Unbreakable Vanjski posuđe

Posted by sorav at 13:35

Tuesday 27 September 2011

Posuđe je važan dio našeg života. Mi koristimo posuđe i pribor za jelo svakodnevno, ne samo kod kuće, ali za sve naše aktivnosti na otvorenom, pa čak i tijekom putovanja. Casual posuđe je dostupan u bogatim jarke boje i kontrast kombinacijama, gdje se mogu stvoriti zanimljiv stol theme by miješanje i usklađivanje boja i dizajna. Unbreakable posuđe ima mnoge prednosti u odnosu na casual posuđa od keramike, porculana ili kamena podataka: glavna biće ne dobijete oštećen ili usitnjeno lako, te je izdržljiva i lako periva.
Vrste Unbreakable Outdoor Dinnerware
Postoje mnoge vrste neslomljiv otvorenom posuđe, neke od kojih su navedene u nastavku:
Melamin posuđe: Melamin se sastoji od organskih baza i kemijski spoj cijanamidu. Kada je pomiješana s smole, on razvija vatre-retardant svojstva. Melamin je mnoge industrijske svrhe, već je uglavnom poznat za posuđe. Posuđe od melamin je stabilan i inertna u prirodi. To nikad ne bi trebao biti korišten neposredno na štednjaku, niti u mikrovalnoj ili u električnoj pećnici. Melaminski razgrađuje u grijanje a njegove smolom razgrađuje a tisak toksina koji su poznato da uzrokuju probleme zdravstvenim. Melamin je lako spremiti, nositi i čist.
Plastični posuđe: Riječ plastika je rekao da je nastao od grčke riječi plastiko, što znači prikladan za oblikovanje. Plastika se od sintetičkih polimera velike molekularne težine, i imaju širok industrijske namjene. Plastični posuđe je svjetlo, jak, izdržljiv, i slobodan kao i višekratnu upotrebu. Je jeftin, i dolazi u širokom rasponu svačiji zahtjevima. Kao melamina, to je poželjno da nikada ne topline bilo plastike posuđe on štednjak ili koristiti u mikrovalnoj.
Cakline posuđe: cakline specifičan stakla materijal za oblaganje zove porculan emajl, a koristi se za kaput čelika ili aluminija. Prevlaka je primijenjena kroz fuziju te je učinio da bi kuhanje i dinnerware više otporni na koroziju i toplinu. Jedini način na koji se može razviti pukotine, je kada je pao s visine. Ovaj nedostatak potpunosti nadmašuje njegov atraktivan izgled, trajnost i jednostavno održavanje. Jedan od najboljih razloga za korištenje enamelware je da možete kuhati i služiti u istoj jelo.
Polikarbonat posuđe: Polikarbonat je vrlo teška plastična koriste za razne aplikacije, uključujući i izradu posuđe. Polikarbonat rezultate odnosu na sve druge plastike, jer je vrlo jak, izdržljiv i lagan. Ponekad se također naziva kao "kralj plastike '. Jedan od razloga zašto se koristi za vanjski događaja, je da je njegova stakla izgled daje mu vrlo krhko kao i šik i elegantan izgled. To je gotovo neslomljiv, svjetla za nošenje i jednostavan za pohranu.
Thermocol papira i posuđe: Thermocol i papirnate posuđe su naširoko koristi kao jednokratnu stavke. Međutim, oni su dostupni samo u obliku tanjuri i zdjele, a ne žlice i vilice. Oni obično dolaze u bijeloj boji, su jeftin i uglavnom se koristi za dječje stranke.
Unbreakable otvoreni posuđe je super za kamp, ​​izleti, pa čak i stranke u zemlji, kao i na otvorenom. Štoviše, ovi su neraskidivu posuđe dolaze u atraktivnim oblicima, bojama i dizajnom. Sada se može uživati ​​u svakoj prilici, bez brige o oštećenjima i čips.

0 comments: