Kokošinjac Kits

Posted by sorav at 11:37

Sunday 25 September 2011

Izgradnja pravo kokošinjac zahtijeva pravo umijeće, što je dovoljno vrijeme i strpljenje. Morate imati dobro znanje o zahtjevima ptica, kako bi savršeno kokošinjac. Osim toga, morate provesti detaljna studija o pravu materijala i na pravi način gradnje. Većina ljudi nemaju dovoljno vremena, odnosno pravo informacija za donošenje jednog kokošinjac. Vaš problem može riješiti konfekcijski kokošinjac setove koji su dostupni u tržištu. Čak i Internet je potopljena s raznim vrstama kokošinjac setove zajedno sa piletinom planove gradnje kuća. Možete ili kupiti jedan od tržišta ili mjesto online narudžbe. Vi svibanj morati potražiti malo za savršen onaj koji zadovoljava Vaše zahtjeve.
Što su kokošinjac Kits?
Kokošinjac setove nisu ništa više nego jedan paket prethodno izbušene ploče i pribor, značilo za izgradnju kokošinjac. Sve što trebate učiniti je sastaviti dijelove. Nema potrebe za mjerenje, piljenje ili bušenje. Postoje razne vrste kokošinjac setove dostupan. Najčešći među kojima su pokretne setove Coop, srednjim kokošinjcima i premium kokošinjac setove. Pokretni one su manji u veličini i namijenjene su bebe pilića uz dvije ili tri odrasle kokoši. Prednost s tim setove je da oni mogu biti pomaknut s jednog mjesta na drugo. To vam rezervnih dijelova iz razmišljajući nad idealnim mjestom za održavanje kokošinjac. Pokretne kokošinjac setove smatraju da su najbolji za početnike.
Srednje veličine kokošinjcima može smjestiti oko šest do osam odraslih ptica. Ako je Vaš zahtjev je prinosa značajnu količinu jaja, onda morate da se odluče za ovu vrstu kokošinjac, koja je veća od pokretnih jedan. This kokošinjac pruža odgovarajuću trčanje prostora i pravilan prostor za gniježđenje ptica, koja je potrebna za optimalne rezultate. Morate biti oprezni dok odabirom mjesto za pozicioniranje piletinu kokošinjcima. Oni koji žele zadržati pilića na komercijalnoj osnovi, odnosno za prodaju jaja, premija kokošinjac setove značilo za više od 10 do 15 ptice su najbolja opcija. To može biti savršen za sve one koji posjeduju ili dvorištu farme.
Savjeti za odabrati pravi Kit Coop Piletina
Kao širok spektar kokošinjac setove su dostupni u različitim stilovima i raznim kokoš kuća dizajna, a ti svibanj lice neke poteškoća u odabiru pravo neki za vas. Postoje mnogi faktori, što treba uzeti u obzir, dok odabirom kit kokošinjac. Sljedeći savjeti mogu vam pomoći u ovom zadatku. , A prije svega je vaš zahtjev. The kokošinjcima piletina mora biti prava veličina, kako bi se smjestiti na broj ptica koju namjeravate držati. Ukoliko želite rasti neke posebne piletina pasmina s posebnim potrebama, morate se takve faktore u obzir. Svaki piletinu mora imati najmanje 4 četvornih metara prostora u kavez. Ne možete stvari ptica u Coop, kao što to može biti štetno za zdrav rast ptica. Uvijek je bolje da ide za većim kokošinjac ako imate planove buduće proširenje. , Drugi važan čimbenik je pravo mesto za čuvanje kokošinjac. Vašeg vrta može biti najbolje mjesto, pod uvjetom da prima dovoljno sunčeve svjetlosti. The coop piletina mora dobiti dovoljno sunca, jer je dobro za zdravlje ptice i za visoku proizvodnju kvalitetnih jaja. To će biti bolje ako coop nalazi se na visokom površini. Mjesto ne bi trebalo biti lako dostupna predatora, kao Hawks, kojoti, mačaka, lisica, itd. U nekim mjestima, morate tražiti dopuštenje vlasti za bilo koju gradnju, koja zauzima više od 50% u vrtu. Pobrinite se da dobijete potrebna odobrenja unaprijed. , A treći faktor se bavi značajkama kokošinjac. To bi trebao biti jednostavan za čišćenje, kao neispravan dizajnira i aranžman može biti teško za vas da očistite kavez. The kavez mora imati nagnut kat, koja ga čini lakšim za vas to očistiti, jer voda će iscuriti na svoju vlastitu. Ventilacija je vrlo važno za ptice i prozori i vrata s kliznim vratima su korisne. Ako su vrata od armaturne mreže, pobrinite se da to ne može oštetiti životinje. Uvijek je bolje da ide za siguran i jak vrata. Druga važna točka je rasvjeta. Morate odlučiti za kit kokošinjac koja pruža električne svjetlosni elementi. Uz pružanje svjetlo, također može biti izvor topline za ptice tijekom zime. , Morate usporediti različite vrste kokošinjac setove dostupan na tržištu, kao i po vašim zahtjevima. Usporedite cijenu i mogućnosti i investirati na najbolji, što mislite da nije prikladan za vaše kokoši.

0 comments: