Prirodni travnjak Gnojiva

Posted by sorav at 04:03

Tuesday 27 December 2011

Svaka biljka treba hranjive tvari za zdrav rast i isto vrijedi i za travu u travnjacima. Za razliku od drugih biljaka, sve vrste trava, uključujući travnjak trava, gube nutrients uslijed uobičajenog trošenja i habanja uzrokovana ljudskim ili životinjskim aktivnosti. Osim toga, košenje također uzrokuje neke štete na biljke. To se mora kompenzirati dodavanjem dovoljne količine gnojiva. Dakle, hranjenje je od vitalnog značaja u održavanju travnjaka, Ali, trebali biste biti oprezni dok odabirom pravo travnjak gnojivo, jer to može uzrokovati štetu na svoju djecu. Također bi trebao biti ljubimac siguran gnojivo travnjaku, a ne bi trebao biti štetni za okoliš, kao dobro.
Prednosti Prirodne Travnjaci gnojiva
Kao iu bilo kojeg drugog područja, travnjak skrb također je imbibed duh od 'Go Green' kampanji. Iako, postoji toliko mnogo komercijalnih preparata dostupni na tržištu, sve više i više ljudi okreće se prirodnim travnjak gnojiva, koji su bez kemikalija. Te kemikalije, naći u konvencionalnim gnojivima, može uzrokovati štetu na svaki živi organizam koji komunicira s njom. Isto se događa s mikrobi u tlu, koja je potrebna za zdrav rast biljke. Ti mikrobi pomoći u pružanju hranjive biljke. Oni imaju aktivnu ulogu u razbijanje dolje prehrana u tlu, na oblik koji je pogodan za apsorpciju biljke. These mikroskopski organizmi također poduzeti funkciju aeraciju tla, čime se smanjuje šanse za napad štetočina i bolesti u biljaka. Ukratko, prirodna gnojiva travnjak ne uzrokuju štetu tih mikroba, te u isto vrijeme, dodajte hranjivih tvari u tlu, na taj način poboljšava zdravstveno stanje biljaka.
Prirodni travnjak Gnojiva
Postoje mnogi prirodni proizvodi, kao što su alge, ribe ekstrakt, gnoja i komposta proizvoda, koje su koristi kao prirodni travnjak gnojiva. Najčešći one su alge, rakovi školjke i ribe emulzija. Riba emulzija je jedan od najpopularnijih prirodni travnjak gnojiva, koji je napravljen od dijelova ribe, bogat izvor elemenata u tragovima potrebnih za zdrav rast biljaka. Uz dodavanjem hranjiva u tlo, rakovi školjke su također korisne u deratizacije. Alge ekstrakti pomažu u rastu biljaka, a također pomoći u cvatu. One sadrže više od šezdeset nutrients i mnoge aminokiseline koje ga čine dobro prirodno gnojivo travnjak. Možete kupiti bilo koji od ovih prirodnih travnjaka gnojiva s gore navedene sastojke.
S pojavom novije tehnologije, primjena prirodnih travnjaka gnojiva je također napravio mnogo jednostavniji. Ranije verzije su se primjenjuju na tlo poput sjemenki, no najnovija prirodna tekućina travnjak mineralna gnojiva mogu biti poprskan preko sprej posudama. Ako ste zbunjeni nad kada primijeniti gnojivo travnjaku, onda je najbolje vrijeme je tople klime, što ga čini lakšim za mikrobe razbiti hranjivim tvarima. Jedan od nedostataka prirodnog gnojiva travnjak jest da su neki od njih su vrlo skupo. Ovaj problem se može rješavati po domaće travnjak gnojiva, koja može biti lako s kućanskih predmeta. Jedan od takvih gnojiva is kompost, izrađena od razgradnje biljnih tvari i otpada kuhinjom, ali dok koristite kompost, pobrinite se da su neki izvor proteina je uključen. A prirodni travnjak gnojivo smatra se najbolje gnojivo za travnjak, ako se primjenjuje u idealnim situacijama i na nesrazmjeran. Prema nekim istraživanjima, poput gnojiva su daleko učinkovitiji od konvencionalnih one u većini situacija. Ako ne koristite prirodni travnjak gnojivo u sadašnjosti, to je vrijeme ste mislili na prijelaz na jedan.

0 comments: