Makrame Plant Vješalica Upute

Posted by sorav at 00:00

Tuesday 20 September 2011

Makrame, izvedene iz arapske migramah, znači 'prugasta ručnik' ili za 'ukrasne rese'. To je umijeće uređenja s čvorova i perle, a vjeruje se da su koristi za prvi put 13. stoljeća arapski tepih tkalaca. Tijekom Victorian era, mnoga domaćinstva su ukrašene ovog zanata, a žena ga koristili za izradu bogatih ukrasa, ne samo za svoju odjeću, ali i zastora. Od tada, ovaj umjetnost je procvjetao i uzeti mnogo različitih oblika.
Umjetnost makrame se koristi za stvaranje ukrasima kao što je biljka prava. Ona dodaje na ljepotu biljaka, kao i korištenje raznovrsnih boji užeta i perle čini biljka vješalica izgledaju vrlo lijepo. Ovog zanata je jednostavan i lagan za učenje. I za sve one koji se pitate kako napraviti vješalice makrame postrojenja, može se početi tako težak sljedeće makrame upute biljka vješalica.
Makrame Plant Hanger - tip 1
Materijali Potrebno:; makrame užeta, metalni prsten, škare, lončanica; Smjerovi:
Dok odlučivanja o duljini užeta makrame, jedan će trebati mjeru najmanje šest puta više od dužine gotovog vlasnika. Nakon rezanja jedan treba imati najmanje 6 komada jednake duljine. Fold ih na pola da stvori uže 12 završava. vezati ih u ring, koristeći gornji čvor. Odvojite 12 konop završava u tri skupine po četiri svaka. Čvor od užeta završava s jednostavnim trg čvor, na visini od plantaže najboljih. Uzmi još dvije sekcije, i kravatu u čvor istoj visini. Odvojeno svaki dijelu 4 uže završava na pola, sparivanje off svaki polovina s jednog njegovoj neposrednoj desno ili lijevo. Nakon događaj ovaj, od vas će biti lijevo s 3 seta od 4 nitima svake. Čvor these preostale uže završava, tako da ih drži zajedno na visini od dna lonca. Donesite svih 12 završava u središte dnu lonca, a završiti sa završnim čvor. One mogu odsiječe završava leftover, ili ih perla. Stavite lonac, unutar postrojenja vješalica.
Makrame Plant Hanger - Tip 2
Materijali Potrebno:; makrame akorda, Drveni prsten; Škare, lončanica, Smjerovi:
Ovdje treba staviti u lonac u sredini i pletenica the makrame sve oko njega. Uzmi oko 16 uzice, svaki od oko tri metra. Iz njih se 4 žice te ih držeći dvostruko od centra i čvor je deset puta, koristeći trga tip čvor pletenicu oko 10-15 čvorova. Napravite petlju trga čvora pletenice i vezati završava s malim vjetrom čvor. Kada dođete do kraja samo oko 2 do 3 cm ispod vjetra čvor, kuka krajeva od četiri užeta na drvenu prsten pomoću dvostruko polovina hitches. Skupi preostale žice ispod prstena i napraviti još jedan vjetar čvor. Korištenje spirala pletenicu resanja tehnika, kravata 4 pletenice sa svakim od 4 žice. Split 4 užeta na kraju spirale pletenica na dva dijela. Tie 2 lanca pletenice, oko 2 cm dugo, na dvije žice. Spajanja dvije pletenice lanac, koristeći gourmand obrazac. Pod svaku od gurmanski obrazaca, opet napraviti dvije pletenice lanac i svežite ga opet zajedno s uzorkom. Ovi koraci moraju se ponavlja, sve dok se pot opleten do dnu. Sakupiti svi krajevi ispod dna lonca i svežite s velikim vjetar čvor.
Macrames su lako napraviti. The makrame biljka upute vješalica može se činiti malo obeshrabljujući na prvi, no, praksa definitivno će vas učiniti savršenim. Stvaranje vlastite vanjske biljka vješalice za lonci ne samo da će vam donijeti mnogo zadovoljstva i radosti, ali pobjeda vam mnogo komplimenata te!

0 comments: