Uklanjanje ogrebotina od stakla

Posted by sorav at 19:10

Tuesday 27 December 2011

Postoji svibanj biti vrijeme kada se iznenada primijetite ogrebotine na površinu stakla vašeg kava stol i užasnuti s njom. Možete pokušati otkriti uzrok. Nema koristi razmišljati što je uzrokovalo da se pojavi ispočetka, jer morate pronaći put da biste dobili osloboditi od njega što prije. Vi znate da imaju staklo popraviti profesionalci ili u potpunosti zamijeniti to može biti skupo. Stoga je bolje ako pronaći način za uklanjanje ogrebotina od stakla sebe.
Prije nego što raditi na uklanjanju ogrebotina od stakla sebe, morate provjeriti da li je duboka ogrebotina, ili površno jedan. Pokreni prst nokat uz ispočetka, ako ga dobiva zaglavi, onda ispočetka je dubok jedan i ne može popraviti kod kuće. Morat ćete uzeti pomoć profesionalnog ukloniti duboke ogrebotine. Površna ili svjetlo ogrebotine mogu se lako ukloniti iz površinu stakla. Ako se pitate kako popraviti izgreben staklo?, Ne brini, postoje načini za uklanjanje ogrebotina sa staklene površine. Neka nas imaju pogled na njih detaljno.
Stvari potrebne za uklanjanje ogrebotina od stakla, zlatar je ruž, Vuna, amonijaka, vode, rukavice, zaštitne naočale, tu su i razne druge stvari koje se mogu koristiti kao zamjena za gore dane uvjete. Izbjeljivanje pastu ili poliranje spoj može se koristiti umjesto juvelir Rouge. Čak možete koristiti električni međuspremnik za poliranje površine stakla. Ne smijete zaboraviti staviti na zaštitnu opremu prije nego što započnete svoj posao.
Kako ukloniti ogrebotine sa stakla
Ako radite na vrhu stakleni stol, to je bolje ukloniti staklo i stavite na vodoravnu površinu, prije početka svog rada. Juvelir ruž je vrlo korisna u uklanjanju ogrebotina od stakla. Uzmite neke juvelir ruž na vune i poliranje ogrebotina u kružnim pokretima. Nemojte stavljati bilo kakav pritisak na staklo ili ste svibanj kraj gore pucanje ili lomljenje. Nakon nekoliko minuta očistili Rouge da vidi da li je ispočetka je ozdravio. Sada neki mix amonijaka s vodom. Pobrinite se da koristite zaštitne rukavice i zaštitne naočale, dok rukovanje amonijak. Očistite površinu s ovom mješavinom i kasnije, osušite ručnikom.
Druge metode za uklanjanje ogrebotina sa staklom; Pored ove metode, također možete koristiti za poliranje spojeva kao što su Brasso, ukloniti ogrebotine sa stakla. Trebate samo stavite nekoliko kapi Brasso na platno, a koža na ogrebotine u kružnim način. Čak i ako ne ukloniti ogrebotine u potpunosti, to će sigurno pomoći u izradi ogrebotina manje vidljive. ; Također možete dobiti proizvodi za čišćenje izravno od proizvođača, koje su dostupne za uklanjanje ogrebotina od stakla. To je vrlo potrebno da slijedite upute koje ste dobili s njima, ako ste koristeći bilo koji od tih proizvoda za čišćenje. , Bolje je uzeti što više preventivnih mjera što je više moguće kako bi se izbjeglo grebanje po staklu. Možete misliti koristeći tablice tepiha na blagovaona stol bi izbjegli ogrebotine. Unatoč poduzimati mjere predostrožnosti, ako se još uvijek naći ogrebotine na staklu, ne biste trebali brinuti. Samo slijedite gore navedene metode uklanjanja ogrebotina od stakla, kako bi se vratiti izvorne ljepote stakla.

0 comments: