Kako zamijeniti Vinyl Siding

Posted by sorav at 08:42

Sunday 18 September 2011

Vinilni prilaženje se smatra trajnim i jeftin materijal, u odnosu na druge različite vrste kuća sporedni kolosjek. Ali, ovaj popularni materijal prilaženje može razviti pukotine, tijekom oštre klime. Dok ekstremne topline može uzrokovati vinil prilaženje za otapanje, ona može postati lomljiv tijekom hladnog vremena. Čak i blagi utjecaj može uzrokovati oštećenja na takve sporedni kolosjek. Ove okolnosti zahtijevati zamjenu vinil prilaženje ili popravka. Zamjena vinil prilaženje nije težak zadatak, a to možete učiniti sami i uštedite novac.
Vinyl Siding popravak
Neki ploča vinil prilaženje može razviti pukotine odnosno rupe, koje se mogu popraviti lako. Ali, u slučaju veliku štetu na neke ploče, morate zamijeniti oštećene vinil prilaženje, kao i popravak se ne može vratiti ploču u svoj izvorni oblik. Evo nekih savjeta o tome kako za popravak vinil sporedni kolosjek. Prva i najvažnije korak je da ubacite zip alata se ispod donjeg ruba vinil prilaženje, koji je iznad ploče želite popraviti. Morate otključati oštećene ploče od one iznad nje. Jednom vijeća (koje se nalazi iznad) je labav, ukloniti nokti koji se koriste pridavati oštećenih ploča na zid. Sada, izvadi oštećeni ploču i postavite ga na ravnu površinu. Stražnjoj strani ploče mora biti obložena PVC čišći. Nabavite komad vinil ploča i stick na poleđini Ispucati sa pvc cementom. Sada, popravljao sporedni kolosjek je spreman biti fiksirane na zid. Pobrinite se da ostavite razmak između nokat glave i sporedni kolosjek.
Kako zamijeniti Vinyl Siding?
Dok mala pukotine i rupe može se popraviti, onih paneli koja su pretrpjela veću štetu, potrebama zamjena. Zamjena vinil ploče nije težak posao, ako imate pravo alata i slobodno vrijeme. Ovaj zadatak će biti lakše za one koji imaju ideju o tome kako instalirati vinil sporedni kolosjek. Najvažnija stvar koju je potrebno za vinil prilaženje zamjena je zamjena ploče, koja mora biti iste boje i teksture, kao i oštećeni jedan. Morate ukloniti oštećene ploče s zip alata. Ako vam je teško izvući van nokte, koriste pandža od čekićem ili jedan zagledati bar. Pobrinite se da ne štete pjena izolacija ispod panela. Koristite kositra odrezati smanjiti zamjenu ploča na potrebnu dužinu i lagano klizanje odozdo. Pazite da donjeg ruba novog panela je zakačen na greben uvjetom u panelu ispod njega. Sada, noktiju ploče na zid (koristimo nove nokte) i ostavite razmak između noktiju glave i sporedni kolosjek. Ne zaboravite zaključati grebena u novoj ploči s jedne iznad nje. Koristite alat zip povući donji rub ploče gore novom, dok se obveznicama s novim. Uspješno si zamijenio oštećeni vinil prilaženje s novom.
Sada znate kako da popravi vinil prilaženje i način ga zamjenjuje. Popravak i zamjena vinil prilaženje can biti sami obaviti, ako zadatak uključuje nekoliko prilaženje panela. Ako postoji mnogo dijelova, također možete potražiti pomoć stručnjaka.

0 comments: