Home Eksterijer Poboljšanja

Posted by sorav at 20:18

Thursday 15 September 2011

Mnogi od nas misle da dom pregradnja uključuje samo adaptaciju interijeri kuće. U stvari, vanjski kuće poboljšanje je nešto jednako važna kao i uređenju interijera, a ne treba zanemariti. Home eksterijera poboljšanja je termin koji obuhvaća puno renoviranja učinjeno kako bi se poboljšati izgled vaše kuće. Kada odlučite implementirati neke od ideja doma eksterijera, neophodno je da napravite rad lako i manje skupo. Vrijeme potrebno je također jedna od ograničenje koje se moraju uzeti u obzir kada se odlučite za napraviti neki vanjski kući pregradnja. Najbolje vrijeme za događaj neki vanjski home poboljšanja je pad, tj. odmah nakon ljeta. Ovdje su neke od savjeta za dom izvana poboljšanja koja će vam pomoći transformirati kompletan izgled vaše kuće.
Home Eksterijer Slikarstvo
Odabir vanjske kuća boje za svoju kuću je živaca-wracking posla. Mnogo puta, moguće je da ste svibanj izabrati pogrešnu boju za svoju kuću. Kada se odlučite za boju vaše kuće, odabrati različite boje za trijem, palube, kolumne, kapci i drugih arhitektonskih detalja. Ne zaboravite izabrati one boje koja će ići zajedno dobro i ravnoteža jedni s drugima. Još jedan faktor koji se mora smatrati kada odabrati boje za vanjske zidove, njih odabrati na način da će se kandidirati za mnogo godina. Izlaganje na vremenske promjene jedan je aspekt koji se mora uzeti u obzir kod odabira boje i teksturu boje.
Home Eksterijer Poboljšanja - palubama i Deck Ograde
Izgradnja palubi je jedan od najvažnijih najlakši posao u kući izvana obnovu procesa. To je vrlo jeftin mogućnost da se poveća stambeni prostor izgradnjom palube. Palube se sastoji od drveta i nalazi na prizemlju, a može biti kao visok kao krova linije. Ovaj prostor možete kuće udoban sjedeći prostor koji može biti izgrađen s velikim stilom. Veličina palube može biti dizajniran po želji. Izgradnja palubi je vrlo jednostavan i DIY posao. Međutim, paluba može biti izgrađen unutar svoju malu proračuna od strane ugovaratelja. Vanjski stepenice pružnice su još jedan aspekt koji treba uzeti u obzir, a zgrada palube. Paluba ograde nude sigurnost, kao i definiranje palube i donijeti drugačiji pogled na home eksterijera. Mada drvene palube i ograde palube su vrlo uobičajene, različiti materijal može se koristiti za izgradnju palube. Prah-obložene aluminija, vinil i mnoge druge vrste materijala može se koristiti u izgradnji palube i ograde palube.
Home Eksterijer poboljšanja - Vrata i prozori
Materijal i dizajn vrata i prozore odlučuje o troškovima. Drvena vrata koja savršeno uređeni su skuplji od jednostavnih stakloplastike ili čeličnim vratima. Kada plan za pregradnja home eksterijera, razmislite o Vašem proračunu prvi i ravnoteže vrsti materijala sa eksterijera kuće. Širok izbor prozori su dostupna na tržištu. Elegantan prozora možete promijeniti cijeli izgled vaše kuće. Ali u isto vrijeme svoj proračun za dom izvana poboljšanja treba uzeti u obzir.
Ovo su neke od poboljšanja dom izvana. Preporučljivo je da biste trebali odabrati jedne ideje na vrijeme i provesti isti. Ne zaboravite koristiti kvalitetan materijal, tako da izgradnja stoji dobro za dugo trajanje.

0 comments: