Spy oprema za djecu

Posted by sorav at 11:59

Friday 30 September 2011

S filmovima poput Spy Kids (svi nastavci) i Agent Cody Banks raking u milionima na box-officeu, kao špijun nikada nije hladnije. Prema tome, tržište je ispunjena obiljem različite proizvode, koji spadaju u žanr špijunskih nadzor opreme za djecu. Proizvodi mogu biti široko svrstati u 'opremu' za nadzor, komunikacije, sigurnosti i obrane.
Opremu za nadzor Spy Kids, a dokaz kit će imati djecu postavljanju malo kriminala laboratorija u zemlji. To dolazi s skup alata, koji pomažu s povećanjem i otkriti nevidljive otiske prstiju! Postoji veliki raspon špijun rasprave uređaja, koji izgleda sofisticirano, a također su veliki prisluškivanje alata. Jedan takav high-tech proizvod, se sastoji od super-osjetljivi mikrofon, a paraboličnu antenu zvuk zbirke, koja omogućuje jedan za slušanje razgovora i zvukove upto ft 300 daleko. Međutim, ako sluša ne dobiti posao učinio, postoje proizvodi koji omogućuju gledanje zagonetan. Špijun kamere montirane na vozilima napraviti za neke stvarno velike, sigurno njuškanje. Zamjenski opcije su slušalice GI Joe, to je opremljen s digitalnim fotoaparatom i komunikacije, ili ručni fotoaparat koji vam omogućuje da se špijun Shots. Noć vizija dvogled i vizualni smišlja su također popularna, a često dolaze s priloženom laserske zrake ili reflektore.
Priopćenje Spy Gear za djecu; bezvremenski omiljena igračka je skup voki zvučni film. Međutim, modernim dopustiti djece slanje kodiranih poruka, uz one izgovorene, i može prenositi u rasponu od pedeset metara. Osobno najdraži je špijun pero, koje omogućuju korisniku napisati napomenu u nevidljivom tintom, i koristiti uključeni UV leđa svjetlo za čitanje poruke.
Sigurnost i obrana Spy Gear za djecu; Za špijun, imajući svoje podatke ili lokaciju sigurne, od najveće je važnosti. Nevjerojatna Lazer poteznom žicom pomaže jednom postaviti trokutastog perimetar oko određenom području, što pokreće alarma kada iskočio. Međutim, u slučaju jednog susreta, odgovarajuće streljivo se mora imati. Unesite poskok Blaster, koja obuhvaća dva blasters u jednu, koja ide od ručnog rada na preciznost strijelac u nekoliko sekundi. Svaki dobar špijun treba dobar špijun sat. Tih satova se nije običan špijun gadgete, a dolaze s više aplikacija, kao što su dekoder, alarm, svjetskih i vojni put, sigurno kap poruku kapsule i prijedlog alarm. Stvarno cool gledati jedan, koji također uključuje i elektronički detektor laži.
Iako postoji neki jeftini spy oprema za djecu u tržištu, većina proizvoda su prilično skupi. U lice gospodarstvo u dolje spirala, vaš najbolji izbor može biti domaće špijun opremu za djecu. Ovdje je savjet kako napraviti Spy Gadgets za djecu.
Domaći Nevidljiva tinta, Uzmi mali pehar, i iscijediti sok od jednog limuna u njega. Ako možete dobiti hold a refillable nalivpero, ispunite ga s soka, inače, koristite male kist umočen u limunov sok zapisati poruku. Za papir dobivate najbolje rezultate s recikliranim tisak. Efektno, možete napisati nešto drugo na papiru pomoću olovke redovne. Dostaviti bilješku na osobe kojoj je namijenjen, uz upute za primjenu topline na papir, kako bi pročitao poruku. Kao osoba koja drži papir iznad plamena svijeća, smeđe riječi polako ćemo se početi prikazivati ​​i tajna poruke će biti otkrivena.
Tih proizvoda su gnjev među djece, i oni obično nisu zadovoljni samo jedan. Opremljena s najboljim spy opremu za djecu, tim malim špijuni mogu dati agent 007, trčanje za svoj novac.

0 comments: