Ponovno tapeciranje Stolice - Do It Yourself Guide

Posted by sorav at 04:52

Friday 16 September 2011

Zašto je ponovno tapeciranje stolica potrebno?
Presvlake za namještaj bilo koje nosi se s vremenom. Nakon ponovljenog čišćenja tkanina sklon izgubiti svoj sjaj i blijedi. Vi svibanj mislite da je vrijeme za vas da biste dobili osloboditi od starog namještaja i kupite stvari nove. Međutim, to može biti vrlo skupo afera. Štoviše, određene dijelove stilskog namještaja svibanj držite velika sentimentalna vrijednost za vas. Dakle, možete uzeti u obzir ponovno tapeciranje and time daje potpuno novi i personalizirane pogled na stare komade namještaja.
Stolice su jedna od najčešće korištenih komada namještaja, i time su prvi pokazati znakove istrošenosti. Budući da većina starijih namještaj je napravljen da traje, stolica može biti u dobrom stanju, osim za presvlake. Ponovno tapeciranje stolice će se o ovom problemu i da će također pomoći u unapređenju cjelokupnog dekor vašeg doma. Štoviše, čak i ponovno tapeciranje stolica se može obaviti kod kuće, iako uz pomoć učinite to sami voditi. Objašnjeno u ovom članku je jednostavan vodič za dobiti taj novi presvlake na stolicama sa najmanje napora.
Vi ćete zahtijevati sljedeće stvari dok ponovno tapeciranje stolica:, presvlake tkanina, igle nos kliješta, gumeni bat, škare, ljepilo, spajalica pištolj, Vuna udaranje, krojačke krede, to učiniti sami Vodič za ponovno tapeciranje stolica
Je poželjno da se ne odluče za kožu ako tapeciranje stolicu po prvi put, jer nije lako izrezati i sortirano kože. Također zapamtite da koristite oštre kliješta i škare te budite oprezni dok ih rukovanje. , A prva stvar koju trebate učiniti je ukloniti sva dotrajale jastuci, tkanina, čavli, spajalice i čavlići sa svog starog stolica koristeći kliješta iglu nos. Ne suza stare tkanine, dok je uzimajući vanjska strana kao što će vam pomoći da se mjerenja za nove tkanine. ; Koristi postojeći tkanina iz vašeg stolac za mjerenje novog tkanina i obilježiti krojačke krede. Izrežite novi tkanina uz oznake uz pomoć škare. Držite atleast tri inča extra na stranama kako bi mogli da ga omotati oko rubova. , Stavite novi tkanina na postojeće jastuk, to se protežu i zamotajte u način sličan način na koji će zamotati poklon. Možete iskoristiti spajalica pištolj spajalica tkanina na mjestu. Provjerite je li dizajn na presvlake, ako postoji, pravilno postavljen. , U slučaju, ne želite koristiti postojeći jastuk, možete zamijeniti nadjevom s vunenim udaranje. U svakom slučaju, morate biti izuzetno oprezni pri uzimanju mjerenja za novi tkanina. , A sada je vreme za smoothening rubova. Spajanje rubove sa sortirano pištolj ili koristiti ljepila namijenjena za priljepljivanje materijala. Vi svibanj također morati falta tkanine za pravilno pokriva jastuk. Pobrinite se da šav rubove ispravno. Držite provjerite tako da je uzorak desno i nema nabora. , Stavite jastuk na stolici i koristiti nokte i vijaka ga držati na mjestu. Možete iskoristiti gumeni bat čekićem u čavle i čavlići. , Ako ima stolicu različite dijelove, poput leđa odmor i jastučićima ruke, morat ćete slijediti isti postupak za svaki komad, zasebno. Po završetku, od vas će imati stolac koji izgleda potpuno nov! ; Prednosti ponovno tapeciranje sebe Stolice, možete imati dizajn, uzorak i boja tkanina koje savršeno može odgovarati vašoj sobi dekor. To će uštedjeti puno vremena za istraživanje da bi savršeno podudaranja namještaja. , Ponekad, stolica je obično pogodna za korištenje, samo jastuk izlizan. Bolje je reupholster jastuk umjesto kupnje novog stolica. , Da bi se stolica potpuno novo, čak možete prefarbati stolicu, a zatim ga reupholster. , S ovim to učiniti sami vodič, možete uštedjeti dosta vremena i novca. , Kao što možete vidjeti ponovno tapeciranje stolica nije tako teško kao što se čini, ako imate malo strpljenja. To će biti mnogo zabavno ako možete upravljati dodatni par ruku. Nakon što majstor tehnici ponovno tapeciranje stolica sami, možda želite da se taj dodatni korak i sve prepraviti svoj dom namještaj!

0 comments: