Fiksiranje stroj za pranje rublja - Kako to Škripac stroj za pranje rublja

Posted by sorav at 04:50

Thursday 1 December 2011

Učvršćivanje vaš stroj za pranje rublja nije tako teško i rizično, kao i drugih elektroničkih kućanskih aparata. Jednostavno možete popraviti manje za pranje rublja problema bez uzimanja bilo kakvih stručnu pomoć. Vi samo trebate znati nekoliko stvari o njegovih radnih i mehanizam. Neradna stroj za pranje rublja mogu početi raditi s nekim male prilagodbe, međutim, složeniji problemi trebaju biti obrađene od strane stručne osobe. Pokušajte popravljajući stroj za pranje rublja, ako se može dijagnosticirati problem ispravno.
Kako to Škripac Stroj za pranje rublja?
Fiksiranje stroj za pranje rublja može biti učinjeno s nekim manjim prilagodbama. These manje prilagodbe spasiti oboje, vaše vrijeme, kao i novac. Let's vidjeti neki zajednički stroj za pranje rublja pritužbe i njihova rješenja. Pobrinite se da opskrbe električnom energijom na stroj isključen, a opskrba vodom je osiguran, prije početka kako bi riješili problem u stroj za pranje rublja.
Moj stroj za pranje rublja ne radi, provjerite postoji li odgovarajuće vode u stroj, ili ako se kabel za napajanje nije isključen. Pored toga, perilica rublja možda neće raditi zbog preopterećen motor uzrok sigurnosti zatvorena. To može biti čvrst mimo pritiskom na reset tipku na kontrolnoj ploči. Neispravan pumpa za vodu, brojilo prekidač, poklopac sklopke ili izvanbilančne parametar također uzrokuje stroj prestati s radom. U tom slučaju, ove sklopke treba provjeriti i zamijeniti, ako je potrebno. Ako postoji neki problem u motoru obvezujuća, trebate dobiti to popraviti od strane servisa.
Osigurač moj stroj za pranje rublja puše, problemi se odnose na osigurač-puhanje se mogu pojaviti, zbog neispravan motor, za koji morate uzeti stručnu pomoć. Pretjerano korištenje deterdženta također može rezultirati u pregorio osigurač. Rješenje je da se smanji upotreba deterdženta. Preopterećen stroj ili neispravan preopterećenja motora zaštitnik također uzrokuje isti problem, za koje trebate ili smanjiti opterećenje ili možda morati zamijeniti opterećenje zaštitnik.
Moj Perilica vibrira "ili" trese "previše; Prekomjerna potresanje stroj za pranje rublja može biti rezultat nepropisno postavljene stroja. Stroj za pranje rublja treba čuvati u razini s površinom poda. Neispravan kadom, labav kada vijaka ili neuravnotežen kade će također uzrokovati stroj za vibrirati pretjerano. Oštećeni križ braće ili labave podrška može rezultirati vibracije, u tom slučaju, trebat će vam stručnu pomoć za škripac to.
Postoji prodora vode u mom stroj za pranje rublja, vodu s stroj za pranje rublja curenja, zbog labave vijke, labav veze ili pumpa impeler. U takvim slučajevima, trebate provjeriti i pritegnuti sve vijke, pumpa rotori ili veze, zbog čega je voda curi. Provjerite neispravne brtva poklopca, neispravan ispunite čabar, mana pumpa brtve i zamijenite ih ako je potrebno. If neispravan crijevo veze su uzrok prodora vode, oni bi trebao biti zamijenjen na najranije.
Moj stroj za pranje rublja kadica ispunja na pogrešnom ciklusa; Ako je vaš stroj za pranje rublja kada ispunjava u krivu ciklusa, dobiti razina vode prebaciti provjereni od strane profesionalne i ga zamijeniti, ako se utvrdi neispravan. Ostali čimbenici koji mogu uzrokovati ovaj problem se razina vode solenoid ventili. Možete ga provjeriti na vlastite i dobiti ga zamijeniti, ako to ne radi. Provjerite i očistiti pumpe ventil redovito. Ponekad, to kvarovi zbog vode i drugih taloženja i uzrokuje kade ispuniti u krivu ciklusa.
Pogledajte upute za upotrebu. Pročitajte sve 'Kako popraviti stroj za pranje rublja' savjete i upute iz priručnik. Fiksiranje jedan perilica rublja također uključuje i fiksiranje mnogo složenih komponenti stroja, kao i motor. Bolje je ako su obrađene od strane stručne osobe. Pobrinite se da slijedite sve upute opće sigurnosti, a radiš DIY stroj za pranje rublja popravak.
Postoje mnogi čimbenici povezani s pravilan rad bilo kojeg mehanizma. Kvar može dovesti do propasti cijelog radnog mehanizma. Ne pokušavajte popraviti stroj za pranje rublja, bez razumijevanja mehanizma stroj prvi. Popravljajući stroj za pranje rublja u pogrešnom smjeru, samo završit će u goroj situaciji. U tome slučaju, to bi moglo biti bolje nazvati za uslugu inženjer i uštedjeti vaše vrijeme i stroja!

0 comments: