Spavaća soba zidno slikarstvo Ideje

Posted by sorav at 18:17

Monday 26 September 2011

Za većinu od nas, naša spavaća soba je najviše omiljeno mjesto na svijetu. Ona je mjesto gdje se možete opustiti nakon dugog dana napornog rada. Stoga, ako vam je dosadno s bojom zidova svoje spavaće sobe, vrijeme je da se bojite zidove spavaće sobe koristeći neke kreativne ideje spavaće sobe zidno slikarstvo koje se mogu začiniti svoj duhove.
Odabir pravog boja
Boju zida spavaće sobe ovise o vrsti raspoloženje koje tražite unutar spavaće sobe. Također bi trebala biti dobro koordiniran s spavaće sobe namještaj, spavaće sobe ukupne ukras i ostali pribor. Različite boje skup različitih raspoloženja za spavaću sobu. Različite nijanse plave boje i zelene su najviše željena boja za spavaću sobu. To je zato što oni imaju umirujući učinak na naš um. Još jedna boja koja ima sličan učinak umirujuce na vaš um je perika. Možete koristiti kombinaciju tupe s crnim ili tamnim, i napraviti pinstripes na jednom od zidova da bi dobili bolji efekt.
Orange boja ima svoju živost i označava sretan raspoloženje. To će biti dobar izbor posebno za djecu 'spavaća soba. U tom slučaju, zadržati boju pribor ili tamno zeleni ili plavi. Boje koje je potrebno izbjegavati na spavaća soba zidovi su crvena, limeta i crnoj boji. Crna čini prostor izgledati manje prostrane i daje depresivno raspoloženje. Dok crvena boja daje previše uzbuđenja i nemira koji nije pogodan za spavaću sobu. Žuti je također dobar izbor zbog svoje topline i svjetlosti.
Različite Spavaća soba Boja Ideje
Kada se slikarstvo spavaće sobe zid nije nužno da morate koristiti jedan boju. Možete koristiti svoje kreativne ideje i upotrebu različitih boja na različitim zidovima. Možete izabrati različite nijanse iste boje te ih koristiti na različitim zidovima. Neki popularni kombinacija boja za spavaće sobe su smeđe i plave, roza i aqua plava, lavanda i jorgovana, bijele i plave, i sl. Ako koristite smeđi i plavi zajedno na zidu spavaće sobe, ona daje lječilišta poput učinak u vašoj spavaćoj sobi. Zid iza krevet dobiva maksimalnu pozornost. Pa pokušajte koristiti drugu boju na ovom zid. Ako koristite mekani nijanse ljubičaste kao spavaća soba zid boje, zatim žute granice u blizini stropa može dodati puno dramatičan učinak.
Možete eksperimentirati s puno spavaće sobe ideja zidno slikarstvo kako bi naglasak zid u vašoj spavaćoj sobi izgledaju zanimljivo. Možete koristiti neke podebljano boje koja se obično ne koristi u spavaćoj sobi. To može biti crvena ili mak crne ili zelene mahovine bjelokosti. Možete odlučiti za neki promašaj slikarstvo završi kao što su venecijanske gips ili kamen završiti. Dodavanje jednog ili zidne slike na zid naglasak može napraviti atmosferu u spavaćoj sobi zaista živo. Možete razbiti naglasak zid uz pomoć drvo traka. Dajte odgovarajuće boje pozadine naglasak zid i koristiti trim boje na šumu koja odgovara pozadini.
Za unutarnje bojanje zidova svoju djecu 'spavaća soba, trebali biste pitati za svoje mišljenje. Ako ustanovite da je njihov izbor je previše tamna da se koristi na zidu spavaće sobe, a zatim koristite svjetliju nijansu iste boje kako bi ih rado. Trebali biste koristiti neke crteže ili grafike na zidovima svojih soba dati personalizirane touch. Dječaci svih dobi vole vidjeti slike svojih omiljenih sportske opreme kao što su košarka, bejzbol palicama, itd. Oni će također volio vidjeti njihova imena oslikana na zidovima. Čak i različitih geometrijskih oblika izgledati lijepo na zidovima svojih soba. Za djevojke sobi, boja veliki leptir ili veliki cvijet ili div duge i oni sigurno će vam se svidjeti i soba izgleda svijetlo previše.
Vi ste također slobodno koristiti svoj vlastiti mašte i dolazi do još nevjerojatnih spavaće sobe zidnog slikarstva ideje. Ako podijeliš svoje spavaća soba s partnerom, ne zaboravite da se svoje mišljenje prije nego što bojati spavaća soba zidovi.

0 comments: