Poplava vode oštećenja restauracija

Posted by sorav at 13:34

Friday 23 December 2011

Poplava vode uzrokuje ozbiljne probleme i vode oštećenja restauracija je vrlo ozbiljan problem. Međutim, važno početi vode štetu čist up čim to moguće, izbjegavati kalupe i plijesni from stana u. Uglavnom, gljivica i plijesni na različite stvari je jedan od glavnih od poplava vode oštećenja, prouzročio zbog uragana, poplave ili jedan grmljavina. Sušenje mjesto što je prije moguće je jedino rješenje kako bi se izbjeglo daljnje povećanje u njihovom rastu. Evo nekoliko savjeta o vodama štete restauracije.
Stvari Potrebno za poplavne vode oštećenja restauracija
Ovo je lista toga, koji će vam trebati za vodu štete obnovu.
Niske temperature odvlaživači, Pročistači zraka, zraka sterilizatora, Vapor pare: "Ovo su stvari koje će zahtijevati da suho mokro područje i očistite ga. After poplavama ovih strojeva će vam pomoći da suho stvari u kući i smanjiti šanse napada mikroorganizama na kuću. Nakon što uđe u kuću, ovdje su neki od savjeta za čišćenje vode štetu.
Savjeti o katastrofa obnovi
Prva i najvažnija stvar za učiniti pri ulasku u kuću da provjeri da li je voda unutar kuće. Ukoliko postoji stajaće vode unutar kuće, preporuča se nositi gumene čizme i rukavice. Isto tako, pobrinite se da struktura vaše kuće je sigurna i nema nikakvog oštrim ili rubova koji mogu izazvati ozljede dok čišćenje vode štetu. , Sljedeća važna stvar za učiniti je da isključite struju preko glavne sklopke u kući. Ne dirati ništa prije isključivanja struje. Nakon što isključite struju, pobrinite se da suhe električne kabele koji su viši od tla. ; Sljedeća stvar je da kuhati sve pitke vode prije pijenja. Ili, koristite sustav za pročišćavanje vode filter za vodu. Nakon prirodne katastrofe, jedna od prijetnja koja je u onečišćene vode. , Važno je da se ne drže ništa što je oštećena kao tepih, knjige, fotografije, hrana i ostale stvari u kući. ; Očistite kanalizacije s vodom i koristite maske, dok ste čišćenje ništa, kao što su stvari developed gljivice i bakterije. Nakon čišćenja, sušenja je važna stvar. Jela u kuhinju mora biti očišćen u perilice (s toplom vodom). , Očistite i osušite površine ormare, podruma i podova. Uz pomoć dehumidifier, suho mokro područjima. Također, čistač pare pare se koristi za dezinfekciju kuće. ; Voda štete ispuna obuhvaća provjeru tvrdo namještaja. Drvo se lako hvata gljivica i plijesni, tako da mora biti ili očistiti ispravno ili odbačen odmah. Saznajte više o plijesni uklanjanje. , Provjerite za vodovod i električni sustavi u kući. Ako se ti sustavi ne rade ispravno, oni moraju biti popravljen najranije. ; Zdravstvene rizike nakon poplave su tuberkuloza, upala pluća i gripa. A tih bolesti širi vrlo brzo u tom razdoblju, kao i atmosfera je povoljna za razvoj ovih infekcija. ; Ovo su neki od savjeta za čišćenje kuće i čuvanje vaše obitelji sigurno i zaštićeno oblik bolesti. To su radnje koje treba poduzeti za štete od poplava vode restauracije.

0 comments: