Kose ekstenzije - Kako koristiti

Posted by sorav at 18:50

Sunday 25 September 2011

Kose ekstenzije su umjetni način uključivanja komercijalnih ili umjetne kose s vašim prirodne kose. This postaje nužno, posebno za žene, koji gube kosu abnormalan stopi ili imaju izrazito vidljive ćelav zakrpe. Kosa ekstenzije su prvenstveno iz sintetičke kose ili nekad iz prirodne kose. Oni su obrađeni prije stupanja na tržišta stoga, kosa ekstenzije su dostupni u različitim teksturama i bojama. Pronađite odgovore dolje na sva pitanja vezana za kako koristiti kose ekstenzije.
Sintetičke kose se sastoji od sintetičkih vlakana, kao što su toyokalon, kanekalon, monofilament, poliester, svila i silikona. Sintetička dlaka su jeftiniji od prirodne kose, a time i poželjno ako želite ga koristiti nekoliko puta. Oni su dobili neposlušnu and isprepletene vrlo jednostavno. Sintetičke kose dobiva oštećen jednostavno i ne možete koristiti kao kose proizvode grijanje glačala drugo, oni mogu izgorjeti ili rastopiti. Oni moraju biti opran i održavan, međutim, to će često samo smanjiti njihovu korisnost razdoblje.
Za razliku od, ljudske kose kao što ime sugerira, dolazi od ljudi. Kosa proširenje tržišta uspijeva zbog izvora ljudske kose od Azije, istočne Europe i Indije. Mnogi muškarci i žene brijanje ili smanjiti svoju kosu mršav iznos koji se prikupljaju, obrađuju i prodaju na tržištu od strane dilera.
Kako se prijaviti kosa ekstenzije?
Postoje mnoge vrste kose ekstenzije koje se mogu integrirati s prirodne kose na razne načine. U osnovi, ovisno o Vašim željama, možete se kratko trajanje ekstenzije kose i dugo trajanje kose ekstenzije. Kako ih koristiti? Pa, saznajte u nastavku.
Clip-u kosa ekstenzije, s češlja štakor rep dio kose na stražnjoj strani od jednog uha do drugog i isječak se gornjem dijelu se rastali kose tako da se ne upliću u taj proces. Sad, jednostavno se ekstenzije kosa i ih isječak na mjestu, bilo gdje je potrebno. Isječke iz kose ekstenzije svibanj činiti teškim za upravljanje (tako da isječaka ne skliznuti i proširenje ne smije ispasti.) Dakle, koristiti obje ruke, ili pitati nekoga da pomogne.
Tkanje Ekstenzije kosa; Za primjenu ove metode kose ekstenzije, možete koristiti hair tehnike tkanja. Dio kose na stražnjem dijelu glave s češljem rat rep i isječak se gornjem dijelu. Sada, čine male paralelne sekcije (Također poznat kao cornrows) s lijeva na desno ili u kojoj ikada području potrebno. Korištenje konac i igla, šivati ​​svaka vlas proširenje sa svakim od cornrowed hair sekciji. zapečatiti ih dobro navijanje nit oko nekoliko puta i vezali u čvor.
Ljepilo-u kosa ekstenzije, razmišljajući kako da ljepilo kose ekstenzije? Jednostavno! Za ovu metodu, dio kose na isti način kao što je opisano u gore dvije metode. Sada, izmjeriti duljinu potka malo kratak u odnosu uho do uha udaljenosti. Nanesite ljepilo na potka i ostaviti dok ne postane ljepljiv. Kad se to dogodi, potrebno je proširenje i zalijepiti ga na svoje prirodne kose na jednom otići. Uzmi brigu da potku ne lijepi na vlasište kože. Puhati suho malo do ljepilo suši off ispravno.
Toplina Fusion kosa ekstenzije, dio kose na dijelove kako je navedeno u navedenim metodama. Uzmi tanki vlasi kose i držite kosu proširenje na prirodni pramen kose i spojke za zagrijavanje alat u tom spoju. Budite oprezni da ne uzeti grijanja alat preblizu skalp. Ova metoda će vam morati koristiti mnogo kose ekstenzije jer svako proširenje je priključen na vrlo tanke vlasi prirodne kose.
Od svih navedenih metoda za kosu produžetak, fuzija ugradnja umetaka metoda je najviše tražili nakon jer traju dulje, u rasponu od najmanje tri mjeseca do maksimalno šest mjeseci, ovisno o količini uzeta njegu kose. Kose ekstenzije su dokazali da je blagodat za ljude pate od gubitka kose. Mnogi ljudi, posebno žene, su tvrdili da se osjećaju više samopouzdanja nakon primjene kose ekstenzije. I sada da znate kako koristiti kose ekstenzije, zašto kašnjenja? Idi dobiti kosa ekstenzija koja vam najbolje odgovara u što kraćem roku.

0 comments: