Kako to Stvoriti jedan poziv stranke

Posted by sorav at 10:30

Monday 12 September 2011

Zabavna i jedinstveni party poziv može postaviti ton za bilo koje stranke, bilo da je rođendan bash, svadbeni tuš, godišnjica stranke ili vjenčanja. Iako uvijek možete otići i kupiti pozivnice od bilo koje trgovine stranka pomagala, najbolji način za uštedjeti nekoliko dolara ili eura, kao i dodati jedinstven dodir na svoj party, stvoriti stranku poziv na svoju vlastitu. A najbolji dio je da ga možete napraviti točno onako kako želite! Pa, zašto potrazi za savršenim party pozvati kada možete ih napraviti u udobnosti vlastitog doma i to promjene tako da odgovaraju vašem stilu i stranci teme. Ovdje je korak po korak vodič o tome kako napraviti vlastiti pozivnice u zemlji.
Dizajn stranka poziv
Odlučite se na stranka Tema: Pick out party theme na temelju prigodu. Na temelju tog modela možete svoje stranke pozivnice. Primjerice, za havajski theme party možete koristiti cvijeće i pijeska za izradu stranke pozivnice.
Creative Designs: Ako ste kreativni, a kao da neka vaše mašte pokrenuti divlja, a zatim pokazati svoj talent dodavanjem personalizirani dodir na svoj party pozivnica. Postoje mnoge kreativne party pozivnica ideje koje možete koristiti za napraviti svoj vlastiti pozvati. Za beach party, možete koristiti zabava pozivnice lopta za plažu, gdje možete koristiti stvarni lopta za plažu poslati pozvati. Možete odabrati da napiši stranke detalje ili ih unaprijed tiskane. Slično tome, za princezu party pozivnica, korištenje dizajna krunica, dvoraca, vitezova i mačevi i ukrasite sequins i resicama. Osim toga, možete koristiti poklon vrećice za party pozivnica i uključiti razne stvari koje odgovara Vašim teme, poput party kapa ili noisemakers. Use svicima i staviti ga u bocu stvoriti osjećaj za avanturu. Za one luda o sportu, koristite kuglanje pozivnice, auto utrke, nogomet, motocikla pozivnice, Nascar teme, bazen stol dizajna, surfanje, golf teme za pozivnice.
Pribor za vaše pozivnice: Možete jazz dosadan izgleda stranke poziv pomoću tematskih konfete, 3D naljepnice i pamuk loptice. Postoji nevjerojatna asortiman običaj radova i ukrasima u bilo plovila trgovini, koje možete koristiti za napraviti svoj vlastiti pozivnice.
Printable Pozivnice: Možete koristiti bilo koji softver za fotografiju, kao što su Adobe Photoshop ili Gimp uređivanje za stvaranje ispisive party pozivnica. Download slika koje možete koristiti za poziv, te ih koristiti kao pozadinu. Koristite softver za izbrisati sve neželjene tekst i umetnite detalja stranke. Uzmite ispis svoj party poziv i staviti to list kartice ili debeli papir. Postoji mnogo zabavnije stvari koje možete učiniti s party pozivnica, kao i uklanjanje ljudi glave i da ih drugdje sadnju, kao i na životinje ili celebrity tijela. Također možete izobličiti ljudska lica tako što svojim očima nabreknuti gore ili elongating svoje brade dodati strip element na poziv. Ako nemate potrebnu stručnost računalo, onda samo izabrati za ispis stranka poziv od bilo kojeg od slobodnog kartice izradu web resursa.
Party Pozivnica riječima: Dok izradu kreativne party poziv sa zabave dizajna, većinu vremena smo zaboraviti sadržaja. Iako možete dobiti kreativni sa svojim riječima stranke pozivnice, pobrinite se da uključite:; ime domaćina, datum, vrijeme, mjesto, broj telefona, e-mail adresa, odijevanju (ako postoji); Izrada ti pozivi je stvarno jednostavan i prilagođavanje da odgovaraju Vašem ukusu, pa čak i više. Zato, bez obzira biti vaš izbor pozivnica, pobrinite se da ga uskladiti s temom i dodati zabava element na svoj party.

0 comments: