Istina ili Dare Pitanja za adolescente

Posted by sorav at 21:53

Saturday 24 September 2011

Kad god bi se okupili tinejdžeri, uvijek i svugdje, ništa ne može očekivati ​​od puno zabave i uzbuđenja. Oni uvijek trebaju neki uzbuđenje i užitak. Istina ili usuditi je zabavna party igra koja je iznimno popularna među tinejdžerima, kao i odrasli. Može se igrati uvijek i svugdje, kod kuće ili restorana. Minimalna dva igrača su potrebni za igranje ove igre. Međutim, može se igrao u maloj skupini. S više igrača, ova igra postaje zanimljivo i zabavno.
Igranje Istina ili Dare igre
Igranje istina ili usudio je pun zabave i čini sve nasmijati. To je jednostavna igra za igru ​​i uključuje pretpostavka govori istinu ili uzimanje usudi. Jedan igrač započinje igru. On / ona traži nekoga u skupini 'istina ili usudio?' Skupina treba odabrati bilo koji od ovih i / ili odgovoriti na pitanja ili akcije predložen od strane igrača traži. Nekoć jednoj uređaj ima završeni, igra prelazi drugi igrač. Tinejdžeri igrati igru ​​staviti na neki glup usuđuje kao što se pretvarati da si mačka ili razmjenu odjeću sa sljedeći igrač. Prije nego što pokrenete igru, pisati pitanja na indeks kartice. Podijelite karticama u grupi. Istina ili usudio igra je značilo just za uživanje i ne postoji pobjednik ili gubitnik u ovoj igri.
Istina ili Dare Pitanja za adolescente
Ukoliko planirate dogovoriti stranke, nakon fantastičnog istina ili usudio pitanja će vam pomoći napraviti svoj party pun zabave i uzbuđenja.
Istina, tko je bio vaš prvi simpatija? , Ako su marooned na otoku sa samo jednoj osobi, koja bi to željeli biti? , Biste li ikada varati sa svojim curu / dečka? , Među svim pojedincima u ovoj sobi, koja djevojka / momak želite sada? ; Ako probudio jedan dan i primijetiti da ste nevidljivi, onda kakav će biti prva stvar koju želite učiniti? , Koji je tvoj kriv zadovoljstvo Disney film? , Što je meanest stvar koju morate do danas? , Jeste li ikada lagali tvoj dečko / djevojka? Ako da, o tome što? , Ako ste rođeni opet, što biste željeli biti? , Kad ste imali svoj prvi poljubac? , Što je najčudniji san ste ikad imali? , Ako imate samo 24 sata lijevo živjeti, što će vas učiniti? ; Ako dobijete priliku da netko u ovoj sobi your rob, koji želite da se to? , Ako ste bili suprotnog spola na jedan dan, što bi izgledati i što će učiniti? , Ako ste osvojiti lutrija 100 milijuna dolara, što će učiniti s novcem? , Što je pitanje na koje ne želite da itko pitati u ovoj igri?, Dare, Idi u kuhinju i jesti nešto što nije značilo za jelo (npr. papar, čili u prahu, itd.) ; Moonwalk po sobi. , Zakon iz određenog komercijalni oglas. , Kiss je prva osoba koja dolazi kroz vrata. ; Li hokus pokus u sredini kruga igrača i pjevaju prikladne pjesme. , Ići van i trčati uokolo. Dok trčanje, vrisak Moj suprug / supruga je pobjeći, molim pomoć. , Zakon kao glas osobi koja se pod nazivom za bučan ljubljenje sceni. ; Izaći i zaustaviti prvu osobu vidite. Recite mu / joj 'Volim / mrzite ". ; Stavite kockicu leda dolje svoje hlače, dok se topi. ; Miješajte različite vrste umaka i pojesti ono što ste dobili. ; Tražiti dopuštenje sljedeći put morate koristiti toalet. , Ići van i pjevati glasno 'Ja sam malo čajnik', kompletna sa svim akcijama. ; Oponašati drugom igraču i neka svatko pokušati pogoditi tko si. , Exchange jedan odjevni predmet s igračem s lijeve strane. , Dajte piggyback vožnje do igrača na desnoj. ; Pitajte prva osoba da ulazi u sobu.

0 comments: