Rustična kuhinja ormarića

Posted by sorav at 00:02

Thursday 29 September 2011

Jeste li dosadno od iste stare kuhinja ormarića? Je li da imate previše perjanica i finesa u vašoj kuhinji, da hitovi tvrdog? Pa, onda je vrijeme vam dati vaše kuhinje jedan facelift i dati mu novi 'avataar "(izgled). Odličan način da excruciatingly sofisticiran i otmjen kuhinja je imati rustikalni dekor. Rustična kuhinja ormarića, jednostavno rečeno, odnosi se na country stilu ormarića. These kuhinja ormarića su rustikalnoj, hrapav i ruralnog osjećati. Čak i ako drugi kuhinjski aparati i stvari su do oznaka i moderne, te rustikalne ormare kuhinja mogu dati jedan drastično varira na svoj izgled kuhinje. Takvi ormari su obično napravljena od drveta, koja je '"materijal, koji upravo daje that seljački i folk izgled ormarića.
Uglavnom, ovaj stil je evoluirao iz duge tradicije cabinetry i drvo rad, koji uključuje skandinavski, francuski provincijalni, rani američki kolonijalni, seljački i nekoliko drugih škola ili stilove kuhinje dizajna. To ne završava ovdje. Rustična kuhinja ormarića i svih drugih stilova na temelju tih sljedećih vrsta cabinetry.
Cabinetry Stilovi
Ormar može biti ugrađena ili se mogu slobodno stoji. Najbolji primjeri ugrađene kuhinje ormari su ormari u modernim kuhinjama. Potonji su dostupni kao off-the-polica stavke, i prijenosni. Ormarići se također spadaju u stilu, u kojoj se mogu objesiti na zid ili se može u nekoliko slučajeva obustavljeno sa stropa. Drugi način diferencijacije ormarića je da oni mogu imati lice okvir ili ne bi okvira na sve. Oni koji su bez okvira se također naziva europski stil. Sada o tome kako pogled na ono što se Rustikalna kuhinja ormarića? Ovdje mi ići.
Kuhinja vitrine - rustikalni način
Rustična kuhinja ormarića osnovi su izrađene na temelju što je ruralni i koji će dati osjećaj da smo dobivanje povezan s našim korijenima. Ovaj stil ormari je odrastao u popularnosti u posljednjih desetljeća ili tako. Ali za takve ormare morate biti stvarno avanturistički. And ono što čini vaš seljački ormari su prije svega čvorova drva. Više ekstremnih boju varijacija, u drvo, to je čak i bolje. Ono što ih čini najbolje kladiti se, kada je u pitanju kuhinja ormarića, je činjenica da su čvrste i izdržljive. Rustična kuhinja ormari vam dati puno opsega da rezbarenog drva čvorova i ukrasnim drvenim čvorova i drugih rustikalni ormar hardver, a la Victorian style. Rustična kuhinja ormarića izgledaju najbolje, s mekim boje zidova, starinski stil rasvjetu i drveni antikviteti. Ali, sve je i učinjeno, te vrste kuhinja ormarića treba biti jednostavna. Za najbolji rezultat, oni mogu biti ručno rezbarene i, koristeći hrastovo drvo, javor, trešnja, bor, američki orah, orah i drugih vrsta drva. Tu je ništa kao što je dobra stara drva za drvo autentičan rustikalni kuhinja ormarića. Rustična kuhinja ormarića bora i rustikalni hickory kuhinja ormarića su možda najpopularnijih izbora za Rustikalna kuhinja ormarića.
Ali, ako želite imati Rustikalna kuhinja kabinet i još ga želite pogledati suvremene, aluminija, nehrđajućeg čelika i ukrasne laminata će učiniti trik. Ovdje je kratak popis što sve treba imati na umu za što mitski i upečatljiv rustikalne kuhinje ormari, da li već imate kuhinja ormarića ili početi od nule.
Savjeti za rustikalnom stilu Ormari, Davanje učiniti više na svoj postojeći ormarića je ono što možete učiniti, ako se ne previše ljut na trošiti puno. To će biti dio vaše kuhinje pregradnja. Što možete učiniti je zamijeniti stara vrata, ladice i fronte letvice. Ove će se ormarići imaju mnogo coveted rustikalni izgled. , Još jedna stvar koju možda možemo učiniti je da se boje ili mrlju njih. , Ako ste počinju sve više, najpovoljniji izbor će biti kupiti custom made Rustikalna kuhinja ormarića. Nema komplikacija, nema tučnjava. Samo dati specifikacije i ti si izdvojiti. Jedini nedostatak je da će to biti više vremena nego samo mijenja letvica ili ladica fronte. Ali ti bi dobili savršen postaviti, opremanje Vašu kuhinju, zajedno sa svojim mjerenjima. ; Ako želite vijoriti vaše kuhinje pribor za jelo, porculan i keramika i voli, nakon što je staklo obložena vrata za Vašu kuhinju ormarića je najprikladniji izbor. , Dok je odabir boje, tople nijanse kao što su crijeva narančaste, crvene, smeđe i tako dalje. Razmišljajući o prirodi kontura će vam dati daljnje naznake o tome što tip boje odabrati. ; Zaboravite zlatno pravilo da je 'jednostavnost portretirajući manje vjerojatno modernom stilu, definirat će rustikalni izgled'. Sve je o "zelenom" učinak, ljudi! , Ali uz bitak elegantan i stilski, rustikalni ormarića kuhinja može biti stvarno učinkovit u prikazivali da starinski i ugodnom ambijentu. , Joha, trešnja, hickory, (jedan od najjačih vrsta drveta) i neke druge lišćara su najbolji za seljački kuhinja ormarića. Kada je riječ o Rustikalna kuhinja ormarića, inovacije i potpuno usklađen s ruralnim ili u country stilu, daje željeni učinak. ; Za neke više spoznaje o Rustikalna kuhinja ormarića, također možete pogledati neke ideje dizajn kuhinja kabinet na internetu., Dakle, to je vrijeme za vas da se vratite u 'dobra stara zemlja strana "i dati vaše kuhinje sepia ton? Zatim, ići za to!

0 comments: