. Drugi način je da odgovara hladu koje odgovara na terasu, a treći način je uskladiti boje of vrt, vrata i unutrašnjost sobe.
Vrlo važan dio vanjske francuski vrt vrata je da je jedan trebao biti u mogućnosti voditi brigu o drvo na vratima. Jedan je da posveti posebnu pozornost na poliranje vratima kao izvana na vratima propada, više u usporedbi s interijere. Najbolja opcija je da poljski drvu vrata, periodično.

0 comments: