Savjeti za Carving Cvijeće od Povrće

Posted by sorav at 11:00

Sunday 18 September 2011

Povrće su neizostavni dio naše svakodnevne prehrane. Oni su poznati za pružanje esencijalne vitamine i minerale koji su potrebni za zdravi rast naših tijela. Osim jela, povrće može se koristiti za stvaranje prekrasnih cvjetova koji su značili za ukrasne svrhe. Ovim atraktivnim cvijeće se koriste na različite prigode poput vjenčanja, domjenke ili stranke. Oni nude dodir elegancije i glamura samome ambijentalnom. Te cvijeće može držati na blagovaona stolovi ili naviknut garnirati jela. Zanimljiv stvar o tim izrezbarenim cvijeća je da su jestive. Većina djela su vrlo jednostavna i lako se može obaviti kod kuće. Čitajte na da biste dobili neke korisne savjete rezbarenje cvijeće od povrća.
Izbor povrća za Carving
For rezbarenje, trebate odabrati svježe, firma povrće. Neki povrće poput luk, mrkva, rajčica, krastavac, bundeve, dinja, krumpir, rotkvica i squash su savršeno pogodna za rezbarenje. Te povrće mogu koristiti za stvaranje dekorativni cvijeće kao razraditi ptice, čamci i zmajeve. Svako povrće ima svoje jedinstvene karakteristike. Luk i luk treba biti svježa i bez bora. Mrkve treba srednje ili velike veličine i ravno. Trebali biste odabrati krug, svježe i čvrsto rotkvice. Spur chilies odaberete trebao biti svježe, nakon što je sjajna kože.
Priprema povrća za Carving
Trebate pripremiti povrće s određenim procesima, tako da prekrasno cvijeće može biti urezana lako. Trebate potopiti rajčice u smjesi vode i vapna sok u cilju spriječili njegovo bruniranje. Luk i ljutika treba namočen u vodi prije peeling u cilju minimiziranje iritacije očiju. Trebali bi oprati repu u slanoj vodi koja smanjuje gubitak boje. Valja zadržao vlažni strane ga redovito prskanjem s vodom da ga spriječi od okretanja crne. Krumpir treba oprati nakon pilinga i ponovno nakon rezbarenja kako bi se izbjeglo tamnjenje.
Savjeti za Carving Cvijeće od povrća
Prije rezbarenje, povrće treba temeljito oprali i očišćen. Koristite oštar-istakao nož s brončanom ili nehrđajućeg čelika blade. Obični čelik oštrica noža može uzrokovati obezbojenje povrća. Izbjegavajte pretjeranu rezbarenje kako bi se spriječilo otpad i gubitak nutritivnih vrijednosti. Nacrtima režeš trebali odgovarati tanjur hrane. U cvjetnu obrasci ići dobro s bilo kakvom jelo. If povrće se umočen u umacima, onda oni bi trebao biti rezati u odgovarajućim veličinama. Povrće odabrane za rezbarenje, trebao biti otporni na viseće, poput kineskog i rotkvice mrkve. Prije nego što ide za rezbarenje povrćem, trebali biste imati dovoljno prakse. To bi trebao biti učinjeno s velikom pažnjom i koncentracijom.
Spremanje rezbarene Povrće
Nakon rezbarenje, trebali držati povrće u ice-hladne vode, pa je latice cvijeća rezbarenog širenja lijepo i ostati čvrst. Rezbarene cvijeće ne treba ostaviti u vodi tijekom duljeg razdoblja, zbog čega latice mogu se boje i razmaženi. Svaka vrsta povrća urezanim bi trebao biti smješten odvojeno tako da sve rade ne bi izgubila ako se jedna vrsta povrća plijen. Pohranite rezbarenog povrće u kontejner i držati ga u hladnjaku. If hladnjaka nije dostupna, zatim ih pokrijte vlažnom komad tanke tkanine. Držite ih u zaštićenom mjesto, tako da ne dobiti suha i uvenuo.

0 comments: