Kako to Maknuti Rust Mrlje

Posted by sorav at 19:02

Saturday 24 September 2011

Rđa se formira kao rezultat kemijske reakcije. Zbog toga, hrđe su vrlo tvrdoglava i trebate neke posebne tehnike kako bi ih uklonili. Kada vidimo hrđe mrlje na krpu, tepih presvlake, beton, itd., ona nas čini uznemiriti kao mi osjećamo da mrlju ne može biti uklonjena uopće. Međutim, činjenica je da to nije nemoguć zadatak, iako to zahtijeva neki poseban trud da uklonite mrlje hrđe. Ti bi trebao znati kako to maknuti hrđe jer svaki pogrešan način za čišćenje može dovesti do daljnjeg obezbojenje od obojenih područja.
Kako ukloniti mrlje s odjeće Rust?
Kada vaš odjeća dobiva hrđe jer to dotaknu površinu neke zapušten materijala, onda možete ga oprati deterdžentom u stroj za pranje rublja odmah. To će biti moguće ako se mrlja nije ušao u tkaninu. Nakon pranja, ako ustanovite da mrlja nije izaći, ne koristite suilica njoj kao vrućine kosu tendira napraviti mrlju gori. U ovom slučaju, rabarbara stabljika može se koristiti u svrhu sredstvom za uklanjanje mrlja. Uzmi par stabljika rabarbare i kuhati ih u vodi za 20 do 30 minuta. Procijedite iz stabljika iz vode, a zatim staviti svoju odjeću u vodu, i neka ga potopiti u vodu do najviše mrlje nestaju. Nakon uklanjanja mrlja hrđe, neka ga na suhom u suncu nekoliko minuta prije no što ga oprati u uobičajene metode čišćenja.
Kako ukloniti mrlje od hrđe betona?
Kad bilo površini betona u vašem kuća bojeni rđa, tada morate koristiti nišadorski kiselinu da biste dobili osloboditi mrlje. Uzmi bilo koji plastični kontejner i prelijte dvije šalice vode i jedne četvrtine šalicu nišadorski kiselina u nju. Nikada nemojte sipati kiselinu prvi jer bi moglo biti opasno. Ulijte malo iznos pripremljena kiseloj na zahvaćena područja, pa ćete vidjeti male mjehurići su formirana na površini. Pričekajte pet minuta ili tako i neka kiselina potopiti na betonu. Zatim pročišćavati mrlju uz pomoć kat četkom. Ako ste pronašli ostatke preostale mrlja iza sebe, možete ponovno primijeniti rješenje kiselina sve više ponovno. Nakon što je hrđa mrlja je nestala, isprati čistom vodom. Pobrinite se da ne bi trebalo biti nikakvih tragova na kiseline na površini betona. Nišadorski kiselina je štetna kada je riječ o kontaktu s našim kože, tako da trebate nositi odgovarajuća zaštitna oprema, kad se na ovaj zadatak.
Kako ukloniti mrlje od hrđe tepih?
Radi tepih sredstvom za uklanjanje mrlja, možete koristiti krema za kamenac. Morate se pripremiti debelim zalijepiti miješanjem krema za zubni kamenac s vodom. Primijeniti na tijesto u obliku debeli sloj na mrlju hrđe i neka ga riješiti na površini za pola sata. Then izbrisat iz paste sa vlažnom papirnatim ručnikom ili krpom. Nemojte trljati površinu kao trljanje može oštetiti tkivo tepih. Ocat može djelovati kao prirodni proizvod za čišćenje tepiha. Just sipati ocat na mrlju i ostavite ga stajati na to za par sati. Then blot površinu s vlažnom krpom kako bi uklonili ocat. Neka područje suho i onda koristiti redovito čišćenje tepiha metode kako bi oprati tepih.
Kako ukloniti mrlje od hrđe tkanine?
Najjednostavniji as i najjednostavniji način ukloniti mrlje od rđe tkanina trljanjem hrđe mrlje s limunom. Za to će zahtijevati od pola limuna cut ili neki bocama sok od limuna. Mjesto tkanina na broj bijelih papira ručnici tako da oni mogu uživati ​​u hrđu od tkanine. Nanesite sok od limuna na tkaninu dok se ne dobiva od zasićenih sok od limuna. Zatim ga staviti pod suncem na takav način da papirnate ručnike ostati pod tkanina. Jednom tkanina suho ga opere off na uobičajen način.
Zadaci kako ukloniti hrđu mrlje će biti puno lakše za vas, ako ne dopuštaju da ostanu mrlje na tkanina za duže vrijeme. Pokušajte ukloniti ih čim ih otkriti.

0 comments: