Nož Oštrenje Upute

Posted by sorav at 20:06

Saturday, 10 December 2011

Nož mora biti uredno održavan za optimalno iskorištavanje, a jedan od najvažniji aspekt održavanja oštrenja. Noževi može se izoštriti brušenjem rub ili na tvrdu površinu ili grube površine s mekom tvrdih čestica na njega. Najčešće greške ljudi počini when oštrenje noža odlaze rubu kutova nekontrolirano, nije se mogao uspostaviti novi ruba ili ostavljajući rub u grubo države. Slijedeći ove pokušao i testirani nož oštrenje upute mogu osigurati vam nož s britva-oštar rub.
Nož Oštrenje upute; noževa u uporabi i danas, su izrađeni od nehrđajućeg čelika, koji se može održati oštar rub za dugo vremena, kada su pravilno izoštreni. Za nož oštrenje možete koristiti razne nož oštrenje alata dostupni na tržištu, najviše željena one se sharpeners, sadrži grube površine dioničko uklanjanja, tvrdi kamen s keramičkim abrazivnim završnu obradu površine. Budući da je teže nego čelik, keramičke materijale odsjeći čelika na rubu noža. Iako možete također koristiti tvrdi kamen za napraviti ovaj zadatak, koristeći to će zahtijevati više fizičkog napora u vaše ime. Ukoliko namjeravate kupiti oštrenje sustav, možete se odlučiti za sustav pruža mehanizam rubu vodič. Nož oštrenja tehnike potrebno je dobro percepcije o kutova, u takvim slučajevima mehanizam rub vodič može biti od velike pomoći.
Nož Oštrenje na čeliku, a noža se također može izoštriti pomoću brušenje čelika, od kaljenog cilindrični štap izrađen od čelika. Stavite pile u vrh od čelične šipke, približno pod kutom od 20 stupnjeva i povucite nož dolje, preko čelične šipke, pazeći da pokrenete pune dužine noža uz čelika. Premještanje nož u sličan način, na leđima od čelika, s ciljem da izoštri na drugu stranu oštrice. Ponovite ovaj postupak za nekoliko puta. Brzina na kojima se izvršava nož uz čelika, ne igraju važnu ulogu u oštrenje, tako zadržati stabilan brzinu, i pobrinite se da ne ozlijediti sebe u procesu. Kao nazubljen nož sliči vidio, to čak može smanjiti ako to postane dosadno. Ali ovi rezovi su ne tako glatko. In nazubljenim nožem oštrenje, svaki zarez mora odvojeno se izoštriti, a time i honanje steel dokazuje da se idealan alat za oštrenje.
Nož Oštrenje on Stone, u nekim slučajevima, na rubu noža postaje dosadan zbog stalne upotrebe, i prekomjerne izoštravanje na čeliku. U tom slučaju možete koristiti kamen, kao što su dijamantni brusni kamen, kako bi pooštriti nož. Će zahtijevati oko 30 do 40 udara naoštriš nož, ovisno o veličini i nož tupost ruba. Ovisno o tome kako oštre želite nož da se, možete odabrati kut za oštrenje. Plića kut zaposlenih, oštriji će biti rub. Pod kutom od 20 stupnja do 30 stupnjeva je idealan kut noža oštrenje. Možete odlučiti kut nakon uzimanja u obzir svrha zbog koje je nož će biti potrebno. Nedostatak oštar rub sječiva, je njegova tendencija gubiti prije. Ponekad, postaje teško za vas da zadrži stabilan kut kontinuirano, u takvoj situaciji možete uzeti pomoć mehaničkog brusilica.
Noževi su korišteni kao alat, oružje, kao i vjerskih simbola od davnina. Primitivni muškarac se koriste kao lovački nož alata, dok su i danas koristi povećane mnogo nabora, u rasponu od kuhinje noževi za švicarske vojske noževe. Tijekom godina, upotreba noža upravo je povećan, i tako su se nož oštrenja tehnike. Razvoj u oštrenje nož tehnika je jedna od najvažnijih aspekt nož za održavanje, s obzirom da se najvažnije svojstvo nož je njegova oštrina.

0 comments: