Home slikarske tehnike

Posted by sorav at 07:42

Saturday 17 September 2011

Kada govorimo o home slikarstva, mislimo slikarstvo i interijera kao i eksterijera kuće. Nema sumnje o tome da se uzima puno truda da biste dobili dobar učinak slikarstva. Ne možete si priuštiti da bi bilo pogrešno. Čak i mala pogreška pokvarit će cjelokupni izgled vašeg doma. Zato, to je poželjno da se slijede određene tehnike slikanja dom kako bi se izbjegla zamke.
Eksterijer Home slikarske tehnike
Prije nego što počnete primjene bilo koje boje na unutrašnjost ili vanjski zidovi, morate se pripremiti na površini zida. Uklonite sve te objekte kao što su ekrani, rasvjetnih tijela itd., na kojima ne želite primijeniti boje. Oni objekti koji se ne može ukloniti treba biti pokrivena s plastičnim folijama.
Eksterijer boje pridržava površine zida i ako površina je malo grubi. Zato, pijeska sjajnom površinu pomoću šmirgl papir. Također je učinjeno za uklanjanje labavo vezana boje s površine. Zatim oprati površinu temeljito da biste dobili osloboditi od prljavštine i prljavština.
Provjerite pažljivo ako nađete bilo štete, a zatim ga popraviti. Patch gore sve rupice i pukotine na površini. Seal kopiju svih zglobova gdje trim zadovoljava prilaženje s dobrom kvalitetom katranizirati koja je pogodna za vanjske površine. Ako postoje neke tamne mrlje koje se ne mogu sakriti boje, da ih pokrivaju se s bojom blokiranje fitilj.
Nakon površina je spremna, morate primijeniti fitilj prvi. Vrstu početnice će se koristiti ovisi o vrsti vanjske površine imate. Drugim riječima, postoje posebni premaz boje za drvo, metal, štukatura, itd. nakon primjene fitilj, pričekajte neko vrijeme tako da se u potpunosti presuši.
Konačno, vrijeme je da se primjenjuju vanjske boje. Obično, dva sloja boje treba primijeniti da biste dobili najbolje rezultate. U slučaju da imate drvo prilaženje, trebali biste primijeniti boje pomoću četkom. Za bilo koju drugu površinu te bi trebao koristiti moć prskalice. To pomaže da se završi s radom vrlo brzo, s točnošću.
Unutarnjih poslova Naslovnica slikarske tehnike
Za početak, prelijte boje iz svih konzerve u veliku posudu te ih pomiješati se vrlo dobro, tako da u sobi dobiva dosljedne boje na svim zidovima. Svoje boje za dom može biti vode-based paint ili na bazi ulja previše. Morate dodati razrjeđivač boje u nju tako da ne završiti izradu boje pretanak i / ili drugo vam svibanj zahtijevaju neke dodatne boje da ga zgusnuti gore. Zadatak interijera kuće slike bi trebao početi sa stropa onda pomaknuti prema dolje za dom zidnog slikarstva. Stropovi su učinili prvi tako da boje kaplje koji padaju na zidovima može se koristiti za obojati zid.
Slikarstvo stropa je najteži dio interijera slikarstva. Trebali biste koristiti ljestve da se bojite strop u sobi. Najprije nanesite boje na uglovima i rubovima stropa i letvica pomoću četke sa širinom 3 do 4 cm. Tada boje šire površine stropa. Kako bi pokrili cijelu površinu bez ceiling fizički sebe naprezanja, koju bi trebali postaviti ljestve na sredini sobe i korištenje četke ili valjaka s nastavcima koji se mogu doprijeti do svih daleko područjima. Na taj način možete slikati cijeli ceiling bez pomicanja na ljestvici.
Uzmi kist valjak, premjestite ga na pladanj boje tako da njegova površina se zalivene bojom, a zatim ga postupno primjenjivati ​​na strop sa slučajnim ševrdati potezima. Start iz bilo jedne strane i premjestiti preko stropa. If stropu je velika a zatim ga podijelite u nekoliko dijelova i pokriti svaki dio odjednom.
Jednom kada ste pokriveno područje s cik-cak potezima, spajanje svih slučajnih udaraca ravnomjerno s bojom. U tu svrhu, morate napraviti niz paralelnih svjetla udaraca. Na kraju svakog poteza morate dizati vaše četkom ili valjkom. Kad završite s jedan odjeljak, a zatim se samo premjestiti na sljedeći jedan. Na isti način, morate provesti slika zid kuće. Ako želite napraviti neki home uređenje boje za poboljšanje vašeg interijera, možete odlučiti za promašaj slikarstvo, zid stenciling, itd.
Slikajući unutar zidova ili stropova, ne uzeti bilo prekida između kao boje će dobiti isušio i nećete dobiti željeni cilj. Nakon primjene prvi sloj boje, ako je potrebno, možete staviti drugi sloj nakon prvog dries up. Na kraju, boja treba biti primijenjena na ukrasi na prozorima, vratima, baza odbora i bilo koje druge uskom području. To zahtijeva puno detalja. U svrhu detaljne slike na uskom ukrasi kao da u blizini prozora, koristite kutna četka s jednog i pol inča širine.
Ukoliko provesti bojite posao uz pomoć tih tehnika kuće slikarstvo, siguran sam da ćete biti uspješni u dobivanju vrstu krajnji rezultat da ste bili u potrazi za na početku. Dakle, od vas će se osjećati ponosni na sebe i istovremeno vaši prijatelji i susjedi će biti impresionirani s izgledom vaše kuće.

0 comments: