Grijači vode: Plinski vs Electric

Posted by sorav at 22:37

Monday 12 September 2011

Planirate li zamijeniti svoj postojeći bojler? Prva stvar koja će se pop-up na vaš um je, grijači vode, plin ili električni? Ovdje su malo prednosti i nedostaci oba tipa grijača, što će HEP, da se odlučite kojoj je jedna vam bolje.
Grijača vode: Gas vs električni - plinske vode grijača; Kao što ime sugerira, plin grijača primarno koriste prirodni plin na toplinu vode. Mali komorni napuni vodom, grije uz pomoć spaljivanje prirodnog plina ili tekući naftni plin. Pojedinih ruralnih mjesta u zemljama poput Indije, u kojoj je organskog otpada izobilju, bio-plin (metan se izdaju tijekom razgradnje organskog otpada) se koristi za zagrijavanje vode. Plinski grijači vode su korišteni za prilično dugo vremena. Plinski grijači su se čak i prije izuma električne uređaje.
Prednosti plin grijača vode, a grijač vode plina vidljivo je korišten, čak iu vrijeme prije nego elektronskim uređajima došla u modu. Čak i danas, mnogi sofisticirani prirodni plin grijača vode se koristi od strane mnogih ljudi. Osnovna prednost ovih bojlera je da, za grijanje, koji se odvija je postupan i stoga tu je očuvanje energije. Ako ste koristiti toplu vodu odmah, onda ste uspješni u spremanju veliku količinu toplinske energije. Drugi vrlo dobar prednost mnogih modernih plin grijača vode je da je korisnik u mogućnosti da kontroliše brzinu grijanja i opseg grijanja.
Bioplin je vrlo učinkovit izvor energije za potrebe grijanja, kao što je to generira razgrađuju organski otpad i relativno proizvodi samo malu količinu ugljičnog dioksida. Mjesto je idealno za grijanje vode, jer pridonosi puno štednje energije.
Nedostaci plina Grijači vode, plina grijači vode rezultat u znatnu količinu onečišćenja, kao razumnu količinu ugljičnog monoksida je objavljen u zraka, dok spaljivanje prirodnog plina. Osim onečišćenja, troškovi rada u ovih grijača postaje veći dana u dan, zbog krize energije i povećanje cijene plina. Grijač je također pozamašan i prilično zauzima značajan prostor, ako se nalazi u kupaonici. Ako ste instalirali grijanje u kući ili bungalov s više kupatila, zatim cjevovodi i srodne mehanizam također dodaje da trošak instalacije.
Kod plinskih grijalica upravlja bioplin, instalacija trošak razlagač je vrlo visoka, a također zahtijeva puno prostora.
Grijači vode: Gas vs Electric - Električni Grijači vode, električni grijači vode su postale vrlo čest zbog praktičnost koje oni nude. Princip je jednostavan za grijanje i koristi se zajednički cijelom svijetu. Bakrena zavojnica služi za transformaciju električne energije na toplinske energije u svrhu. Nekoliko izmjene su napravljene na ovaj dizajn tijekom vremena, u bojler električni. Međutim, osnovni princip ostaje isti.
Prednosti električni Grijači vode, Osnovna prednost električnog grijača vode, da je brzina grijanja je izuzetno brz. Opseg grijanja ili najviše moguće temperatura može se lako postići pomoću električnih grijalica za vodu. Ove vrste grijača vode također nudi odlične performanse u očuvanju energije i okoliša.
Nedostaci Električni Grijači vode, kao većina vrsta proizvodnju električne energije doprinose onečišćenja zraka (kroz spaljivanjem fosilnih goriva), električnih grijača vode Može se reći da indirektno doprinose onečišćenja. Jedini tehnički nedostatak je da, postoji mala mogućnost kratkog spoja, što može biti opasno za korisnika.
U raspravi "grijači vode: plin vs električne", obje vrste grijača imaju gotovo istu količinu prednosti i nedostatke. Čak iako je električni bojler ocjena, sugeriraju da električni grijač efikasnije i primjenjivo, uzimajući u obzir pitanja kao što energetske krize i onečišćenja okoliša, to je krajnje vrijeme da se pomaknut over to grijača trčanje na bioplin.

0 comments: