Smetlar Hunt za djecu

Posted by sorav at 23:43

Saturday 17 September 2011

Tradicionalno, smetlar lov je igra, gdje se timovi su s popisa stavki koje treba prikupiti. Ovaj popis može sadržavati zadatke, a bodove su dodijelili za svaku stavku / zadatka. Ukoliko se igraju na ovom metodom, momčad koja ima najviše bodova osvojiti. Inače, momčad koja završava prvi pobjednici. Jedan od njegovih najboljih aspekata je da se uz malo modifikacija, možete se to pretvorilo u jedan smetlar goniti za djecu određene dobne skupine.
Planiranje smetlar goniti za djecu, zasigurno će zahtijevati malo planiranja. Jedan od prvih stvari koje trebate uzeti u obzir je dobnoj skupini od djece i vrijeme će provesti igrajući igru. Ako djeca su mjene miješanoga dobne skupine, te ih podijeliti u skupine osigurati da je svaka grupa ima neke mlade i neke starije članove. Vaš popis treba sadržavati samo one mnoge stvari je moguće prikupiti u određenom vremenskom okviru. Ako je vanjski lov, morate procijeniti koliko daleko možete neka djeca lutaju sigurno, i definirati opseg lova. Dok se vrata do vrata / susjedstvu lova su vrlo popularni dječji smetlar ako lovi, ako imate mlađu djecu sudjeluju, to je pametno da ga ograničite na dvorište, park ili igralište.
Ideje za smetlar lovi za djecu ispod 5 godina: "Ovo lovi trebaju biti kratka i jednostavna. Obično organizirao tijekom rođendana, možete imati djecu follow tragove i prikupljati podatke koji spadaju u bilo koju kategoriju, kao što su igračke ili voća. Zanimljivo djece scavenger lov Ideja je da se sakrije dijelove puzzle oko kuće i dopustiti djece da ga zajedno, jednom sve dijelove su pronađeni. Messy iako ukusan lova se krije malo blago u veliku zdjelu kuhane tjestenine. Svako dijete dobiva zauzvrat držati svoje ruke u zdjelu i osjećaju za stavku.
Smetlar lovi za djecu između 5 i 12 godina; Za stariju djecu, stranka čistača igra lov može dobiti više zanimljivo, s mozgalica tragove ili izazov predmeta za pronaći. Vrata do vrata smetlar lov će imati djecu prikupljati podatke kao što su bar hotela sapun, čarapa s rupom u njemu, koristi pečat i rođendan svijeća, zajedno s imenom susjeda su ga prikupljaju od. Međutim, ako to je lova mislite, intimne svih vaši susjedi unaprijed, i dobiti njihov pristanak. Drugi je vrsta čistača fall susjedstvu lov u kojem sudionici moraju prikupljati podatke kao žuti cvijet, naranča list, kestena i žira. Smetlar druge ideje za lov, uključuju uzimajući ih da pronađete stavke koja počinje sa svakim slovom u abecedi. Sjaj u mraku objekata za drijem stranka.
Popularna suvremena uzeti je lov internet čistača za djecu, koja je postala bijes među adolescentima. Oni ne zahtijevaju planiranje, zadržati svoju djecu zauzet kod kuće i najbolje od svih, može be obrazovne ovisno o jednom odaberete. Međutim, neograničenu Pristup internetu ima svojih opasnostima, tako da se preporučuje da prati njihov napredak, ili ih pružiti popis sigurnih Internet stranice istraživati.
Čistača lovi za adolescente omogućuje veću fleksibilnost i kreativnost. Popularni opcije su trgovački centar lova koji obuhvaćaju collecting centre freebies, ili obavljanje djelatnosti poput rukovanja s namještenica, s naknadnim fotografski dokaz. Druga popularna opcija oko grada lova, gdje se timovi prikupljati podatke, kao što su priznanice za 50 centi u vrijednosti od plina, fotografiju out-of-države registarske pločice, najbolje cijene za odrezak večera u gradu i poslovne kartice ginekologu. Iako su to nekoliko ideja, uz malo vrijeme i trud, možete doći do vlastite prilagođene smetlar goniti popis.

0 comments: