Ideje za šišanje duge kose

Posted by sorav at 06:06

Monday 19 December 2011

Rapunzel spusti joj kosu da bude spašen po fer princ! Ova priča seže u dane kraljeva, kraljica, princ šarmantan i lijepe princeze. Možda nekoliko stvari ne može promijeniti čak i do danas. Postoje mnoge žene koje vole da nose svoje hair dugo i elegantno, tako! Duga kosa može zahtijevati održavanje i hrpe za njegu kose s vaše strane, ali ljepotu duge kose je vidio osobito kada je stil pravo. Kose i modni trendovi mogu varirati i promijeniti s vremena na vrijeme, međutim, duga kosa nikad ne može izaći iz mode. Nakon što je svoje duge kose svibanj ne uvijek biti idealan izbor za pogledati glamurozno. Treba raditi na različitim frizura će odgovarati lice oblika skladu s tim. Let's uzeti brzo pogledati neki frizuru ideje za dugu kosu.
Ideje za šišanje Long kose:
Duga kosa to je izgleda vrlo uvijen sassy sportu za svaku prigodu. Svjetlo valovita frizuru odijela žene s nešto širim oblik lica. Postoji mnogo načina na koji žene mogu stil duge brave na ovaj način. Za svjetlo valovita kosa, evo što možete učiniti: operite kosu i nanesite volumen pobuđivač. Slijedite ovaj sa udarac-za kosu i češalj kose na jednu stranu. Uz pomoć curling željeza, rotor rubove te ih pin s jedne strane, iza uha. The lagano uvijen vlasi kose pada nježno diljem lica će dodati ženstvenost u cijeli izgled.
Ako još uvijek želite dodati još kovrče ili valove, dodajte različite slojeve za kosu. These dužina kose bi vam pomoći da okvir valove oko lica. To će odgovarati žena sa srcem u obliku lica. Ovdje je ono što trebate učiniti: Dio kose iz centra i isfenirati mokru kosu. Koristite kist veslo. Veslo četka je korisno za stvaranje valova. Zatim, primjenjuju se neki iznos za styling gela na kraćim slojevima te ih curl prema unutarnjoj strani. Ako želite za još curlier izgled, možete odlučiti za trajnu kosu više načina. Postoje različite vrste perms, možete odabrati od do vijoriti svoj dugo brave.
Duga ravnu kosu oduvijek u modi. Popularnost slavna osoba sedu hairstyles samo povećava svake godine! Možete zadržati prvi sloj do ramena duljinu. Takva frizura ramena duljine odijelo žena sa srcem ili ovalni oblik lica. Neka protok sloja backside lagano sobom. Ako nemate prirodno ravno dugu kosu, možete izravnati kose u bilo frizerski salon. A ako još želimo dodati element od interesa za dugu, ravnu kosu, dodajte malo pramenast šiške. Postoji mnogo različitih vrsta šiške koje odgovaraju različitim hair teksture. Konzultirajte svog stilist kosu da pronaći onaj koji je pogodan za vaše kose i oblik lica.
Morski vranac hairstyles su također idealan opciju za žene s duge kose. To odgovara svim licu vrsta. To su pogodni za dame koji ne žele provesti duge sate stylinga njihove kose. Morski vranac hairstyles imaju stilski messy izgled! Pitajte frizerskim rezati prednji slojevi kratko. Asimetričnim oštrenje do kose bi posuditi jedinstven dodir. Razor cut frizure su također pogodna za dugu kosu brave.
Dodavanje crtica boja kose na svoj dugo brava i gledati druge postati zelena od zavisti. Povrh sa stavom i da će biti spremni za rock! Koristite ove frizuru ideje za dugu kosu brave i otkriti nove ličnosti u roku od vas.

0 comments: