Pro Bono razvod Odvjetnici

Posted by sorav at 12:23

Monday 26 December 2011

Razvod braka sama po sebi je messy afera. Svakako želi da biste dobili Internet pravo, što se tiče pravnog aspekta to na nju odnosi. Međutim, plaćati za razvod odvjetnik nije moguće za svakoga. Ovdje je gdje pro bono odvjetnika dolaze u igru. Pro bono razvod odvjetnik je onaj koji se bori razvod slučaj besplatno. Takav odvjetnik ne može specijalizirati u slučajevima razvoda. Međutim, on može pružati pravne usluge u razvodu bez troškova za pojedince ili dobrotvorne organizacije.
Zašto raditi pro bono?; Prema etičkim pravilima američke odvjetničke komore, svaki odvjetnik je preporučljivo izdvojiti 50 sati pro bono servis svake godine. Neki pojedinih država Bar udruga može zatražiti svoje odvjetnike da se stavi u manjoj sati pro bono usluge. Osim ispunjenja etičku obvezu, pro bono slučajevi omogućiti odvjetnicima da steknu iskustvo u polju, osim one u kojoj se specijalizirati. Primjerice, kazneni odvjetnik zakon može djelovati kao razvod pro bono odvjetnika koji će dodati na svoj portfolio. Međutim, potrebu da djeluju kao pro bono odvjetnik također može biti apsolutno izvan nesebična interesa. Čak i vrlo iskusni odvjetnici zauzimaju slučajeva besplatno u istom području koje se specijalizirati, u slučaju da mislite da je predmet izazovan i zanimljiv. Ili ponekad, to bi mogao biti strogo altruistični nagib pomoći financijski invaliditetom pojedincima ili onima koji su položili off ili nisu u mogućnosti zadovoljiti uobičajene pravne pristojbe. Neki odvjetnici zauzimaju pro bono slučajevi, ako oni smatraju da je uzimanje gore slučajeva bio bi u većoj dobro zajednice.
Znači li to da bilo tko i svatko može koristiti usluge razvoda pro bono odvjetnika? Odgovor na ovo pitanje je veliko NE. Treba da zaslužujete pro bono usluge. To tražite kvalificirati na osnovu svog imovnog stanja, ili neke druge invalidnosti, da bi mogli koristiti pro bono pravne usluge. Ovi kriteriji opet ovisi na one propisane zakonima vlastite države žive. Drugi zajednički kriteriji, koji može ovlastiti jedan za pro bono usluge je zlostavljanje u braku. Bilo da je fizička, verbalna, seksualno ili čak i ako se radi o jednom djeci, zlostavljanje bilo kojeg oblika može pomoći jednom kvalificirati za to što je pro bono razvod odvjetnik u borbi protiv slučaj. Međutim, treba osigurati dokaz o takvim zlostavljanja.
Kako pronaći razvod pro bono odvjetnika?; Pronalaženje pro bono razvesti advokata može biti težak zadatak, kao i većina odvjetnika borbe pro bono slučajevi ne sami reklamirati. Jedan od načina da pronađete odvjetnika pro bono je nazvati opće prakse odvjetnika u jednoj županiji i provjeriti da li su uzimanje gore pro bono slučajevi. One također mogu kontaktirati države odvjetničke komore pronaći ako postoje pro bono razvod odvjetnika da se njegov slučaj. Neke tvrtke imaju pro bono odvjetnika ili imaju pro bono koordinatora brinuti o takvim slučajevima. Provjerite s tim organizacijama i tvrtkama i vidjeti ako ispunjavaju kriterije da bi ostvario pravo za pravne usluge, besplatno ili po nižoj cijeni. Pitajte prijatelje i obitelji o pravnike koji su spremni ponuditi pro bono usluge. Uvijek je poželjno da traže reference ljudi koji znaju, kao pravnici, tako da ste sigurni da je, unatoč rade na nikakav ili niže naknade, razvoda pro bono odvjetnik će obraditi Vaš slučaj efikasno.
Vrlo je važno da imaju učinkovit razvod odvjetnik. Unatoč svim prednostima vlasništvo odvjetnik bori tvom slučaju besplatno, zapošljavaju pro bono odvjetnik nije potpuno jedna ružičasta slika. Postoje zamke povezane s njom da treba biti oprezan. Mnogo puta, pro bono odvjetnika razvodu nemaju dovoljno iskustva u rukovanju razvesti slučajevima koji se ne mogu svoje područje stručnosti. To je najbolje učiniti u vašim istraživanjima i razgovarati s nekoliko pro bono odvjetnika, ako to bude moguće, prije nego što su sigurni da želite određeni pro bono odvjetnik. Savjetujte se s prijateljima i obitelji ili onih koji mogu dati reference o razvodu pro bono odvjetnik vi razmišljate. Najbolja pomoć koje možete učiniti za sebe jest prikupiti što više informacija o zakonima u vezi razvoda, kao što možete. To osigurava da niste apsolutno ovisi o vašem razvod odvjetnik.

0 comments: