Seasoning Skillet Lijevano željezo

Posted by sorav at 08:50

Tuesday 13 September 2011

Vi nikada ne možete otpustiti neke dobre stare stvari, bez obzira koliko jeftin i visoke tehnologije stvari dolaze gore. Skillet lijevano željezo je dobar primjer za to. Your baka se koristi, tvoja mama je nekad i vi ga koristiti previše. Začin tava lijevanog željeza je ono što daje takvu dugi vijek trajanja. Dakle, svaki kuhati ili kuhanje entuzijasta vrijedan njegove soli, treba znati, kako sezona tava od lijevanog željeza. Ja imam od lijevanog željeza tava dragocjenost, što je ponos mojoj kuhinji. Budući da je Djevica, ja sam jako osjetljiv na sve moje stvari i treba ih se u savršenom redu. So JA je napravio siguran da sam naučio kako se sezona tava od lijevanog željeza, kao i saznati sve velike recepte napravio moguć mimo njega.
Novim ne-zabada tave ne može pružiti isti čak i kuhanje temperature i prirodne ne-ljepljiv premaz koji iskusan lijevanog željeza tava pruža. Mnogi vrhunski kuhari i dalje radije koristiti tava od lijevanog željeza, umjesto ultra moderne kemijski obložene ne pridržavaju posude iz istog razloga. Evo, ja ću vam pokazati na pravi način začin skillet lijevano željezo u kući. Morate sezone često, održavati čak, prirodnih ulja sloja na to da pomagala za kuhanje dobro. Spaljene ili spaljeno izgleda, sa crnom sloj je znak dobro iskusan lijevanog željeza tava. To je vrijedan dodatak na svoj Kuhinjske.
Koraci u začin od lijevanog željeza tava, ovdje je postupni postupak za začinjavanje tava od lijevanog željeza.
1. korak: Uklonite sve ljepila, ambalaže i Očistite ga Temeljito, ako su počevši out s novim lijevanog željeza tava, onda je prvi dio začina uključuje uklanjanja svih naljepnice, površina prljavštine i ljepila iz nje. Zatim očistite sapunom vodom temeljito i zapamtite, da je ovo posljednji put da koristite vodu s njom. Ubuduće, nakon začini, samo će se čistiti sa soli i suha papira. One moraju znati kako to čist tava od lijevanog željeza izbjegavanje vode u proces čišćenja, jer to je to spašava od hrđanja.
2. korak: Priprema Skillet i spremni pećnica, Dalje, zagrijte pećnicu na oko 350 ° F ili više. Nanesite ulje za kuhanje, slaninu mast ili životinjskih masti velikodušno preko tava površine. Primjenjuje se čak i debeli kaput, što je više moguće. Začin tava od lijevanog željeza potrebno puno strpljenja.
Korak 3: Mjesto Skillet u pećnici, mjesto tava unutar peći i topline za oko sat vremena ili tako. Ne uznemirujte se, ako neki miris dima. To je normalno. Ulje smiruje i ispunjava sve pukotine u tava za stvara ravnu površinu, što u konačnici osigurava čak i temperaturu grijanja.
Korak 4: Izvadite i ostavite da se ohladi, izvadite tava mačka željeza iz pećnice i ostavite da se ohladi. Kako tavi hladi, vidjet ćete sjajnih crnih sloja nad tavu površine. Začin tava od lijevanog željeza jednom nije dovoljno. Baš kao berba vina zahtijeva godina kako bi stekli okus, vaš će zahtijevati od lijevanog željeza godina začina, prije nego se bilo blizu, da se može usporediti s vaša baka's prized lijevanog željeza tava. Uvijek očistite površinu tavu nakon korištenja, i očistite ga temeljito. Sjeti se 'ne vode' vladavine, kada ga čisti. Sezona tava, koliko god često možete. To polako će dobiti spaljene crni izgled, to je znak dobro iskusan tava.
Kuhanje nije samo o dobivanju pravo receptima. Također je o korištenju pravo alat za pravi posao te ih održavanje. Moramo svladati ove male trikove od trgovine, kao začin tava od lijevanog željeza, koji ide dug put u izradi Vam veliki kuhar.

0 comments: