Pet Safe Weed Killer

Posted by sorav at 23:24

Sunday 25 September 2011

Ljudi razmislite ljubimce kao dio njihove obitelji, oni imaju tendenciju da se izbjegne bilo čega što može uzrokovati štetu na njima. Danas, ljubimac sigurno oznake su priključeni na mnoge kućanske predmete desno od ljubimac sigurno ograda ljubimac sigurno mrava ubojica i ljubimac sigurno biljaka. Ali što o korov ubojice? Weed ubojice su neophodne za dobili osloboditi od korova u vašem dvorištu. Istodobno, kemikalija u korova travi ubojice ponekad može uzrokovati štetu na vašem kućne ljubimce. U širem smislu, ove kemikalije su štetne stanovnike kuće kao okoliš.
Weed Killers i Ljubimci
Što se tiče su kućne tiče, mnoge ubice vrta korov su označeni five sigurnom. Ali, morate provjerite sastojke i izbjegavati one koje sadrže ugljik tetraklorid kloroform ili kloretanom, koji su karcinogeni koje mogu utjecati zdravlje vašeg ljubimac. Pobrinite se da u vrtu korova koje ste izabrali ne sadrži '2 ,4-D ', koji je vrlo otrovna tvar. Neki proizvođači ne daju popis sastojaka, dok neki drugi ne može otkriti neke od sastojaka. To je uvijek uputan za kupnju ljubimac sigurno korova nakon temeljitog istraživanja. Također možete ići za one ovjerena veterinari ili Environmental Protection Agency (EPA).
Međutim, komercijalni korov ubice sadrže kemikalije koje nisu željene većina ljudi. Vi imate vrlo sigurna mogućnost korištenja domaće korova ubice koji se također može spasiti svoj novac. Možete napraviti svoj vlastiti korova ubice iz kućanskih predmeta. Sljedeće su nekoliko metode korištenja nekih kućanskih stavke kao travnjak korov ubojice, koji su također ljubimac sigurnom. ; Jedan od najčešće korištenih kućanstvo stavka ocat. Za bolje rezultate, koristite mješavina dva dijela kipuće vode i jednog dijela octa i sprej tome na korova. For tougher korovi, ovu smjesu treba koristiti opetovano. Možete čak dodati neke ulje klinčića ili limun za povećanje potencije. Ako područje biti pokriven je mali, zatim upotrijebite sprej plain bijelog octa. Ocat je dostupan u različite snage - 5% (redoviti), 10% (kiseljenje) i 20%. Bolje je koristiti 5% ili 10% ocat, kao 20% je vrlo jaka i može biti štetno. ; Druga mogućnost ravnicu kipuće vode. Kipuće vode bi trebao biti izli preko korova, kako bi ih ubiti odmah. Pobrinite se da područje ne imati bilo koje druge biljke, kao kipuće vode je sposoban ubiti bilo koja biljka. Možete izlijte vodu preko cijelog pločnik, kolni prilaz ili vrt. Ovaj metod je također koristan u iskorjenjivanju korova koje rastu u pukotinama. Nakon cornmeal tretmana proširila u području spriječiti regrowth. , Šećer i sol također može djelovati kao ljubimac sigurno korova ubice. Dodajte malu količinu šećera do baze kukolj. Možete dodati neke čili da se drži podalje svoje kućne ljubimce iz prehrane šećer. Zbrajanje soli čini tlo neprikladan za rast biljaka. Na ovaj način je također dobar za obranu od korov i istovremeno zaštitili vaše kućne ljubimce. ; Kukuruzna kaša također može koristiti kao ljubimac prijateljski korov ubojica. To se može primijeniti na pukotina i procjepa u driveways i postrance kako bi se spriječilo pojavu korova. Bolje je koristiti cornmeal prije proljeće, u cilju sprječavanja sjeme korova iz germinating. Pazite da cornmeal ne naškoditi drugih biljaka. ; Također možete miješati sve te stavke jedan donijeti rješenje da se koristi kao prirodni korova. Još jedan five siguran korova može se tako što rješenje jedan galon vode, jedan galon bijeljeti, 1 / 4 žličice deterdžent za pranje posuđa. , Neke od tih stvari su vrlo učinkoviti i mogu se koristiti kao crabgrass korova također. Ako ste suočavaju s problemom suzbijanja korova i ne želite koristiti bilo kakve komercijalne korova ubice, možete isprobati gore ljubimac sigurno korova ubice, koji nisu samo kućni ljubimac sigurno, ali okoliš te.

0 comments: