Biranje pravog Boja kose

Posted by sorav at 16:31

Friday 16 December 2011

Uz elegantan frizuru, pravo boja kose također doprinosi u stvaranju utjecaj za promatrača. Ako razmišljate bivanja avanturističkog i žele sportu funky boja kose, naći ćete različitim bojama odabrati iz, desno iz prirodnih bakra ili plavuša boja kako svijetle ružičastim ili crvene bojama. Ali odabiru pravo boja kose nije jednostavan zadatak. Morate uzeti razni faktori u obzir prije bojanje kose, prvi zabrinutost u tome da je boja trebala bi odgovarati vašoj koži ton i oči. Dakle, ono što boje kose je pravo rješenje za vašu kožu ton? Postoji nekoliko boja kose ideje da se može odlučiti from a odlučujući u boji kose.
Boja kose je dostupan u tri osnovne vrste, stalni, polutrajna i privremena. Stalna boja kose zapravo mijenja pigment kose i stoga traje duže. Polu-trajna boja hiar uglavnom se koristi za highlighting kose, a privremeni boju kose traje samo dan ili dva. Pri odabiru pravo boja kose transformirati vaš sijede kose u prirodne boje, preporuča se da ide za trajna boja kao što traje duže. Neke boje su posebno napravljene na boje i pokriti sijede kose.
Odabir Boja kose
Pri odabiru pravo boju kose, najjednostavniji savjet slijediti je da boju kose trebao biti jedan nijansu tamnije nego vašu kožu boju. Evo nekoliko bojanje kose ideje, na temelju vaših ton kože, koja će vam pomoći u odabiru pravo boja kose. ; Pale Light Colored Skin: Gotovo sve boje su pogodne za ovu vrstu kože ton. Izbjegavajte korištenje crvene kose boji ako ton vaše kože je pinkish. Također, ljudi sa žute boje kože ne mora ići za narančasti ili zlatne boje kose. Zlatna, karamela nijanse će izgledati najbolje. ; Srednje boji kože: Zlatna smeđa, kesten, mahagonij, jasen smeđa, ili boje meda boja kose najbolje će nadopuniti medij u boji kože tonove poput smeđe ili bakrene boje. ; Dark boji kože: Ako imate tamnu kožu ton, možete se odlučiti za crne, tamno smeđe, ili tamnocrvena boja kose. Ove boje kose također će odgovarati maslina ton kože. ; Ako razmišljate o odabiru pravo boja kose, možete ići na boju koja se podudara s vaše kose ili očiju. Brown je boja kose koji odgovara skoro svim tipovima kože tonove. Vi samo morate odabrati nijansu koja će najbolje odgovarati vašoj koži ton, ili očima. Crvena boja privlači puno pažnje i odgovara gotovo svim ljudima.
Savjeti za odabir boja kose, jedna stvar morate zapamtiti je da nikad ne koristite boju kose mimo pravedan koji se odnose na sliku. Te bi trebao konzultirati svog stilista kose na pojasnite da li boje zaista, odgovarat će vašoj koži ton. ; Primjena izrazito svijetle ili tamne boje kose od vašeg prirodnog hlada može rezultirati u vrlo lošem izgled. Dakle, nije preporučljivo za svakoga da se odluče za plavu boju kose. ; Morate koristiti samo najbolje ili standardne proizvode. Ne idite za one jeftinije kao oni svibanj biti štetni za vaše kose. To vrijedi i za boju kose proizvode za održavanje. , To je uvijek najbolje da ide za svoju prirodnu boju kose za vašu kožu ton. Ovaj put, nećete završiti trošenja puno održava boju kose. ; Nije preporučljivo da se prebaci s dva starkly različitih boja kose jer uvelike mogu oštetiti kosu. Trebali bi se također ne boje kosu vrlo često. ; Pazi za toplo ili hladno boje boja kose karata na frizer i odaberite kosu boje u skladu s njime. , Kada bojanje kod kuće, trebali pročitati cijelu upute prije nanošenja boje. Uvijek je poželjno uzeti pomoć stručnjaka pri odabiru pravo boja kose. Nakon odabira boja kose, slijedite bojanje kose savjete i tehnike osigurati da ste dobili izgled ste htjeli. Promjena boje kose, ako je učinio ispravno, može biti mnogo zabave.

0 comments: