Home Hair Izbjeljivanje

Posted by sorav at 08:28

Friday 23 December 2011

Koncept koji ima izazvala promiješati u kozmetičkoj svijetu, sušilo izbjeljivanje je kemijski proces koji se koristi za olakšaj kose. Dok je moguće da se vaše kose bijeljeni profesionalno, kuće hair izbjeljivanje je ekonomičan i sigurno način uzimajući da plavokosa izgled. Se koristi za isticanje kosu i poboljšanje značajki i osobnosti. Normalni boju kose vlakana je zbog prisutnosti melanin pigmenata, koji prirodno su proizvedena u kose mahuna po melanocite stanice, u raste ili anagen faza. Uz primjenu bjelila, normalno melanin prisutna u vlakno kose oksidira u bezbojan spoj. Najpopularniji razlog za izbjeljivanje kose je da se pravi neutralna, pepela ili platina plava kosa. Osnovu o tome tamne svoje prirodne kose je je boje nakon izbjeljivanje kose može u rasponu od zapušten narančaste do svijetlo žuta. Međutim važno je držati na umu da kosa izbjeljivač sadrži štetne kemikalije poput hydroquinine, Kojić kiselina i amonijaka što može izazvati vlasište irritation i rashes, ako ne koristi ispravno. Zbog toga je važno znati o tome kako izbjeljivač kosu kod kuće, bez nanošenja štete na njega.
Izbjeljivanje kose kod kuće
Za kosu bijeljenje developer s oksidacijskih sredstava kao što su hidrogen peroksid se koristi. The alkalizing agent spaja s vodikovim peroksidom i raspršuje u korteksu (u sredini) od kose vratilo, gdje se razgrađuju melanina odgovoran za boju i zamjenjuje sve nijansiranje agent ima koristi. Možete koristiti pohraniti bjeljenje kit koji sadrži bjelilo u prahu obliku i developer (vodikov peroksid) koji se dodaje aktivirati sijeva proces.
Za pripremu smjese pročitati upute napisan na kit. Na temelju mjerenja u kit, dodajte peroksid na bjelilo malo na vrijeme, miješanja, a squishing the kvržice van. Pobrinite da dosljednost smjesa je niti previše runny niti suviše debeo.
Za primjenu bjelilo na kosu, nositi plastične rukavica i kravata ručnik na vrat. Now odjeljak kosu pomoću male isječke claw kose. Za izbjeljivanje kose, uklonite isječak iz jednog dijela i koristiti četkicu pod uvjetom da s kit da se bojite bjelilo ravnomjerno na kosu. Clip odjeljak jedanput je to učinjeno. Nakon svim dijelovima su obložene, mjesto tuš kapu preko kose i koristeći toplu kosu toplom tuš kapa. To će pomoći kosu dye razviti više brzo.
Ostavite na bjelilo za 20 minuta ili kao navedeno u uputama i zatim isprati. Nakon ispiranja s bjelilo operite kosu blagim šamponom, za uklanjanje svih tragova kemikalija. As izbjeljivanje možete suhu kosu, koristite dobar omekšivač hair kvalitete za moisturize kosu.
Dok će plavokosa can be zabavno, tu neke riječi oprez morate držati na umu. Važno je zapamtiti da kosa izbjeljivač je otrovan, tako, držati izbjeljivač podalje od oči, nos i usta. Također, ako imate kosu koja je kemijska ravnanje, permed, ili nedavno obojena ne biste trebali koristiti izbjeljivač, kao ovaj trajno svibanj uništiti kose osovine vodeći do gubitka kose.
Početna lijekova za izbjeljivanje Hair
Zbog opora kemikalije, ponovio izbjeljivanje može dovesti do razjeden kose koja izgleda dosadan i ima puno split završava. Ovo je zašto ljudi su se opredjeljuju za prirodne kose bijeljenje metoda olakšaj kosu.
Limunovog soka: Jedan od najpopularnijih prirodnih lijekova je korištenje limunovog soka. Za izbjeljivanje kose, mix 2 tbsp sok s otprilike 6 tbsp vode i utrljajte na svoj suhu kosu. Isperite temeljito nakon par sati.
Čaj: upotreba čaj može ići dug put u izbjeljivanje kose na vaše vlasište. Strme čaj u vrućoj vodi i neka ga ohladi malo. Trljati se na suhu kosu i isperite poslije nekoliko sati.
Cvijeća: Određeni cvjetovi, kao što chamomile se također može koristiti za munja kosu. Just kuhati cvijeće u vodu za sat. Nakon što se ohladi, procijediti u smjesu i isprati kosu s rješenjem.
Možete koristiti bilo od ovih učinkovit home lijekova za bijeljenje kose. Ipak, ako želite koristiti izbjeljivanje proizvode, a zatim provjerite da ste dobili poznati proizvod i izvršiti patch test da provjerite za alergije. Najbolja i obično najsigurnije put da biste dobili pravo bojanje kose Ideja je da potraže stručnu pomoć za napraviti posao.

0 comments: