Što Nosite za vaše tijelo Shape

Posted by sorav at 01:17

Wednesday 28 September 2011

Da bi se u modi u svoje odjeće ne treba uvijek skuplje vrste lijekova. The Pravo modne smislu je nešto što je ugrađen u osobu. Izabrati pravo ruho za svoj oblik tijela je nešto što se često gleda i jedan uvijek završi kupuju odjeću koja stvarno ne laskati osobnosti. Bez obzira što najnovijim trendovima su sve o, jedna uvijek treba Pick odjeću koje poboljšavaju značajke i siluete koji ističu pozitivne točke osobe. Za odabir ansambl koju compliments na najbolji mogući način, morate odabrati svoju odjeću skladu s tim. Ovdje neke ekskluzivne ideja znati što nositi za vaše tijelo oblik.
Što odjenuti za vaš oblik tijela:
Hourglass Oblik:; Žene koje pripadaju ovaj oblik su vjerojatno najviše pozavidjeti drugima! Hourglass oblik je san za mnoge, a te, naravno, blagoslivlju se s ovom obliku, te će imati curvy lik i proporcionalna tijela s tankim kukovima. Pješčanog sata u obliku žena bi se uklapaju u mnogim stilovima s velikom lakoćom. Takva žena može nositi neuklapanje traperice pokazati off joj waistline ili ravno nogu pantalone. Ona može nositi s halters ili čak Tees. Uglavnom, žene koje pripadaju ove kategorije može eksperimentirati s različitim modnim trendovima!
The Apple Shape:, žene koji pripadaju u ovu kategoriju would be teža na gornjem torzo. Takve žene imaju veći bustline i veći struk, kao dobro. Pa, odabirajući pravo vrste odjeće za takvog oblik će zahtijevati jedan stvoriti uravnoteženi izgled u smislu proporcija. Jabuka obliku žena može nositi vrhovima s udobnost stane poput tunike s V-vrat. Opremljena jakna može dati pametan i profesionalni dodir. Jabuke u obliku žena treba odlučiti za čvrste boje, kao i za one koji vole nositi haljine, oni mogu ići za A-linije dizajna. Budući žene koji pripadaju ove kategorije imaju slimmer noge, dakle, jedan može odlučiti za koljena-duljine suknje s formalnim vrhovima. Izbjegavajte nametljiv vrhovima ili fancy tkanine. Izaberite fabric with lijepo fall koji ne not hug the body.
Pravokutnika Oblik:; Žene koje se može nazvati pravokutne imati športske lik. Takve žene nemaju problem ako se udebljati jer se distribuira jednako umjesto samo struk. Such jedan žena bi imaju nekoliko krivulje. Budući da je tanak u naseljenim, žene koje pripadaju toj kategoriji ne stvarno morati uzrujavati o tome što im je potrebno za nositi. Čak tada, jedan može poboljšati izgleda daljnje noseći uzorke koji dodati dimenziji tijela. Haljine i puni suknje će dodati do punine pravokutnika oblika. Žene čak mogu odlučiti za slojevita odjeću, što je vrlo mnogo u modi. Bluzice s ruffles ili seljačkom stil vrhova s ​​cigansku suknje odijelo pravokutnog oblika ženu. U osnovi, nošenje udaranje uzorke ili zanimljivih projekata pomoći će razbiti ravne linije na pravokutnog oblika ženu.
Kruška Oblik:; Žene koje pripadaju ovu kategoriju bi imati okrugli lik s više težine na hips. Takve žene će imati uska ramena ali teže bedra. Ukratko, oni će biti teža na dnu strani. Za ovu, žena bi trebao odlučiti za odjeću s okomitim linijama. Tamne boje treba nositi za donji pol, a svjetlije nijanse bi trebao biti korišten za gornji dio tijela. U tom slučaju, može se odlučiti za V-vrat i duge suknje. Ravno suknje će pomoći jednom imati slimmer tražiti kukova. Evo, jedan će morati uravnotežiti silueta i donijeti pozornost na gornji dio tijela. Zamotajte haljine i jakne koje pokrivaju kukovi su također idealan izbor. Atraktivna ispisuje za gornji dio će također pomoći u jedan saldo iz teža kukova uzimajući pozornost daleko od kuka. Hlače u ovom slučaju, treba dignuti reže nositi s dužim vrhovima. Ideja je ovdje da bi se imati pokreta očiju prema gornjem dijelu tijela.
The Petite Oblik:, Petite žene mogu poboljšati svoj izgled s nekoliko jednostavnih ideja! Žene koje pripadaju ovoj kategoriji su kratke i imaju manji okvira. Dakle, u osnovi, petite žene moraju nositi odjeću koja dobro uklapaju. Košulje s okomitim linijama će stvoriti iluziju malo jači tijelo. Necklines za vrhova može se U-oblik ili čak i V-oblik. Odjeća uvijek treba biti strukturirano na lagan tkanine. Teški tkanine samo učinit će vam izgledati neugodan. Kraći i petite žene trebaju izbjegavati nošenje kratkih suknje unatoč vitki stas. Kratke suknje odijelo žene s dugim nogama, stoga, možete se odlučiti za koljena suknju dužine opremanje i par sa srednjim pete. Pojasevi uvijek treba biti uska, ništa bling samo ak bi se pojaviti na tijelu žene petite. Za ured trošenje, može se odabrati hlače ravnih nogu i uredan rez. Vrećice mogu biti male do srednje veličine.
Što god može biti tekući oblik svog tijela, samo trebate ravnoteža iz razmjere odabirom odjeće koja se miješa i sa svojim osobnost i ističe najbolje u vama. Sljedeći put kad shop, nemojte kupiti marke samo zato što to izgleda dobro u oglasima. Sretan shopping!

0 comments: