Mala crna haljina

Posted by sorav at 03:06

Friday 23 September 2011

Mala crna haljina je jedan od najvažnijih stilski, ženski ansambli svaka žena može posjedovati! Haljine u cjelini, su kreacije koje bi žene izgled i osjećati ženstveno. Haljine su na modnoj scenarij za uzraste, iako je, modne može promijeniti s vremenom. Mala crna haljina je bila jedna od najvećih favorita sve odjeće za žene, kao i dizajneri. Elegantan malu crnu haljinu možete izgledati slatko i nevino, ili čak može vas pretvoriti u atraktivne, seksi žena! Izbor je na Vama. Dakle, ono što je to fascinacija, žene su s malu crnu haljinu? Pa, ja svakako spadaju u tu kategoriju dame koji se može kupovati za ovu haljinu bilo kada, bilo gdje!
Mala crna haljina ili LBD kao što je popularno poznat kao, bila je popularizirao uglavnom vrlo talentirani dizajner, Coco Chanel. Ova prekrasna i iznimno talentiran dama bio je poznat za svoje izuzetne vještine u modnoj industriji. Coco Chanel polako radili svoj put gore ljestve i donio revoluciju u pogledu odjeće za žene. Moda tijekom 1900-ih nije bio o ženskom udobnost. Ona je ponovno na sliku o ženi u 20. stoljeću i dodali pečat vlastiti stil za takve žene. A odijelo Coco Chanelove time oslobodio žene i poboljšana njihova osobnost sa ogromnom udobnost. Žene su oslobođeni neugodno odjeću nosili u to doba. Pa, ovo je također vrijeme kada je mala crna haljina postala je bijes kod žena. Ovo je vrlo svestran dizajn utjelovljuje ženstvenost i žene mogu nositi bilo po danu ili čak i noću. Coco Chanel je stvaranje tada je sadržanu u 1926 izdanje vrlo glamuroznog magazina, Vogue. Haljina koja je izabrana ovdje je bio jednostavan i kratak.
U stara dana, crni samo bio rezerviran za žalosti, dakle, ono što je Coco Chanel vidljivo je revolucionaran korak vrsta. Ona je oslobodila se od tradicionalnih normi i žena prihvatio njezin modni ideje s velikim entuzijazmom. Ona je ostavio neizbrisiv trag u svijetu modne kao i njezin stvaranje LBD nastavlja vladati kao eveningwear.
U ljepoti Mala crna haljina:; Crno je lijepo i to kako! Mala crna haljina je sada dostupan u različitim nacrtima i tkanine koje odgovaraju modno osviještene dama. Danas, svi gurui modnog će razmotriti svaki ormar nepotpun bez malu crnu haljinu. Ljepota leži u LBD je svestranost. U kombinaciji s elegantnim jaknu i možete ga nositi za vrijeme dana. Nosite ga s štikle i vi ste spremni za rock noć!
Klasična mala crna haljina je definitivno morati-imati. Takav je trendy haljina bez otvoreno se glamurozno. Potražite koljena dužina haljine s prilično smjelim natrag za savjet od zabave! Ako želite dati vašu osobnost dašak glamura onda ići u za čipkan crna haljina koja je spaljene od struka pa nadalje. Par je s pumpama i kombinirati sa seksi kvačilo torbu. Oni koji se usude da rodi i žele glave okrenuti svoj put možete odlučiti za kožne mini crnu haljinicu. U kombinaciji s Haute koljena visoke čizme za mulj oomph.
Koristite svoje mudro pribor za isticanje Vaše ljepote. Luster naušnice koje blještavilo u kombinaciji s elegantnim narukvice će izgledati dobro sa ženstveno crnim haljinama. Za vrijeme noći, možete ići u za glamurozne crvene za usne i oči izgledaju dimi. Ovo je dužan da se pretvoriti u najljepše žene u noći!
Ako ste još uvijek shop za malu crnu haljinu, onda JA predlagati te otpada više vremena i doći će najbliže butik! Imati vremena shopping zabavno dok sam ići na isprosjačiti oko za najnoviji u seksi LBDs. Živio!

0 comments: